em Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Cine vrea sa vina Paul4games ? Nu multumesc. Quote
Paul4games Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) Ma eu stiu ca am fost cuminte la defcamp, ce aveti cu mine?) Edited November 4, 2011 by Paul4games Quote
Cartus_C Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 As vrea sa vin si eu daca ajung in tara, daca nu ajung la timp vreau sa sponsorizez si eu un drum dus-intors pt cineva care nu poate ajunge din motive materiale. Quote
Nytro Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Pe mine cine ma sponsorizeaza cu niste bautura? Quote
denjacker Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Paul a fost OK la defcamp, e baiat valabil si se pot discuta diverse subiecte cu el. Sunt alte afonete de care va puteti ferii ...Nici la bautura nu face urat... cand simte ca nu mai poate ia geaca pe el si se baga-n sauna linistit. ))I vouch for him !!! Quote
turnback Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Pe mine cine ma sponsorizeaza cu niste bautura?Se da din partea casei. Am auzit Quote
Nytro Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Paul4Games poate sa vina doar daca ia niste shaorma dinaia de la el. :-> Quote
qbert Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Paul a fost OK la defcamp, e baiat valabil si se pot discuta diverse subiecte cu el. Sunt alte afonete de care va puteti ferii ...Nici la bautura nu face urat... cand simte ca nu mai poate ia geaca pe el si se baga-n sauna linistit. ))I vouch for him !!!Sau te mai trezesti la 6 cu el in pat:))[not-gay comment!] Quote
blech Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 eu vin ca sa beau cu voi...topicurile...pe locul 2aveti ceva anume de discutat pe ordinea de zi? Quote
ENCODED Posted November 4, 2011 Author Report Posted November 4, 2011 (edited) eu vin ca sa beau cu voi...topicurile...pe locul 2aveti ceva anume de discutat pe ordinea de zi?Da , subiectul principal este : " Cati cai pot fi inhamati la o caruta ? "Dar mai avem si alte subiecte adiacente .P.S. Nytro gandeste`te si la mine cand ceri sponsorizare la bautura Edited November 4, 2011 by ENCODED Quote
Paul4games Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 (edited) Paul4Games poate sa vina doar daca ia niste shaorma dinaia de la el. :->Si cum fac sa se mentina temperatura shaormei pana in Bucuresti?@qbert:Ce pana mea vreai sa fac frate daca colegul meu de camera era treaz de 48 d eore si tot nu vrea sa doarma, statea pe laptop=))@Zattara raspund eu de mine=))@Cifratorul Adu pokerul sa facem un poker acolo;) Edited November 5, 2011 by Paul4games Quote
blech Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Pe mine cine ma sponsorizeaza cu niste bautura?pe tine mai intai te injura ca mi-ai dat odata avertisment aiurea... si dupa-ti dau o bere...doua...cinci Quote
DuTy^ Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 S-a hotarat data? pentru a se putea face o prezenta calumea, cine vine si cine nu! Quote
begood Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 prezentarea ca lumea se face prin PM.probabil pe 20 nov pentru ca sunt cei mai multi. Quote
begood Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 deci duminica, pe 20 noiembrie vor fi cei mai multi disponibili, respectiv 22.Sat 5 10 Sun 6 12 Sat 12 13Sun 13 14Sat 19 18Sun 20 22Sat 26 17Sun 27 18NOVEMBER 2011daca e si ENCODED de acord, ramane pe 20 noiembrie intalnirea. acu stabiliti si locatia. macar pana saptamana viitoare. Quote
crs12decoder Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 deci duminica, pe 20 noiembrie vor fi cei mai multi disponibili, respectiv 22.daca e si ENCODED de acord, ramane pe 20 noiembrie intalnirea. acu stabiliti si locatia. macar pana saptamana viitoare.Ar fi bine sa se stabileasca un loc mai apropiat de majoritatea.Zona regie? Quote
begood Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Ar fi bine sa se stabileasca un loc mai apropiat de majoritatea.Zona regie?cel mai bine, in regie. Quote
sicilianul Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Pai daca e sa fie pe 20 cum ziceti voi, asta inseamna duminica, iar poate a 2a zi unii mai merg si cu treaba, la munca, scoala etc. Pentru mine nu e problema prea mare dar ma gandesc la restul. Sau voi petreceti de dimineata ? Quote
Axu Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Din Valcea, mai are careva de gand sa vina? Sau sunt singurul? Quote
begood Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 din moment ce oamenii au spus ca sunt liberi in acea zi, presupun ca au luat in considerare si faptul ca luni au un job / de lucru.sau nu le pasa.nu imi pasa. Quote
begood Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Din Valcea, mai are careva de gand sa vina? Sau sunt singurul?nytro ? Quote
Axu Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Daca nu ma insel, Nytro sta in Bucuresti acum... Quote
co4ie Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 (edited) 1. Eu zic sa fie sambata totusi ca sa ne putem lungi la vorba !!2. Hai sa ne hotaram odata ca numai maine nu-i poimaine !!3. 20 in regie intr-o sambata seara nu o sa gasim locuri sigur {[(e campus si stiu cum sta treaba)sau poate ne primeste Begood la el in camera]optez pt asta daca are si colege bune pe palier:D}!!4. Cine vine?sa se faca lista ca sa stim sigur (nu sa inchiriem ceva si sa ne trezim ca bem in 3-4)... cei care sunteti siguri ca veniti dati un pm mie lui ENCODED sau lui Begood [asta daca sunt de acord(ca ei s-au ocupat pana acum si sa nu le iau oamenilor berea bine meritata)]5. As prefera sa fie in centrul vechi al orasului ca sambata seara e plin de Domnisoare care mai de care mai dragute si mai sumar imbracate:D si e si plin de cluburi... aviz amatorilor !! Edited November 8, 2011 by co4ie Quote