sonyx Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Propun ca cei care cer +rep/reputatie in topicuri sa primeasca warn. Pentru ce cacat aveti nevoie de reputatie? Daca aveti la reputatie 5 6 7 sau 8 credeti ca sunteti mai diferiti decat ceilalti?+rep ar trebui dat celor care posteaza un tutorial, un exploit, o metoda care te ajuta sa rezolvi anumite lucruri si ar trebui data din proprie initiativa, nu simtindu-te obligat de persoana care iti cere.M-am saturat sa vad cum cereti reputatie in fiecare mesaj.Paste fericit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiodr Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 vorbea cel cu reputatie 4.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 sunt perfect deacord cu @sonyx, cui, pula mea, ii trebuie reptuatia asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Lasa-i sa ceara,e dreptul lor.Din cate imi amintesc bine parca si tu ai cerut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyx Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 tiodr: tu esti cel care cere reputatie in fiecare post mai taci in pula measi vorbeste cel cu reputatie 4 necersita in fiecare post cum faci tuedit: uite cand au fost luate ultimele +rep, la data, nu mai vorbi aiurea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyx Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 a fost intentionat pustiu. se vede ca nu te duce capu` deloc.doar sa dea rep acolo ce naiba..nu le-am cerut bani, favoruri sau alte prostiiasta e un favor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiodr Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 nu e un favor, e cel mult o rugaminte. cand primesti un cont sau un ajutor ce se dovedeste a fi folositor nu crezi ca ar trebuii macar un +rep sa dai ca totusi baiatul a fost simtit si te-a ajutat fara sa isi bata joc de bn ca "ha ha uite nu sti sa faci aia" sau "ha ha nu sti sa iti iei un stealer"? scriu mereu aia "+rep" ca poate unii uita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyx Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 daca am face toti cum ai spune tu nu ar trebui sa se umple forumul de:"daca ti-a fost de ajutor +rep""dai si tu +rep acolo"va da de mancare ma reputatia asta?lumea te cunoaste si fara +rep din moment ce ii ajuti pe altii sau postezi chestii constructive, fii sigur de asta.edit: cati ani ai? no offence. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 reputatie=respect si nu se cerseste.[punct] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiodr Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 (edited) da si daca nu zici "+1 rep daca ti-am fost de ajutor" nu vei primii niciodata rep de bunavoiesonyx: fac 17 in vara, dar nu este obligatoriu ca varsta sa reflecte gandirea oamenilor, intrucat poti avea 50 ani si poti gandii ca un baiat de 10 ani sau poti avea 16 ani si sa gandesti ca un om de 50..varsta este relativa Edited April 25, 2011 by tiodr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyx Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 reputatie=respect si nu se cerseste.[punct]+REP PENTRU ASTAsi am incheiat totul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicThunder Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 deja o dati si in cearta si in offtopic.Cine vrea sa dea reputatie pentru ca l-a ajutat bine cine nu nu si cu asta basta doar nu scoti bani din reputatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyx Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 GirlShare - Download Proiect.rar +1 rep;)numai am coane imi pare rau:( ps: vezi ca la al doilea site ai uitat sa dai pe butonul de REP dai-o si tu unui fraier si dupaia da-mi dinou mie ca vreau sa fac si eu macar 2 la rep powerCum poti sa scapi de Windows Genuine Advantage (WGA) sau Remove genuine windows 7! A aparut un nou RemoveWAT « E@profesionist IT – Service calculatoare. ...daca e util +rep;)Paste fericit !bafta GirlShare - Download Pisici.rar +1 rep te rog:)e prea mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiodr Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 (edited) si am incheiat totul.nu ziceai ca am incheiat? eu din acest moment numai particip la discutie, voi urma sfatul lui ripoff si voi lasa user-ii sa dea rep cand isi aduc ei aminte (daca isi aduca mine, vezi sa nu..) Edited April 25, 2011 by tiodr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Da-te-n plm de scartzar cu +rep-ul taul. Ba cata prostie pe lumea asta, in pula mea de inapti. Ai 16 ani si gandesti ca unu de 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 ???? asta e subiect de discutie??? Fuck life.... O sa ajung sa citesc pe-aici topicuri despre ciorapi flaushati si papusi barbie. Inteleg ca e offtopic da prea se face abuz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Haha, eu am 12 rep si nu prea am ajutat ca n-am stiut ) In fine Se poate cere reputatie...adica de exemplu daca pe mine ma ajuta unu cu ceva mai important pt mine/greu ii dau rep (cand imi amintesc ), da sunt altii care nu dau deloc...si plm,daca omu se chinuie sa iti explice merita +1, da in principiu depinde cu ce te ajuta LE: Am verificat, am 16 )) Ma simt guru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnificul Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 mda ... e cam jenant ca cineva sa iti zica sai dai +rep , de parca tu ai fi nesimtit sau zgarcit (ma rog , unii sunt ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...