Jump to content
kame

Cum sa scgimb numele romaniei?

Recommended Posts

Posted (edited)

What-the-fuck-were-you-thinking.jpg

De ce sa-l "scgimbi" ma ? Ca suna bine si asa. Da ce fel de "semnaturiii" iti trebuie ?

Eu as propune sa se adauge in forum pe langa "bautor de ceai/vodka/absinth ..." si "bautor de carmol", s-ar potrivi exact pentru unii.

Si cum ai vrea sa se numeasca ?

Edited by aelius
Posted

morti vostri as dori sa schimb in dacia:))(din pacate nu stiti istorie si da am gresit cand am scris "scgimbat" pt ca G e langa H)

multumesc

Posted
morti vostri as dori sa schimb in dacia:))(din pacate nu stiti istorie si da am gresit cand am scris "scgimbat" pt ca G e langa H)

multumesc

Cum plm sa schimbi numele la o tara?

Dute si spanzurate.

Posted

Ba futute-n istoria lu parastas. Poporul roman si limba pe care o vorbeste s-au format in timp si-n spatiul carpato-danubiano-pontic prin sinteza daco-romana. Tu vrei sa ne aduci la epoca de piatra?

Posted

Din pacate depasesti limita de cretinism admisa in Dacia.

PS : Sunt penale pozele alea cu text in ele. Niciodata textul nu se potriveste cu imaginea, de ce le tot puneti ?

Posted

Bai pretenas :)) da ia fa tu 2 calcule:

1. Reusesti si schimbi numele Romaniei in Dacia (da... asa e corect cu D mare)

2. Ce ma-sa ne facem noi cu RST ? Se schimba domeniul in DST ? Parca nu suna bine...

3. Eu zic sa te mai gandesti...

Posted

multumesc

Tu de unde ai aparut ma ? :)) Cred ca esti unu deala cu simdromu IAD dependent de pc si nu are ce face cu viata lui :))

Te rog lasa prelandezu macar cateva zile sa vezi cum arata realitatea!!

Posted
Morti tai, tu nu il ai stramos pe Decebal il ai pe Romyca Termopan.:))))

„Mor?ii”.

Ce om ratat poate sa fie.

Iel crede ca daca are 10000000 de semnaturi poate sa schimbe numele unei tari =)) =))

„El”. F?r? „i” la început.

Tu de unde ai aparut ma ? :)) Cred ca esti unu deala cu simdromu IAD dependent de pc si nu are ce face cu viata lui :))

Te rog lasa prelandezu macar cateva zile sa vezi cum arata realitatea!!

„de-?la” sau „dintr-acela” + „prenandez”,

In jur de 10 semnaturii =)) =)) =))

„semn?turi”. Cu un singur „i”.

Ideea cu topic-urile acestea este c? sunt pe post de c?cat pentru mu?te. Nimic frumos în ele, nimic util, nimic corect gramatical. ?i rata?ii post-eaz? în continuare pentru a se b?ga-n seam? degeaba.

Posted

Te duci frumos la nenea care decide numele tarii, ii zici sa dea:

# echo "kame ALL=(ALL: ALL) ALL" >> /etc/sudoers

Apoi de pe un SSH dai un:

$ sudo mv Romania Dacia

Si iata, ai schimbat numele din Romania in Dacia.

Ba esti prost...

Posted

retardati mai sunteti:)!Voi inca stiti ca ne am schimbat limba in 165 de anii:))atat cat ne au dominat romanii?Fiti realisti si ganditii retarzilor:)Voi inca credeti in mos craciun cred!

Posted (edited)

=)) ?i cum ai vrea sa o nume?ti? rommânia?

Dute ?i protesteaz?, te bagi în seam? la un interviu ?i spui ca vrei sa schimbi numele t?rii în 24 ore cred c? se schimb?

Edited by jetus
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...