Jump to content
daatdraqq

Incepe Revolutia ?

Recommended Posts

Posted

@Rtrix: Care maine? maine e duminica

Da s-au strans vre-o 600 si scandeaza pe acolo, daca nu ii alunga noaptea si frigul, si rezista macar jumate pana maine atunci poti vorbi de o posibila mica revolutie! dar e mult pana atunci..

Posted

de la Smurd a plecat, da striga jos base si guvernu acum. Sa speram ca se trezesc mai multi din hibernare si ies pe strazi. Eu vreau sa ies acum sa vad ce miscare e la mine in oras.

Posted

Ba va laudati cu totii ca sunteti mari hackeri si ca gasesti mii de vulnerabilitati xss si mysql injectionsion si tot felul de chestii de genu si ca sunteti patioti si va aparati tara. De ce nu o aparati de noi insine? de cei precum Basescu? voi ati vazut ca nu mai merge nicio camera de la live de la universitate? aici nu merge Bucuresti Webcam Live Trafic - Camere live si informatii din trafic , nici aici nu merge Webcam Piata Universitatii | Jurnalul National , aici nici atat Camera trafic live Bucuresti - Piata Universitatii 2 | TrafficGuide.ro . Si mai vreau sa stiu de ce nu s-a ocupat nimeni de site-ul jegosului aluia chelios http://www.presidency.ro/ cu un mesaj de sustire a revoltei. Hai patriotii hackeri ai tarii. Simtiti-va!

Posted

Bine zis... :)

Oricum e destul de greu,cei avansati care stiu multe ar trebui sa se uneasca si bum,gen TK(NASA,Agentia Spatiala Europeana),si probabil sunt si altii,da' daca isi pune capul poate si singur sa lase un mesaj in locul site'ului presidency.ro :))

Posted

au fost convocati sefii de arme ... daca se strang mai multi incep sa scoata munitia de razboi...asa ca pe la ora 10-11 ...pana ajung eu la fratelli...se duc acasa

Posted
au fost convocati sefii de arme ... daca se strang mai multi incep sa scoata munitia de razboi...asa ca pe la ora 10-11 ...pana ajung eu la fratelli...se duc acasa

Pai atunci chiar ca incepe revolutia. Crede-ma! Sunt foarte prosti daca fac asta!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...