Nytro Posted August 21, 2011 Author Report Posted August 21, 2011 Semnaturi nu stiu daca are rost, dar daca cineva are nevoie de grafica, de imagini sau altceva pentru un proiect, cred ca Designerii vor fi bucurosi sa ajute. Quote
Gabriel87 Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 (edited) Da normal ca ajutam dar semnaturi nu are rost poate niste " No avatar "Edit : Sau pentru tine Wav3 cand mai faci programe in VB merg ceva imagini si pentru alti Edited August 21, 2011 by Gabriel87 Quote
Surge Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Ajutam cu placere, insa nu stiu cat de multa lume o sa vrea o semntura a grupului ca deja avem custom title pt asta, parerea mea e ca ar fi overkill sa facem si semnaturi, dar, daca sunt grupuri care vor asa ceva sa descrie imaginea pe care o vor in semnatura si se rezolva.Eu nu pot pana la inceputul lunii viitoare ca am niste probleme mai presante (a se citi restante) si nu am timp sa ma ocup. Daca unul din ceilalti membrii doreste sa se ocupe de asta ar fi super, daca nu, ma ocup eu dupa ce termin ce am de facut. Quote
Moderators Dragos Posted August 21, 2011 Moderators Report Posted August 21, 2011 (edited) Cum a zis si Nytro, semnaturi nu, dar vom avea nevoie fiecare grup de programatori de cate un design la viitoarele proiecte. Edited August 21, 2011 by Dragos Quote
Surge Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 @Synthesis: Super ideea asa o sa fie tot marca RST. Poate ajungem brand (just kidding ). Quote
Moderators Dragos Posted August 21, 2011 Moderators Report Posted August 21, 2011 E chestia sa avem si proiecte ok cu care sa putem duce RST mai departe. Quote
Gabriel87 Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 @Surge , stai linistita de aia suntem 3 in grup cu tine cu tot fac eu cu robert.... nu asta e problema dar sa facem ceva pentru RST sa nu stam deageaba Quote
Surge Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Suntem 4 acum, cu Gecko. Ca idee daca vor membrii avatare ne putem ocupa si de asa ceva . Quote
Gabriel87 Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 (edited) Suntem 4 acum, cu Gecko. Ca idee daca vor membrii avatare ne putem ocupa si de asa ceva .Nu am stiut ca a intrat si Gecko da facem tot felul daca doreste cinevaEdit : Surge , atunci e foarte bine facem o treaba minunata impreuna mai ales ca Gecko stie sa si codeze html + css Edited August 21, 2011 by Gabriel87 Quote
Surge Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Nu am stiut ca a intrat si Gecko da facem tot felul daca doreste cinevaNumai astazi am vb cu Nytro de Gecko, mi-a aratat niste lucrari de-ale lui si mi-au placut. Quote
GarryOne Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Daca tot ziceti ca nu aveti treaba, un avatar pentru domnul GarryOne Si daca tot veni vorba de avatare, as vrea sa intreb administratia, de ce la unii useri avataru nu depaseste 80px dar la useri precum Zatarra, Mircea88, Selected au avatar foarte mare Quote
Moderators Dragos Posted August 21, 2011 Moderators Report Posted August 21, 2011 Daca tot ziceti ca nu aveti treaba, un avatar pentru domnul GarryOne Si daca tot veni vorba de avatare, as vrea sa intreb administratia, de ce la unii useri avataru nu depaseste 80px dar la useri precum Zatarra, Mircea88, Selected au avatar foarte mareE setat de staff. Quote
wildchild Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 probleme de la vbulletin.unele le accepta altele nu.depinde de formatul cum ii place(incluzand rezolutia si size) si respectiv de metadata.nu-i nimic sigur, unele merg altele nu.e cert ca cel putin am tot uploadat si reuploadat poze doar sa mearga, folosind diverse servicii de image hosting si niciodata nu era la fel, pur si simplu uneori nu vroia sa le accepte Quote
GarryOne Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 wildchild, si la tine vad ca avatarul trece de limita, Culmea este ca am luat imaginea lui zatarra si am uplodat-o la mine si nu mi-a mers Quote
Zatarra Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Eu sunt zmeu, tu nu iti mai trebuie putin sa poti uploada ca mine Quote
Nytro Posted August 21, 2011 Author Report Posted August 21, 2011 Offtopic, nu stricati topicul. Quote
Nytro Posted August 21, 2011 Author Report Posted August 21, 2011 Noi membri ai grupurilor:- Xander - PHP Coder- silvian0 - PHP Coder- Gecko - Designer- denjacker - Web Vulnerability Master - LiderCred ca 2 sunt pe lista de asteptare, ramane de vazut zilele astea daca vor fi sau nu recrutati. Quote
Wav3 Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Mai sari unul la vb6 sa facem si noi ceva..nu pot posta ca grup atat timp cat sunt singur Quote
black_death_c4t Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 trolls / social engineering boss de boss Quote
Moderators Dragos Posted August 22, 2011 Moderators Report Posted August 22, 2011 Ar fi o idee rea daca as cere un chat cu cate un room pentru fiecare grup? Gen cand intri pe pagina de chat sa te intrebe pe ce canal vrei si sa ceara o parola pe care sa o stie doar grupul respectiv.Noi avem un grup pe Google pentru discutii. Quote
Gabriel87 Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 (edited) @Gecko , ar fi bine sa facem si noi un grup pe Gmail sa vorbim despre proiecte sau pe mess o conferinta Edit : Gecko , ai PM Edited August 22, 2011 by Gabriel87 Quote
Oust Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 trolls / social engineering boss de bossVreau eu lider la Trolls On : La Zatarra scrie Linux Administrator , s-ar putea confunda cu Administrator pe forum , trebuia pus Group la sfarsit. Quote
Xander Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Sau schimbat numele in altceva gen: Linux Master Quote
wvw Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Vreau eu lider la Trolls Nu ?tii s? trollezi, tinere. Pune mâna ?i cite?te Schopenhauer. Quote
wildchild Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 (edited) Oust, cu numele ala scris in maro ciocolatiu ar trebui sa fii pus lider la . Edited August 23, 2011 by wildchild Quote