eu0800 Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Mda, si orice femeie cu ceva creier ar proceda la fel. Quote
DuTy^ Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 @eu0800: Din contra daca ar avea creier, ar proceda invers!!Eu credeam ca la un moment data aia o sa se tina dupa el si el o sa ii traga clapa..Oricum, femeia daca este proasta, este un obiect! Quote
ionutz15 Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Fain, dar ce fata a pus la sfâr?it când la v?zut de muncitor Quote
TheTime Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Orice tipa, asemenea bunurilor de larg consum, are un pret. Trebuie doar sa fii dispus sa-l platesti. Quote
DaemoNsl Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Tarfa... Mi-a placut fata care a facut-o cand s-a intalnit cu ala la final Quote
crs12decoder Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 (edited) Stiu filmuletu'.Mi se pare destul de sugestiv. Nu cred ca pot spune mai mult.Am discutat despre el cu mai multe prietene.Multe din ele zic ca nu e asa desi(din observarile proprii) ele actioneaza ca in filmulet de multe ori fara sa-si dea seama.Multe zic ca e normal sa fie asa.Altele zic ca nu e un caz general.(ceea ce e corect intr-o masura mica de adevar)Si titlul filmuletului in mod corect ar fi "caracterul feminin".Nu se pune deloc pret pe valoarea spirituala a unei persoane in ziua de azi Edited January 12, 2012 by crs12decoder Quote
razer_krait Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 "Haina face pe om" ?Nu e potrivit, poate "Banii il fac pe om", sau "Un costum frumos si-un BMW il face pe om". Quote
romanul Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Adevaru', dap. Asta e, "tzoalele" il fac pe om, va mai dau un exemplu. Cand mergi la un magazin, la o banca, la o firma ceva. Daca nu sunteti putin mai imbracati, se uita ca la felu' 5 la voi, iar asta cu pizdele , e ca si cum ai zice"Calule , mananci ovaz?" Quote
A9N Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 (edited) Degeaba va dati peste cap si ziceti ca femeile sunt materialiste. Si barbatii sunt la fel!Sunt sigur ca nu o sa va uitati la una nasoala / una care se imbraca foarte prost (decat daca sunteti prosti, urati sau disperati).Daca va studiati comportamentul (majoritatea) o sa observati ca intotdeauna o sa preferati o femeie cu bani in locul uneia fara. Singura diferenta e ca barbatii fac mai intai discriminari dupa aspect, apoi dupa situatia financiara si/sau pozitia sociala.// Prin "nasoala" fac referire strict la femeile neingrijite.In orice caz filmuletul este foarte reusit. Edited January 12, 2012 by A9N Sunt prost, nu citesc cu atentie :) Quote
M4T3! Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Daca esti urat bmw ul si hainele rareori te ajuta. Hainele si bmw ul i fac frumosi pe cei draguti Quote
crs12decoder Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 (edited) Degeaba va dati peste cap si ziceti ca femeile sunt materialiste. Si barbatii sunt la fel!Sunt sigur ca nu o sa va uitati la una nasoala / una care se imbraca foarte prost (decat daca sunteti prosti, urati sau disperati).Daca va studiati comportamentul (majoritatea) o sa observati ca intotdeauna o sa preferati o femeie cu bani in locul uneia fara. Singura diferenta e ca barbatii fac mai intai discriminari dupa aspect, apoi dupa situatia financiara si/sau pozitia sociala.// Prin "nasoala" fac referire strict la femeile neingrijite.In orice caz filmuletul este foarte reusit.Gresesti. Pe mine personal atata timp cat o tipa arata bine nu ma intereseaza alte aspecte cum ar fi imbracamintea de bucatareasa de la munca.Si nu cred ca sunt doar un caz particular.Tipul purta salopeta doar la munca. In rest se imbraca ok.In clip e vorba mai degraba de bani/cariera.Si daca stai sa te gandesti, o sa vezi ca multe fete de mici isi pun in minte cand cresc sa-si gaseasca pe unu' cu bani si sa se casatoreasca cu el.Nu prea am auzit baieti care sa spuna ceva asemanator. Majoritatea se gandesc doar cum sa-si faca o cariera/bani.Asa ca exista o diferenta destul de mare intre gandirea femeilor si cea a barbatilor sub aspectul telului in viata. Edited January 12, 2012 by crs12decoder Quote
daatdraqq Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Exista o diferenta foarte mare intre femeia curva la propriu si femeia curva in suflet . Quote
aelius Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Degeaba va dati peste cap si ziceti ca femeile sunt materialiste. Si barbatii sunt la fel!Sunt sigur ca nu o sa va uitati la una nasoala / una care se imbraca foarte prost (decat daca sunteti prosti, urati sau disperati).Daca va studiati comportamentul (majoritatea) o sa observati ca intotdeauna o sa preferati o femeie cu bani in locul uneia fara. Singura diferenta e ca barbatii fac mai intai discriminari dupa aspect, apoi dupa situatia financiara si/sau pozitia sociala."Eu prefer" una cu creier. Daca e frumoasa, peste 20 de ani ... in mod sigur nu va mai arata la fel, si nu imi surade ideea sa raman si cu urata si cu proasta in casa. )ps: Am scris 'eu prefer' in ghilimele ... pentru ca am deja una, si pana acum nu m-am prins ce saracia de kernel are, ca-mi da niste buffer overflow-uri uneori Quote
DuTy^ Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 (edited) @tex: macar ai luat shell? . ))Mie imi place una cu cap, una sa stie ce dracu vreau de la ea.. sa fie ingrijita chiar daca nu e nasa.gov...ca pana la urma carcasa se duce... Edited January 12, 2012 by DuTy^ Quote
aelius Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 @tex: macar ai luat shell? . ))Mie imi place una cu cap, una sa stie ce dracu vreau de la ea.. sa fie ingrijita chiar daca nu e nasa.gov...ca pana la urma carcasa se duce...Reverse shell doar, sa-i fac bypass la firewall sa ma pot juca linistit. Pana mea ... e read only! Quote
A9N Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 (edited) Nu va luati de mine, nu am zis nimic de urate... doar de nasoale (si am explicat ce inteleg prin nasoale).Si acum bag fraza aia epica "fiecare ii frumos in felul lui".Ideea principala e ca nu doar femeile procedeaza asa ci si barbatii. Poate nu in halul ala dar pe aproape.Sincer sa fiu, nu acord atentie unei femei neingrijite. Inteleg ca nu isi permite porcarii pentru machiaj (& shit) insa isi poate acorda cateva minute sa se penseze, sa-si rada mustata si sa-si curete unghiile.Si cine ma mai contrazice, am o provocare:-> Mergeti in parcul din orasul vostru si cereti primei femei (sub 30 ani) pe care o intalniti si care matura pe acolo sa va insoteasca la o cafea.-> Postati impresiile.LE: @tex: Eu am una cu Windows. Cand mi-e lumea mai draga imi da BSOD, dar isi revine dupa circa 30 minute. Edited January 12, 2012 by A9N Quote
pyth0n3 Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 (edited) Personal statistics:99% din romani plecati in strainatate si-au luat BMW80% il spala cu furtunul in fata blocului85% merg in fiecare zi la munca cu autobuzul fara bilet si se plimba duminica cu bmw-ul99% beau bere in parcuri cumparata la 35 de centi de la cele mai ieftine supemercaturi Toti acestia se sparg in figuri cand intra in romania Munca de baza e constructii in 99% din cazuri Alte statistici ar mai fi , romanii si-o ard tot cu romancele in strainatate deoarece nu reusesc sa faca o impresie sau macar o combinatie cu alte rase. 99% se combina cu fete din nigeria dupa ce le dau suma de 30 de dolari pentru o partida de sex .In concluzie 99% din romani au BMW acum nu mai conteaza ce fac Edited January 12, 2012 by pyth0n3 Quote
Tonique Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Am vazut si eu filmul ..pe langa faptul ca mi se pare reclama mascata la BMW , e un adevar trist ceea ce se intampla acolo Quote
pyth0n3 Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 (edited) "My Dreams Come True" Classical Ethical romanian Dream P.S. Taran nu inseamna neaparat ca e de la tara.Si va confirm ca am intalnit asemenea creaturi din cele mai mari orase din romania printre care si din capitala Edited January 12, 2012 by pyth0n3 Quote