j1c0 Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 am hotarat sa las caterinca.probabil ati citit cu totii topicul in care vorbeam despre incompetenta lui nytro si problemele lui de credibilitate care cel putin mie imi dau de gand.am postat ceva dovezii, ele sunt sterse acum.chestia asta ar trebui sa puna pe ganduri multa lume.dragi useri respectati ai rst eu tin cu voi si va vreau binele.pana la proba contrarie nytro e baiat ok, cu bube in capusor care le stie el.sunt decis sa reprezint generatia pe acest forumu.sa dus vremea cu exploituri si etc. zic doar ca sa inteleaga lumea care e viitoru:filme online si site-urile de manele, adica 3 way links cu offtopic.lasand gluma, cred ca pot asigura un viitor al acestei comunitati.cine ma recomanda:DanISR, Paul4Games, 1337facem o lista tot, o inaintam sprea conducerea rst, impreuna cu 10 l de vin, 10 kg de carne de mici, 10 miei de paste, 10 berbecuti, 10 l tuica si tigari din rep. moldova.astept semnaturi.
romanu Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 TE VOTEZ, LUBENITA (Ce vin e, alb sau rosu?)
j1c0 Posted April 11, 2011 Author Report Posted April 11, 2011 TE VOTEZ, LUBENITA (Ce vin e, alb sau rosu?)ce vrei tu.dar tu esti admin?pentru tine am pregatit coniac de piersici.
GT139 Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 ba tigari din Republica Moldova va furnizez Eu
Spock Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 j1c0 for president! http://i.imgur.com/cP5XQ.jpgKiddin', dar daca vrei, poti sa fii baiatul cu apa.cred ca pot asigura un viitor al acestei comunitatiPerpetuarea speciei?
Effy Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 am hotarat sa las caterinca.probabil ati citit cu totii topicul in care vorbeam despre incompetenta lui nytro si problemele lui de credibilitate care cel putin mie imi dau de gand.am postat ceva dovezii, ele sunt sterse acum.chestia asta ar trebui sa puna pe ganduri multa lume.dragi useri respectati ai rst eu tin cu voi si va vreau binele.pana la proba contrarie nytro e baiat ok, cu bube in capusor care le stie el.sunt decis sa reprezint generatia pe acest forumu.sa dus vremea cu exploituri si etc. zic doar ca sa inteleaga lumea care e viitoru:filme online si site-urile de manele, adica 3 way links cu offtopic.lasand gluma, cred ca pot asigura un viitor al acestei comunitati.cine ma recomanda:DanISR, Paul4Games, 1337facem o lista tot, o inaintam sprea conducerea rst, impreuna cu 10 l de vin, 10 kg de carne de mici, 10 miei de paste, 10 berbecuti, 10 l tuica si tigari din rep. moldova.astept semnaturi.
immun3 Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 vorba lui mosad..... face mai mult decat 200 de pagini
sql.breaker Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Tipule, nu stiu care e problema 'ta' cu nytro sau restul din staff.Dupa parerea mea esti doar un copil de 12-13 ani,care cauta 'atentie',de ce spun asta?din posturile tale se observa cauti sa faci spam/cearta(din cate vad lai vazut mai palid la fata pe nytro si te-ai luat de el)nu mai stiu sigur unde am vazut un post(forum sau blog) ca in echipa nu se intra prin metode de astea , faci topicuri aiurea.-Cu Respect sql.breaker!
M4T3! Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Tipule, nu stiu care e problema 'ta' cu nytro sau restul din staff.Dupa parerea mea esti doar un copil de 12-13 ani,care cauta 'atentie',de ce spun asta?din posturile tale se observa cauti sa faci spam/cearta(din cate vad lai vazut mai palid la fata pe nytro si te-ai luat de el)nu mai stiu sigur unde am vazut un post(forum sau blog) ca in echipa nu se intra prin metode de astea , faci topicuri aiurea.-Cu Respect sql.breaker!Asta si a facut cont doar sa ti zica chestia asta:)))
alex_cismas Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Jic0, Du`te ma frate , tu cu glumele astea vrei sa ne reprezinti pe noi ? Esti slabut , mai ai de invatat ca sa fii admin prietene.. Apuca`te de altceva, du`te citeste poezii copiilor de gradinita, ajuta oamenii batrani, ca pe aici admin, nu vad cum ai ajunge.
BigT Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Deacord sa fi moderator la categoria "Gay si alte varietati" daca postezi cateva poze cu tine cand iti indesi o grenada in cur si apoi te impusti in ochi cu un carpati.
Aziz17 Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Deacord sa fi moderator la categoria "Gay si alte varietati" daca postezi cateva poze cu tine cand iti indesi o grenada in cur si apoi te impusti in ochi cu un carpati.The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
j1c0 Posted April 11, 2011 Author Report Posted April 11, 2011 am primit o cere de prietenie incoming friends requests da ma.sef la caterinca.se accepta?
j1c0 Posted April 11, 2011 Author Report Posted April 11, 2011 am primit o cere de prietenie incoming friends requests da ma.sef la caterinca.se accepta?
daatdraqq Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Te votez daca iti faci un tatuaj pe pula .Cand e culcata sa scrie ' RST' si cand e sculata sa scrie 'TRILULILU' .
tiodr Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 eu zic sa fim cu totii admini:)) fiecare sa isi administreze propriile conturi si posturi:)
GarryOne Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 @tiodr, foarte intelept spus. esti filozofic.