coolbyte Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Fara cuvinteFotografiile lui Jani Péter | Facebook
OnlineHelp Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Cred ca ce scrie pe acolo, dar cine intelege ..
coolbyte Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 ti se pare normala poza? aceeaDaca te uiti putin pe harta valcele este la granita dintre Brasov si Covasna. Ce cauta vama acolo?
OnlineHelp Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 (edited) Ah da, unguri muisti futule rasa ca de obicei. Edited January 3, 2012 by OnlineHelp
MagicThunder Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 M-am uitat si eu de curiozitate si am vazut un mos care e maghiar sa-l futa cainii.In afara de asta nimic,poate ne explica creatorul topicului ce e asa incredibil sa nu murim prosti pe capete aici.
bcman Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 @MagicThunder Pai a explicat deja.ti se pare normala poza? aceeaDaca te uiti putin pe harta valcele este la granita dintre Brasov si Covasna. Ce cauta vama acolo?ON: Unguri ratati, nu ai ce sa le ceri.
TheWiner Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Poza e editat cu photoshop :SNu vad nimic surprinzator.
coolbyte Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 Am vazut ca e editata dar ideea conteaza.
DotA Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Atat de incredibil nu e , sunt niste jigodi oridinare ungurii ,dar nu mi se pare ceva socant
ripoff Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 ce viseaza bozgorii...dam prea multa atentie unor cacati!
Zamolxis666 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Dati si voi report la poza. Poate reusim ceva
bcman Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Poate s? m? informeze ?i pe mine cineva ce au românii cu ungurii?Me doesn't like history, if the answer it's related to it.Ce au romanii cu bozgorii? Pai ei cred ca Transilvania e a lor (au aratat asta si in timpul unui meci de-al Stelei cu o echipa maghiara, cand au afisat un banner cu Ungaria mare) si pe de-asupra in Harghita si Covasna (si toate locurile din Romania in care ei sunt majoritari) se cred sefi. Un prieten de-al meu a fost o data in Covasna si a intrat intr-o benzinarie (omv - parca), iar vanzatoarea nu vorbea decat maghiara. Si da, in mare e vorba de istorie (partea cu Transilvania e a lor).Pentru toti fanii bozgorilor: va recomand sa vedeti asta.
Play4Fun01 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Ce au romanii cu bozgorii? Pai ei cred ca Transilvania e a lor (au aratat asta si in timpul unui meci de-al Stelei cu o echipa maghiara, cand au afisat un banner cu Ungaria mare) si pe de-asupra in Harghita si Covasna (si toate locurile din Romania in care ei sunt majoritari) se cred sefi. Un prieten de-al meu a fost o data in Covasna si a intrat intr-o benzinarie (omv - parca), iar vanzatoarea nu vorbea decat maghiara. Si da, in mare e vorba de istorie (partea cu Transilvania e a lor).Pentru toti fanii bozgorilor: va recomand sa vedeti asta.Chestia asta am patit-o si eu . M-am rataciat prin Sfantu' Gheorghe, si am avut o surpriza cand am cerut niste indicatii si am vazut ca lumea se uita la mine ca la felul 14, si imi raspundeau cu "nem tu' dom" sau "nem er tem" (sau cum naiba se scrie).
mandeamarian Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Sa ne suga pula toti ungurii din Romania (sau aproape toti, ca unii or fi si de treaba)
oMSQo Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Si daca va zic ca eu stau in covasna?Artificiile de revelion s-au dat de 2 ori 1 data la ora 12 [ora romaniei] si o data la ora 1 [12 ora Budapestului] ... bagamias pula in capu lorSi ce scrie acoloROMANIA TARAM SECUIESC
pyth0n3 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 (edited) Shit Goes Here Edited January 3, 2012 by pyth0n3