M2G Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Inca o sugestie. Pentru ca chatul nu mai merge de ceva timp si nici kwe nu mai da semne ca vrea sa il introduca as zice sa schimbati si indexul. Poate cu cel vechi http://rstcenter.com/old.php sau cu unul nou care sa coincida cu noua tema pe care o sa o abordati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 O sa ne ocupam si de homepage, in limita timpului disponibil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Arata mult mai bine acum, iar temele Ambient si Brave sunt traznet, oricum merg modificate si actualizate la cea veche rst, in caz de nu se va pune la dispozitie si vechiul rst.Fundalul de la My Profile/User CP e alb si am impresia ca trebuia tot negru (la Ambient), icoanele si culorile arata bine, in schimb ca si la vechiul forum mi se par aiurea iconitele alea de la Yahoo, ICQ, etc care apar sub poza de sub nume la fiecare post, in rest e ok . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 Update:Am readus link-urile la forma initiala, gen "44039-rst-upgrade-2.rst"E posibil sa apara probleme, in mare am verificat si pare ok, daca ceva nu e in regula, daca apar link-uri invalide va rog sa ma anuntati.PS: Unele link-uri erau de forma "44039-rst-upgrade-2-post-1337.html", acum apar cu ".rst", veti fi redirectionati de pe un astfel de link cu "html". Sper sa nu apara probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted December 1, 2011 Moderators Report Share Posted December 1, 2011 @Nytro: Pe langa ce-am vorbit pe mess, uita-te si la tema BP Black ca link-urile sunt cu alb si in anumite sectiuni care au background alb (Thread Information, Posting Permissions, What's Going On?) nu se vad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 era mai bine cu tema veche ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 copil copac, ce scriau kw3 si altii mai sus?da nu conteaza, inca un post in plus, care-i diferenta.totusi, care-i faza cu autosave-ul in timp ce se scrie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGS Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Tema black stealth este criminala poate va deveni tema principala a forumului ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellScream Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Temele sunt ok, putin personalizate si vor fi perfecte. Problema e ca tot primesc DATA BASE ERROR. Lucrati voi la forum, sau e doar de la mine. Daca e de la mine, cum plm rezolv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poq Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Nu e doar la tine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 (edited) O problema stupida cu paginarea, sa vad ce are... Se pare ca apar temporar probleme cu URL rewrite-ul, dar in cateva minute e totul Ok. Edited December 1, 2011 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimul Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Dar...Cum au inceput aceste probleme?Din senin?Sau ai modificat tu ceva si ai dat totul peste cap? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eth0 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 trebuie un "highlight" pe clasa "show result" din css. exemplu daca topicul are 2 pagini de post pagina unu 1 este highlight, a doua pare inactiva abia se vede, sau schimbarea culorii in alb din gri inchis, in rest felicitari pentru upgrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 O sa mai modificam culorile la tema si sa repara micile probleme care apar.@Anonimul: Da, am modificat multe lucruri, dar totul e ok, doar ca vbSEO probabil isi creeaza un cache si de aceea dureaza cateva minute pana anumite link-uri devin active, adica a functionat ulterior fara sa fac nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Un link catre index pe banner ar mai fi folositor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 Un link catre index pe banner ar mai fi folositor.Gata, uitasem de asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Am vazut ca pe rstcenter.com/forum la data postarii ultimelor posturi in fiecare domeniu, scrie Today 2:15 PM si cand ma duc la post, data postarii e Yesterday 2:15 PM xD// unele posturi doar Edited December 2, 2011 by adonisslanic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) - cyan: arata naspa, are conturul ala urat, dar probabil se va schimba daca schimbati ce-am incercuit cu verde.- roz: prea mare - rosu: ce-ai aia? imi apare doar mie sau..?verde: cred ca ar arata bine culoarea asta (presupun...) sau cea de pe fundalul continutului...- titlul, rank-ul, avatarul... centrate?- un resize automat la imagini...Opinie personala etc etc..edit: si gradientu ala de la profil e naspa. Edited December 2, 2011 by ZeroCold Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGS Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 De ce incearca sa se conecteze forumul la 86.120.139.239 ? (imi da timeout adresa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGS Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Posibil, acum nu mai apare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Love, Love, Love ... WTF? Daca tot e ... sa fie rosie macar nu de alta dar o sa inducem copii in eroare .. ei stiu ca inimioarele sunt rosii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Si mie imi place sistemul de like ,poate asa vom scapa de post hunteri(ms MAN,plz MAN,etc.) si doar un simplu like va fi de ajuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Intrebare: Unde vad acum cate puncte de reputatie am si pentru ce motiv mi-la dat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 2, 2011 Author Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Aici: http://rstcenter.com/forum/usercp.phpPS: "Lucrez" la partea cu Like-urile, e posibil ca temporar sa apara foarte urat, sper sa imi iasa ceva frumos, desi slabe sanse.Edit: Am facut modificari la partea grafica a Like-urilor (butonul de deasupra topicului). E ok cat timp nu sunt mai mult de 99 de like-uri. Daca sunt probleme cu el sa ma anuntati.Partea de sub post, cu "Edit post", "Reply", o las asa deocamdata. Am pus-o mai inchis si nu se mai vad iconitele din stanga. Oricum, mie imi place asa, dar spuneti daca vreti sa modific. Edited December 2, 2011 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
entech Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Uploaded with ImageShack.usVedeti poza ce am incercuit cu rosu si sagetele.Nu ma pricep dar tot topicul in locul respectiv imi arata Re: RST Upgrade pe cand ala e singuru unde imi scrie Love.Vreun bug sau? Nu ma pricep dar mi-a sarit in ochi si m-am gandit sa va fac print Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...