Patrunjel Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 nu prea-mi convine ideea de a fi filmata conferinta.sau daca e filmata, sa fie editate anumite parti, dupa ce le-am revizuit si noi.Daca e sa fie filmata ideea era sa fie filmati cei care vorbesc, sa vedem si noi ce-a fost...(sau macar uploadate materialele-suport...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 10, 2011 Author Report Share Posted September 10, 2011 Suportul prezentarilor va fi uploadat 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1749 Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 si cu videoconferinta sau filmatul cum ramane pana la urma? ca vorba aia, a picture is worth a thousand words. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 10, 2011 Author Report Share Posted September 10, 2011 Decizia asta va fi luata de tot grupul de organizatori. Va fi anuntat. In acest moment e o sugestie ce o luam in calcul dar vom vedea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Pe mine nu ma deranjeaza sa fiu filmat daca ma descurc si iese bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Pe mine nu ma deranjeaza sa fiu filmat daca ma descurc si iese bine Nytro, problema e ca dac? va fi filmat ?i va fi f?cut public va exista subiect pentru offtopic pentru 5 ani de acum în colo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 10, 2011 Author Report Share Posted September 10, 2011 Nytro, problema e ca dac? va fi filmat ?i va fi f?cut public va exista subiect pentru offtopic pentru 5 ani de acum în colo.@em Nu cred ca ii pasa cuiva de asta. LE: Oricum esti de 10 ori peste unul care sta sa faca flame de acasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denjacker Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 i'm in .. ne vedem la Bran! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromfil Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Ca idee: Este foarte bine c? nu se vrea o list? postat? cu cei care vin ?i ar fi foarte bine dac? to?i ar în?elege c? nu e chiar bine s? fie fotografii pe tot internetul. Vor fi prezent?rile ?i ceva fotografii f?cute de grup sau asem?n?tor, dar este inutil s? posta?i to?i diferite video ?i foto. Nu e nimeni atât de underground(sau e), dar este mult mai bine s? fie respect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Absentu` Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Totusi, eu am o problema de familie afara din Romania! Ca as veni cu mare placere! Ideea cu filmatu`este buna, si proasta in acelasi timp! In primul rand filmarea(daca se face) ar trebui distribuita doar celor care au fost la eveniment! si ei la randul lor sa o dea pe la prienteni(online),rude, vecini etc. ca doar sunt apropriati lor! Asa scade semnificativ riscu de a ajunge in mainile unui copilas! Partea rea este ca DACA si numai DACA filmu ajunge public, si Gigel il enerveaza pe Gogaie, Gogaie ia filmuletu` face un snapshot si ii deseneaza mustati lui Gigel, mai departe va imaginati!Oricum, cu filmare sau nu, sper sa mai organizati si la anu` sau oricand! Numai sa spuneti!Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Cat timp tu nu spui lu baiatu vezi doamne ca eu sunt x si el e y nu ai de ce sa iti faci griji..veti fi doar un grup de oameni anonimi cu numele..BTW:Nasol ca nu pot veni..deci e bine ca se filmeaza.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranaxum Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 (edited) Fratilor, pe bune acum, nu inteleg ce frica va este de aceste filmari/videoconferinte? Sunteti urmariti de interpol? Am o senzatie ca nu. Sunteti cumva sefi in organizatii blackhat? Am iarasi o senzatie ca nu. ATUNCI?!?!?!?!??!! Ce facem? Ne jucam de-a hackerii urmariti sau ne facem un CV adaugand o participare la o conferinta?Daca voi nu va faceti un CV din participari de genul asta si nu publicati NIMIC pe Internet, atunci CE FACETI? In anumite cazuri pentru supervisori/cei care recruteaza conteaza sa vada activitatea ta concretizata prin ceva. Edited September 10, 2011 by dranaxum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromfil Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 @dranaxum: Eu am zis c? e bine s? se filmeze ?i s? se fotografieze, dar s? nu publice fiecare ce apuc? ?i s? dea nume. Unii sunt sigur c? vor vrea s? r?mân? în anonimat. Nu-i cazul meu sau al altora, dar vor fi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 sa se filmeze ce? lume vorbind? 'the fuck...generatia youtube, nu conteaza ce apare, important e sa fie filmat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Da, lume vorbind... In general asa functioneaza o conferinta, unu mai stralucit le spune altora mai innoptati la minte cum a ajuns el sa fie stralucit, si ce concluzii de stralucit a tras el dupa toata stralucirea asta. Si culmea e ca functioneaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 11, 2011 Author Report Share Posted September 11, 2011 De ce trebuie transformate toate discutiile in dezbateri fara sens? Acest articol are doua scopuri clare :1. Promovarea acestui eveniment (asta inseamna ca voi sunteti informati, puteti primi lamuriri suplimentare de la organizatori)2. Obtinere de feedback. Asta inseamna ca nu e necesar sa dezbateti o problema, ci doar prezentati una, o sustineti iar noi o analizam. Asa discutia ramane curata, nu apar iar nspe mii de comentarii, cu diverse opinii ce pana la urma doar contribuie la consumul global de resurse samd. Pana acum, filmarea evenimentului a fost singura sugestie. Ce v-ar place sa fie la DefCamp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Fun and knowledge! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redox Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 ce mi-ar place sa vad :- discutii / comparatii diverse aplicatii de pentest (mai ales cele comerciale)- standarde de securitate, certficari etc- mobile security - ERP security : SAP, Oracle, Microsoft etc- inginerie sociala, atac si defense ..etcSunt invitate si firme de securitate ? Cine sunt speakerii ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 e fain daca poti obtine un invitat din partea unei companii de pentesting sau a unui producator de aplicatii de pentest (ibm, hp. poate mai sunt si altii) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 As veni si eu. Depinde cat ma "coasta" si daca sunt acceptat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkIceee Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Ceva si pentru cei care vor doar sa fie acolo si sa priveasca poate sa invete ceva ?? Nu ma intereseaza cazare doar ce tine de participare sa pot fi in sala la dezbateri si prezentari ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 12, 2011 Author Report Share Posted September 12, 2011 @redox In aceasta clipa confirmate sunt prezentari din partea unor persoane active prin comunitatile noastre underground, voi veni si cu lamuriri pe partea asta. Oricum, e foarte probabil sa vina ceva de prin firme. E destul de greu sa-i prinzi de la prima editie pentru ca sunt reticenti, dar totul trebuie sa inceapa de undeva iar DefCamp nu trebuie sa fie o conferinta ca afara, ci poate deveni una.Mersi de sfaturi. @DarkIceee Sigur. Inscrie-te, precizeaza asta si poti intra daca vei plati acea taxa de 50 lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkIceee Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Nu pot sa platesc taxa aia cand ajung acolo fara sa ma inscriu ?? Sau care e toata treaba asta cu inscrisu vreti se vadeti cati ne strangem , cat de mare sa fie sala sau cum ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 12, 2011 Author Report Share Posted September 12, 2011 Taxa se va plati la fata locului, evident. Avem nevoie pentru a realiza ecusoanele ca nu-i frumos sa te strigi "waiii", "tu baiatul ala roz bon-bon, cu plete albastre si dungi portocalii" si chestii de genul plus ca trebuie sa stim numarul persoanelor aproximativ care vor veni. Nu mi se pare o chestie anormala treaba asta, daca ma insel, corecteaza-ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 (edited) Nu pot sa platesc taxa aia cand ajung acolo fara sa ma inscriu ?? Sau care e toata treaba asta cu inscrisu vreti se vadeti cati ne strangem , cat de mare sa fie sala sau cum ??Sa stie cate ciorbe de burta comanda ma.Nu platesti nimic la inscrierea pe site (PayPal sau alte metode online). Inscrierea e doar pentru aproximarea numarului de invitati iar daca te prezintii, banii ti iau cu japca baietii ce survoleaza intrarea si parcarea localului. Oricum, ramai cu telefonul (ca d'ala am).EDIT : Syn, va veni si Razvanel ? Edited September 12, 2011 by Wav3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...