michee Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Are careva idee? In Ro ma intereseaza in special, da' merge si ptr afara.De la cat incepe salariul ptr un junior,pan' la cat poate ajunge....ce se cere/intreaba la un interviu....si orice alte informatzii din industrie sunt binevenite.Mersi, Quote
Vlachs Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Are careva idee? In Ro ma intereseaza in special, da' merge si ptr afara.De la cat incepe salariul ptr un junior,pan' la cat poate ajunge....ce se cere/intreaba la un interviu....si orice alte informatzii din industrie sunt binevenite.Mersi,Nu exista asa ceva in romania si pentru afara tot la fel, nu ai cum sa intri pe o piata din asta si imi e prea lene sa stau sa dau detalii, dar are legatura cu creativitatea, recunostere in domeniu si cunostiinte Quote
Nytro Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Aceasta arie a evoluat mult si repede, la noi intelesesem ca exista 3 firme in domeniu, dar nu stiu care si cu ce se ocupa mai exact, probabil ceea ce fac nu e tocmai pen-testing.In afara deja e o industrie in care se castiga mult, in functie de firma si renumele ei, dar si de ce face mai exact. De exemplu Vupen, cei cu exploit-ul in Chrome ce trecea de sandbox, lucreaza indeosebi cu guvernele si cei care lucreaza acolo au venituri considerabile.Conteaza mult si o certificare, dar nu rahaturi ca Ethical Hacking, ci certificari de la Offeinsive Security, SANS, Immunity si probabil altele. Nu se pune accentul pe XSS/SQLI si rahaturi dinastea ci mai mult pe exploit development, buffer overflows si return oriented programming. Daca cauti ceva pe parte de web, nu stiu ce sanse ai sa prinzi ceva, poate doar daca desscoperi tehnici noi sau stii toate rahaturile indiferent cat de marunte sunt de web security. Quote
securityfocus.eu Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Salut,Certificarile de la SANS si Offensive Security nu prea sunt recunoscute in Europa.Sunt student in Coventry la Ethical Hacking. Chiar zilele trecute am vorbit cu tutorele meu despre aceste certificari si a spus ca in Europa putine firme le recunosc.O zi buna. Quote
JohnyCNAM Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Stiu ca nu e topicul potrivit, dar ce este defapt un pen-tester? Quote
Pugna Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Stiu ca nu e topicul potrivit, dar ce este defapt un pen-tester?Ce va tot invata la orele de religie ?http://bit.ly/srNK0l Quote
JohnyCNAM Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Merci de link.NU o lua in nume de rau dar nu e voie cu linkuri scurtate. Quote
against_modern_football Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 mult. Cu cat ai mai multa experienta cu atat castigi mai mult. Si salariul de inceput e destul de bun, din ce am vazut pe net pleaca de la 35-40000 pentru un junior ceea ce e mult. Quote
securityfocus.eu Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Salut,Da 35-40k dar nu in Romania. In Romania daca intrebi creca doar cei care au ceva basic in security stiu ce este un pentester. Quote
Pugna Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 mult. Cu cat ai mai multa experienta cu atat castigi mai mult. Si salariul de inceput e destul de bun, din ce am vazut pe net pleaca de la 35-40000 pentru un junior ceea ce e mult.Lucrez in industrie iar un junior experimentat pleaca de la 2k / luna. Quote
against_modern_football Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 depinde. Poti sa lucrezi pt o firma din X tara si tu sa stai in Romania. Si nu e exclus sa se castige bine si in Romania. @Nytro, poti sa ne spui si noua numele firmelor? Eu nu am gasit nimic.@ pugna. Eu am vazut niste charturi pe net si asa iesea de acolo. Quote
qbert Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Salut,Certificarile de la SANS si Offensive Security nu prea sunt recunoscute in Europa.Sunt student in Coventry la Ethical Hacking. Chiar zilele trecute am vorbit cu tutorele meu despre aceste certificari si a spus ca in Europa putine firme le recunosc.O zi buna.No shit.Cu OSCE te angajeaza oricine oriunde in lume. Quote
against_modern_football Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 2k pe luna a zis cineva mai devreme pt junior. oricum, e destul:) Quote
cosminel96 Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 No shit.Cu OSCE te angajeaza oricine oriunde in lume.Ce este mai exact OSCE,un examen ? Quote
gaddafi Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 35-40k RON sau euro?$,€,£ important ii ca se raporteaza la an valoarea. Exemplu Quote
co4ie Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 (edited) Title: Security Project Manager Category: PlanningJob type: PermanentJob status: Full TimeSalary: £92,400.00 - £95,040.00 Salary per: annumLocation: England, South East, Hampshire, GOSPORT-------------------------------Security Project ManagerGosport£350 - £360 a dayMust be SC ClearedJob title: Trainee IT Security Consultant (Entry Level Opportunity)Position type: Full-timeJob location: Cambridgeshire CB1Compensation: £30000 - 30000 Annually, Up to 30,000 DOECompany name: Web-recruitJob category: Information Technology and ServicesJunior Penetration Tester - Ethical Hacking / Digital ForensicsLocation:Kidderminster Salary: £20000 - £25000 per annumJob type: PermanentCompany: Hewett RecruitmentContact: Ben MannionRef: Totaljobs/BMLH/JPATJob ID: 51534275 Quick Facts About Ethical Hacking WorkJob Title: Ethical Hacker, Penetration TesterOffice: At a computerDescription: With permission, use computer skills to penetrate information systems to increase security, identify weaknesses and vulnerabilities, and decrease criminal penetrationCertifications/Education: No formal education required. EC Council CertificationNecessary Skills: Knowledge of programming, script languages, hackingPotential Employers: Private firms, Security consultants, Banks, GovernmentPay: Average $66,000 per year, Over $100,000 with experience and success @ cosminel check THIS Edited December 8, 2011 by co4ie 1 Quote
GarryOne Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Ce este mai exact OSCE,un examen ?Organization for Security and Co-operation in Europe | OSCE Quote
Nytro Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Si eu care credeam ca e "Offensive Security Certified Expert"...http://www.offensive-security.com/information-security-certifications/ Quote
michee Posted December 8, 2011 Author Report Posted December 8, 2011 in Romania am inteles si eu ca au aparut cateva firme, dar nu stiu mai multe detalii momentan.....de asta am si inceput acest thread. Quote
GarryOne Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 http://rstcenter.com/forum/44431-google-com-xss-3.rst#post297949 Quote