Jump to content
v3ctor

Insecte reale !

Recommended Posts

Posted

Merita.

1x Real Insect specimen Insect sample Scorpion Amber pe ebay e 4$

http://www.ebay.com/itm/1x-Real-Insect-specimen-Insect-sample-Scorpion-Amber-/310351910900?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item48426a57f4

,

iar tu ai si revista cu 7 ron.

Posted

^Sunt reale 100% , testat de mine (cu lupa) ! Arata mai ciudat deoarece sunt uscate si imbalsamate pentru conservare , daca vrei sunt ca niste mumii .

@ady_adam Eu zic ca pretul e ok .

Posted
Exemplarele care insotesc fiecare numar sunt reale. Ele au fost produse in China printr-un proces de imbalsamare si introducere in rasina pentru a fi protejate.

Nu cred , aia isi fac sandwich-uri cu paianjeni si salata de fluturi .E ca si cum ai zice ca impaiem noi porcu' .

• Upvote 1
Posted
Nu cred , aia isi fac sandwich-uri cu paianjeni si salata de fluturi .E ca si cum ai zice ca impaiem noi porcu' .

In caz de ii lipsesc anumite parti(ex, un picior, un ochi... coada) stim unde sunt.

Posted (edited)

uhuhu, i can't wait..e pe drum revista , vin cu un review dupa ce imi ajunge :D

a ajuns , e mic rau..peste 2 sapt viespea gigant + caseta mare sa bagi toate insectele adunate, ma simt din nou copil..turbo si abtibilduri cu fotbalisti de lipit pe konami :))

Edited by sTrEs