Jump to content
michee

Cat castiga un pen tester

Recommended Posts

Posted

Are careva idee? In Ro ma intereseaza in special, da' merge si ptr afara.

De la cat incepe salariul ptr un junior,pan' la cat poate ajunge....ce se cere/intreaba la un interviu....si orice alte informatzii din industrie sunt binevenite.

Mersi,

Posted
Are careva idee? In Ro ma intereseaza in special, da' merge si ptr afara.

De la cat incepe salariul ptr un junior,pan' la cat poate ajunge....ce se cere/intreaba la un interviu....si orice alte informatzii din industrie sunt binevenite.

Mersi,

Nu exista asa ceva in romania si pentru afara tot la fel, nu ai cum sa intri pe o piata din asta si imi e prea lene sa stau sa dau detalii, dar are legatura cu creativitatea, recunostere in domeniu si cunostiinte

Posted

Aceasta arie a evoluat mult si repede, la noi intelesesem ca exista 3 firme in domeniu, dar nu stiu care si cu ce se ocupa mai exact, probabil ceea ce fac nu e tocmai pen-testing.

In afara deja e o industrie in care se castiga mult, in functie de firma si renumele ei, dar si de ce face mai exact. De exemplu Vupen, cei cu exploit-ul in Chrome ce trecea de sandbox, lucreaza indeosebi cu guvernele si cei care lucreaza acolo au venituri considerabile.

Conteaza mult si o certificare, dar nu rahaturi ca Ethical Hacking, ci certificari de la Offeinsive Security, SANS, Immunity si probabil altele. Nu se pune accentul pe XSS/SQLI si rahaturi dinastea ci mai mult pe exploit development, buffer overflows si return oriented programming. Daca cauti ceva pe parte de web, nu stiu ce sanse ai sa prinzi ceva, poate doar daca desscoperi tehnici noi sau stii toate rahaturile indiferent cat de marunte sunt de web security.

Posted

Salut,

Certificarile de la SANS si Offensive Security nu prea sunt recunoscute in Europa.

Sunt student in Coventry la Ethical Hacking.

Chiar zilele trecute am vorbit cu tutorele meu despre aceste certificari si a spus ca in Europa putine firme le recunosc.

O zi buna.

Posted
mult. Cu cat ai mai multa experienta cu atat castigi mai mult. Si salariul de inceput e destul de bun, din ce am vazut pe net pleaca de la 35-40000 pentru un junior ceea ce e mult.

Lucrez in industrie iar un junior experimentat pleaca de la 2k / luna.

Posted
Salut,

Certificarile de la SANS si Offensive Security nu prea sunt recunoscute in Europa.

Sunt student in Coventry la Ethical Hacking.

Chiar zilele trecute am vorbit cu tutorele meu despre aceste certificari si a spus ca in Europa putine firme le recunosc.

O zi buna.

No shit.Cu OSCE te angajeaza oricine oriunde in lume.

Posted (edited)

Title: 	Security Project Manager 	
Category: Planning
Job type: Permanent
Job status: Full Time
Salary: £92,400.00 - £95,040.00
Salary per: annum
-------------------------------
Security Project Manager
Gosport
£350 - £360 a day
Must be SC Cleared

Job title: Trainee IT Security Consultant (Entry Level Opportunity)

Position type: Full-time

Job location: Cambridgeshire CB1

Compensation: £30000 - 30000 Annually, Up to 30,000 DOE

Company name: Web-recruit

Job category: Information Technology and Services

Junior Penetration Tester - Ethical Hacking / Digital Forensics

Salary: £20000 - £25000 per annum
Job type: Permanent
Company: Hewett Recruitment
Ref: Totaljobs/BMLH/JPAT
Job ID: 51534275

Quick Facts About Ethical Hacking Work

Job Title: Ethical Hacker, Penetration Tester

Office: At a computer

Description: With permission, use computer skills to penetrate information systems to increase security, identify weaknesses and vulnerabilities, and decrease criminal penetration

Certifications/Education: No formal education required. EC Council Certification

Necessary Skills: Knowledge of programming, script languages, hacking

Potential Employers: Private firms, Security consultants, Banks, Government

Pay: Average $66,000 per year, Over $100,000 with experience and success

@ cosminel check THIS

Edited by co4ie
  • Downvote 1