sandabot Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 (edited) E o chestie veche dar tot nu mi-am dat seama care este faza .la orice site.ro mai adaugati un .ro (ex : site.ro[dot]ro )Si citez: Ati ajuns la sfarsitul Internet-uluiAti ajuns la utlima pagina al Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut.Va rugam, incercati urmatoarele :Apasati pe (buton-ul 'Get a job') sau incercati inca odata mai tarziu.Puneti mana pe o carte si cititi ceva cum ati vrut de mult timp.Daca mai aveti prieteni: Sunati si iesiti la o bere.Dati click pe "Start", si alegeti Turn Off Computer. Dupa aceea asteptati pina Computerul s-a oprit si iesiti din camera/birou.Daca administartorul de retea dvs. a activat, Microsoft Windows poate examina reteaua dvs. dar nici asta nu va ajuta. Relaxati va! Ca aceasta este intradevar sfarsitul Internetului. Link-ul Detect Network Settings tot nu va ajuta.Daca doriti, faceti click pe Back - dar aceasta va va aduce la pagina dinaintea sfarsitului Internet-ului!Singurele limite ale internet-ului sunt limitele dvs. morale. Acum stingeti computerul si meregti afara sa va jucati.No Errors FoundThis is the End.(or my provider is trolling ?) Edited December 14, 2011 by sandabot Quote
Vlachs Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 ro.ro este inregistrat si probabil preia orice *. ca fiind un subdomeniu Quote
Robert1995 Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 E tare oricum ideea,cineva si-a cumparat domeniul ro.ro apoi presupun ca are un handler care "spune" ce este aratat,daca exista pagina primesti ceva de genul Rougle ,altfel primesti pagina aceea cu sfarsitul internetului Quote
ripoff Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 merge indiferent de ce scri in fata la .ro.ro cred ca ar fi interesant de vazut scriptul Quote
BogdanNBV Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Foarte tare stiu ca mai demult am vrut sa vad cine a cumparat domeniul youtube.ro, din curiozitate, si am printre cautarile de la google aparea si youtube.ro.ro si m-a amuzat destul de tare cand am vazut textul ala cu sfarsitul internetului, cat despre script cred ca este unul asemanator cu cel de la ion Esti un homosexual futut, si nu cred ca este posibil doar din PHP, cred ca si serverul web trebuie configurat sa faca asta, sau probabil din .htaccess Quote
cosminkent Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 La mine scrie asta:Ati ajuns la utlima pagina al Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut. Quote
DotA Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Stiam asta de mult, orice pui in fata la ro.ro iti da pagina aia Quote
AhEaD Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 subdomain wildcard, *.ro.ro - pagina ratata! Quote
Park Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Interesant este ca rougle astia folosesc cautarea generata din adsense: Rouglepartner-pub-number pula mea. Deci daca au vizitatori, fac si bani cacalau. Quote
The_Arhitect Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Am vazut si eu , caterinca )) Quote