kiddie Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Buna!Ma numesc Cata si sunt din jud.Alba.Am notiuni minime de c++,html(avansat),php(mediu),phpbb(avansat),vb(mediu) si multe altele...Am intrat in aceasta comunitate deoarece in primul rand este o comunitate foarte frumoasa si in al doilea rand pentru a invata ceva in plus!Nu sunt genul de persoana care sa se enerveze...deobicei sunt foarte calm!Imi place mult sa comunic(daca am cu cine) si sa invat cat de multe!Nu cred ca am omis ceva...Astept intrebarile voastre!Bafta si bine v-am gasit >< Quote
wildchild Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Bine ai venit!Daca vrei sa rezisti in jungla, iti sugerez sa citesti regulile si sa incerci sa tii cont de ele Quote
AlStar Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Bun venit! Ai grija, p'aci isi fac veacu' multi per'culosi P.S.: Ce e de invatat in legatura cu phpbb? Quote
kiddie Posted November 8, 2011 Author Report Posted November 8, 2011 Bun venit! Ai grija, p'aci isi fac veacu' multi per'culosi P.S.: Ce e de invatat in legatura cu phpbb? Am eu grija [phpbb]Pai nu stiu...crearea de teme phpbb,modificare,rezolvare diferitelor probleme aparute , etc... Quote
AlStar Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Am eu grija [phpbb]Pai nu stiu...crearea de teme phpbb,modificare,rezolvare diferitelor probleme aparute , etc... OK. Mda..e posibil sa cam ai ce invata despre CMSuri.. Quote
sandabot Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Wellcome to hell Glumesc salut ! Quote
Zatarra Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 (edited) deobicei sunt foarte calm!Asteapta sa iti faci prietena vreo 2-3 ani, apoi sa vedem cat de calm esti .Bun venit si sper sa contribui si tu la comunitate, sunt destui care ar fii bucurosi sa imparta informatii cu tine (si tu cu ei, bineinteles)Edit: M-a batut limba romana Edited November 8, 2011 by Zatarra Quote
Robert1995 Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 OK. Mda..e posibil sa cam ai ce invata despre CMSuri..Orice CMS poti sa il extinzi ( mai aduci niste "Features" la el ), credca la asta se refera Quote
-E-xPeRiEnCe Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Salut ,bine ai venit @Ce intelegi tu prin 'comunitate frumoasa' ?just asking Quote
kiddie Posted November 8, 2011 Author Report Posted November 8, 2011 Bun venit si sper sa contribui si tu la comunicateDesigur!xPeRiEnCe;287440']Salut ' date='bine ai venit @Ce intelegi tu prin 'comunitate frumoasa' ?just asking[/quote']Bine organizata,oameni de "treaba",staff competent,etc... Quote
bcman Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Salut! Sper sa te simti bine in aceasta comunitate. Sfat: Daca se ia cineva de tine, ignora-.l. Sa nu te iei niciodata in gura cu toti prostii care se iau de tine fara motiv PS: Asta cred ca ar trebui adaugata la reguli Quote