Jump to content
Sweby

La ce varsta?

Recommended Posts

Ok... nu stiu daca a mai fost vreun subiect pe tema asta sau daca s-a mai discutat, insa ma uitam la topicul cu: "ce varsta aveti" si mi-a venit ideea asta. Intrebarea e simpla: La ce varsta te-ai apucat de "Hacking". Aici nu ma refer cand ti-ai facut cont pe rst, sau cand ai jolosit prima data SQLhelper sau Havij, ci cand ai citit prima data un tutorial si l-ai pus in aplicare, primul tau deface, prima ta vulnerabilitate de tip XSS, SQL, LFI, primul tau report catre administratorul siteului, primul site "hackat" cu un scop, si nu la intamplare.

Pe scurt: "Cand ai intrat in lumea Hackingului?"

Link to comment
Share on other sites

Pai pe la 8 ani a fost primu` meu pc (care avea doar floppy:))) si mi-a placut si l-am desfacut si l-am stricat si dupa l-am reparat si tot asa...:)) dupa mi-a pierit chefu si au aparut fete si golaneala si etc... si m-am apucat in urma unui joc numit "crossfire", mai precis vroiam sa fur conturile userilor, asa ca m-am interesat de un stealer si am observat ca simteam asa ceva.... o senzatie ca am reusit sa fac useru sa faca ce vreau eu... si ma simteam asa deasupra:)) pana am devenit dependent de senzatie si m-am apucat serios de treaba, dupa am observat ca senzatia e de cacat si am continuat doar din dependenta de cunoastere... in general m-am apucat de "hacking" pe la 14 ani!

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Prin 2007, cand am dat de programul lui SlicK, CQKill. Eram uimit cand am vazut ca gasea raspunsurile la intrebari. Dupa aceea m-am apucat si am invatat cum se decompileaza syscode.swf si cum se trimite raspunsul. Era floare la ureche.

Edited by Dragos
Link to comment
Share on other sites

Cand aveam 4 ani, tatal meu mi-a adus o carte despre PHP. La 5 am inceput sa activez pe forumurile de hacking, iar la 5 ani jumate am spart primul site. Eram foarte fericit dar in acelasi timp si speriat. Ma credeam cel mai smecher. Acum, la 10 ani jumate, umblu cu hackeri internationali si spargem rooturi, nu va puneti cu noi.

Link to comment
Share on other sites

La 3 ani am avut primul PC, si in clasa a 7-a am citit hacker manifesto si am jucat uplink de la un prieten. Restul e legenda :))

De uplink stiu ca ma apucasem si eu prin clasa a 5-a :))

Primul tutorial legat de web security citit si pus in aplicare a fost acum 3 ani. La 2-3 luni dupa ce m-am apucat de invatat PHP.

Stiu ca voiam neaparat sa fac un bot care sa trimita mesaje automate pe HI5 la prieteni. Si atunci nici macar nu auzisem de cURL. Un prieten mi-a aratat forumu RST in iunie 2008 si mi-a zis ca aici sigur gasesc pe cineva sau ceva care o sa ma ajute.

In timp, pe forum am inceput sa invat despre RFI, XSS, LFI, MySQLinjection (exact in ordinea asta :)) )

In rest, cand eram mic ma jucam cu troieni... tot de prin clasa a 5-a.

Link to comment
Share on other sites

la 13 ani, adica acum 2 ani, cand ma conectasem la internet

Primul lucru care l-am facut a fost ca m-am jucat counter strike ca tot copilul, dar a durat vreo 3 luni, dupa care m-am apucat de HTML, troieni... si mi-a placut si eram intrigat si doream sa cunosc cat mai multe.

Link to comment
Share on other sites

Vad ca majoritatea ati avut copilarii nefericite..

Cum sa ai calculator de la 5 ani sau sa te apuci de 'hacking' de la 12 ani ?

Totusi, sa nu fac numai off-topic, de 'hacking', asa cum ii ziceti voi, m-am 'apucat' acum 3-4 ani. Mi-a fost golita toata partitia D:\ de catre un 'hacker' d'asta asa ca voi si atunci am inceput sa ma documentez legat de fenomen.

Pentru astia mici : Leasa Dragos - Diferente - YouTube

Link to comment
Share on other sites

@Wav3 adevarat, adevarat...

Hmm, am inceput sa folosesc calculatorul acum 6 ani, ma jucam ca un bezmetic jocuri de tipul GTA:SA, GTA III, iar mai apoi CSS si cs 1.6, toata chestia care m-a pornit pe calea invatarii a fost primul meu server de cs 1.6, nervos fiind ca pe serverele pe care jucam era ca curu si nu-mi placeau, m-am documentat si mi-am facut propriul server, in programare am intrat tot dupa acel server, vazand ca pe el merg instalate pluginuri pentru amx mod x, m-a fascinat faptul ca ce era scris acolo in codul sursa era compilat iar mai apoi functiona pe server, si asa am inceput, dupa aceea am descoperit si partea web si tot ce tine de siteuri si am inceput sa invat PHP, din placere :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...