Jump to content
TheWiner

Exista oameni care provoaca accidente voit pentru a castiga bani!

Recommended Posts

Am sa va arat o poveste interesanta pe care unii o aplica cu succes ca sa faca bani si sa obtina RCA/CASCO-uri cu care sa-si repare masina. Iata o poveste reala.

Ieri seara am avut nesansa sa ma intalnesc cu cei mai nenorociti oameni din tara asta: vanatorii de fraieri in trafic! Faptele: la iesire de pe o strada laterala in fata la metrou Aurel Vlaicu coloana, o masina imi lasa loc de iesire si imi face soferul semn sa ies; dupa ce ies cu jumatate de masina porneste si se loveste de masina mea.

Ies din masina refuzand sa cred ca se poate intampla asta. Din masina cealalta coboara un tanar care nu zice nimic si se uita la masini. Eu cobor direct spre el: "Mai nenorocitule ma lasi sa intru si apoi dai in mine?" La care tipul foarte calm imi raspunde: "Nu te-am vazut!"

Primul impuls este sa-i sparg fata. Tipul imi spune: "Trage la Petrom sa ne intelegem!"

Trag la Petrom si ma duc la el pus pe fapte mari. Tipul imi spune foarte calm: "Hai la politie, nu mi-ai acordat prioritate, masina este inchiriata. Nu are rost sa ne complicam."

Scoate actele masinii. Ma uit la masini: bara lui era varza, aripile indoite, un far frecat insa nu era spart. Ma uit la masina mea: nimic in partea stanga fata. Ma lamuresc ca plecand de la 50 de cm in viteza intai nu a apucat sa prinda viteza si a dat in cauciuc (norocul meu, roata era virata).

Ii spun: "Nu cred ca faci asta. Masina mea nu are nimic. Dispari!" Tipul foarte linistit isi noteaza numarul masinii si imi spune: "Lasa ca ma cauti tu!" Uite ce mi-ai facut la masina! Noteaza-ti numarul meu!" Nu imi venea sa cred. Notez instinctiv: 0733 380 904, cartela probabil! Ma duc la masina lui si ma uit din nou: era imposibil ca din 50 de cm sa lovesti asa puternic. Ii spun in fata: "Masina a mai fost lovita!"

Tipul recunoaste si imi spune deschis: "Masina este inchiriata, am Casco cu franciza de 99 Euro, facem pe jumatate. Imi dai 250 lei si este bine!" Sar in sus si protestez vehement. Urmeaza 5 minute de negocieri de genul: "Ma, te dau in judecatal! Vin dupa tine si nu scapi!" etc...

Tipul bun cunoscator al legii imi spune: "Nu te mai agita! Nu ai acordat prioritate. Hai la Politie si ne lamurim." Imi dau seama ca are dreptate. Avea un martor (erau doi in masina, celalalt era probabil ajutorul daca lucrurile se incingeau) iar eu eram singur, nu acordasem prioritate si nu puteam demonstra ca m-a lovit intentionat.

Trecem la negocieri: stilul cunoscut - unde lucrezi, dai si tu 150 lei si este bine. Ii spun ca nu ii dau bani fiindca este un nesimtit. Se urca in masina sa plece. Realizez ca nu este bine si il trag inapoi. Ofertez un cartus de tigari. Cere 2, Kent Blue. Ma abtin cu greu sa nu sar pe el. Urmeaza o alta discutie in care il fac sa inteleaga ca exista tigari mai bune in piata. Accepta pana la urma un cartus de tigari.

Dupa ce ii dau cartusul, ii devin simpatic ca doara ne-am inteles si imi spune zambind: "Ai noroc ca nu ai nimic la masina, altfel as fi scos mai mult de la tine la politie!" Il intreb: "De ce esti asa sigur?"

"Fiindca cu asta ma ocup! La fel cum tu te ocupi de vanzari, eu ma ocup de accidente usoare! In zilele bune fac si 1000 Euro pe zi!" Imi spune si reteta:

- masina inchiriata din Fetesti cu asigurare casco (imi confirma ca este din Fetesti)

- te plimbi la ora de varf pe inserat prin Bucuresti si alegi masini care vin de pe o strada cu cedeaza trecerea (doar soferul, mai sunt si variante cu frana brusca in coloana - masina era lovita si in spate) si ceva laterale.

- se castiga bine din asta: "Am avut si copii de politisti si smecheri!

Nu tine nimic la politie!" imi spune tipul.

Ii fac o poza la masina din fata. Sare ca ars! Ii spun ca vreau sa ma asigur ca nu o sa apara probleme. Recunoaste franc: "Boss, ne-am inteles doar. Stai linistit."

Imi multumeste si dispare.

Incep sa zambesc si imi spun ca a mai aparut o meserie in Bucuresti!

Sursa: Cum sa-ti repari masina busita in trecut pe RCA / CASCO sau sa-i iei banii unui fraier ~ Groapa cu prosti : Un blog de divertisment cu filme si poze funny

Link to comment
Share on other sites

Am patit si eu ceva similar anul trecut. Pacat ca cu mine nu a tinut figura.

Cand l-am vazut ce a facut...m-am gandit imediat ca ceva nu e ok (asta ori vrea sa faca bani de pe masina mea...ori vrea sa imi dea in cap...cam asa am gandit eu la vremea aia) si inainte de a iesi din masina...am pus telefonul pe reportofon (modul record....din orice telefon). Am fost de acord sa ii platesc dar sa ne vedem a doua zi pt ca nu am bani la mine. ...

Inainte de a pleca...am notat numarul de telefon si nr de imatriculare al masinii. Normal, a urmat un "avertismen", sa nu ma duc la politie pt ca el are relatii, si tot eu o incurc.

Prima oprire...la politie...unde lucrurirle au decurs cam asa.

eu: buna ziua....doresc sa discut cu cineva care ma poate ajuta intr-un caz de santaj, abuz de incredere si inselaciune.

Ofiterul de servici: Doua secunde va rog...luati loc.

Apare un tip...imbract civil...si se recomanda: Ofiter Popescu in cadrul departamentului de crima organizata.....va rog veniti cu mine.

Intr intr-o sala de interpolare (noua denumire a salilor de interogatoriu). Acolo ii povestesc tot, si ii arat inregistrarea.

Domnul ofiter...dupa ce a ascultat toata inregistrare...ma roaga sa ii las o copie, si pt asta, a chemat un coleg din acelasi departament.

Dupa ce au facut o copie la inregistrare, ma rugat sa mai povestesc odata, cu lux de amanunte ce se intamplase. Am stabilit sa organzam flagrantul. Totul a mers ca la carte.

PE scurt:

Eu dau banii..

El ia banii,

el ia una dupa cap,

el pus jos,

el la politie

eu la politie.

Eu cu masina reparata

el cu dosar penal si retinere preventiva 29 de zile pentru santaj, inselatorie, abuz de incredere, distrugere si alte cateva chestii.

In concluzie....daca sunteti victima unei astfel de excrocherii...mergeti cu incredere la politie...ca cel putin pe mine ma ajutat.

Link to comment
Share on other sites

In Baia Mare puradeii se aruncau in fata masinilor celor care aveau ghinionul sa treaca pe langa satra.Si bineinteles ca sareau apoi ciorile batrane cu gura mare, cutite si amenintari ca daca nu le dai bani, te reclama la politie.Spurcaciunile dracului!

Daca prind asa ceva in trafic, nu o sa ezit sa folosesc arma daca e nevoie.O sa ramana o cicatrice foarte frumoasa intr-un picior la smardoi pe toata viata, daca cheama "colegii" din spate, si o sa-i fut si pe cale legala ca numai asa sunt buni.

Link to comment
Share on other sites

Sunt foarte multe cazuri de genul asta ..

Ce nu facem noi romani sa mancam o paine in plus?

Dar stai linistit ca baiatu nu face reclamatie sau de genu daca ii ai dat ce a vrut te lasa in pace.

Dar nu cred ca e corect cea ce fac , pana la urma mananca o paine .

Abuzeaza de necunostinta altora sa isi faca un ban in plus.

La genul asta de oameni ai putea sa le faci flagrant , dar de multe ori scapa prin relati si chesti de genu , nu cred eu ca ar face ei asa de capul lor fara sa aiba pe cineva in spate.

Dar e bine ca ai scapat "ieftin" cum sar zice si nu iti a cerut pana peste cap, si ca iti ai pastrat cat de cat calmul si rationalismul.

Iti urez bafta in continuare si sa nu mai ai parte de asemenea incidente

Link to comment
Share on other sites

nu o sa ezit sa folosesc arma daca e nevoie..

Amice....ti-am luat-o inainte. Am investit intr-un MP5-Navy. Bile de cauciuc...scopul Airsoft si AUTOAPARARE. Este legal...nu trebuie acte.

Efectul:

Long range.....lasa o urma rosie

Mid range.....Doare+ echimoza

short and blind rage....penetreaza dermul cativa milimetri....sansa mare de cicatrice....plus ca doare de te pisi pe tine.

Rezultat...satisfactie si siguranta totala.

Partea proasta....ca toti isi pierd vitejia cand iesi cu "jucaria" din masina.

Link to comment
Share on other sites

Amice....ti-am luat-o inainte. Am investit intr-un MP5-Navy. Bile de cauciuc...scopul Airsoft si AUTOAPARARE. Este legal...nu trebuie acte.

Efectul:

Long range.....lasa o urma rosie

Mid range.....Doare+ echimoza

short and blind rage....penetreaza dermul cativa milimetri....sansa mare de cicatrice....plus ca doare de te pisi pe tine.

Rezultat...satisfactie si siguranta totala.

Partea proasta....ca toti isi pierd vitejia cand iesi cu "jucaria" din masina.

eu nu ma risc pentru ca si daca ala are o arma, s-ar putea sa nu se intimideze..mai ales ca multi isi cumpara airsofturi sau multe replici, asa ca nu se lasa intimidati.

ar fi tare totusi sa buseasca un mafiot adevarat, ca apoi o sa ajunga aia in saci facuti carne de chiftele>:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...