Nytro Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 (edited) S-a facut un mic upgrade, au fost facute ceva schimbari, insa nu sunt prea "vizibile".Ideea e ca pot sa apara diverse probleme si ne-ar fi util daca ne-ati spune daca apare vreo problema.Stim ca sunt probleme legate de template, cand vom avea timp ne vom ocupa.Informativ:Members: 72,161SELECT Count ( * ) FROM `user` Count(*) 72162 Edited January 29, 2012 by Nytro Quote
bcman Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 O micu?? problem?: În bara de adrese nu apare logoul RST, ci logoul vBulletin. Quote
M2G Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Likes received si Likes given arata selectat tabul cu likes dar in loc sa apara like-urile scrie "signature" Quote
Nytro Posted January 29, 2012 Author Report Posted January 29, 2012 Fixed. Alta problema majora? Stiu, trebuie facute multe modificari minore, culori sau alte rahaturi, dar momentan sa scapam de problemele importante. Quote
malsploit Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Cand introduc parola in pagina de forum imi apare in paintext.Si cred ca este un posibil xss undeva.Pot sa testez cu un alert? Quote
immun3 Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 m-am chinuit jumatate de ora sa ma loghez nu imi merge pass vechi am dat sa imi schimb si tot nu imi mergea, vad ca si-a revenit Quote
Gabriel87 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 O mica problema la categoria cereri unde am postat o imagine nu se vede imaginea numa ce am scris am incercat si cu alt browser si nu am rezolvat nimichttps://rstcenter.com/forum/47992-cerere-banner.rst Quote
aelius Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 (edited) O mica problema la categoria cereri unde am postat o imagine nu se vede imaginea numa ce am scris am incercat si cu alt browser si nu am rezolvat nimichttps://rstcenter.com/forum/47992-cerere-banner.rstSunt "stocate" local (temporar) dupa ce le face serverul get, pentru a nu mai incarca elementele externe cu adresa ip a utilizatorului. Scriptul care face asta mai are ceva probleme, dar se va rezolva curand. Acum vad ca este afisata. Chestia e gandita asa pentru privacy ...Mai sunt ceva probleme cu contentul neautentificat (http/https) de la icoana de skype, o incarca dupa http, insa conexiunea cu serverul oricum ramane sigura Edited February 4, 2012 by aelius Quote
alien Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Sectiunea Reply-uri nu mai apare pe main page, de azi. Quote
wildchild Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 You are not authorized to ban users who are not considered normal, registered users.Ban la un spammer. In plus, am dat selectat post-ul si dupa ce am dat delete, spunea ca nu am bifat niciun post.Dupa refresh, la moderation tools imi apare (2) la orice thread. Quote
culay Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Uneori imi blocheaza conexiunea,mesajul cu eroare spune ca ma conectez cu proxy . Quote
Ghett0 Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Pai si in momentul ala folosesti sau nu proxy? Quote
nedo Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 De fapt e o protectie pentru prea multe requesturi, daca nu ma insel, asteapta 1-2 secunde si dai refresh la pagina sau nu mai deschide mai multe pagini in mai putin de o secunda. Quote
nemurici Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 (edited) Am postat de pe contu asta pentru ca pe ala nu merge sa fac nimic:|Contul cu pricina este astaIn prima poza a se intelege ca e de la cont nu de la browseredit AhEaD: FIXED Edited February 21, 2012 by nemurici Quote
wildchild Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 ora mi-e cu 2 ore inapoi la tot ce postez, desi este setata bine si n-am facut modificari la profil.din cauza aceasta, imi intercaleaza post-urile mai repede si printre celelate ale altor useri, de asemenea nu apar la today's posts pentru ca foloseste ora vecheWTF? i don't have any time machine Quote
Nytro Posted February 26, 2012 Author Report Posted February 26, 2012 E vorba de fusul orar. GMT vs GMT + 2. Nu e nimic complicat... Quote
Nytro Posted March 20, 2012 Author Report Posted March 20, 2012 Am adaugat 3 noi sub-categorii categoriei "Blackhat SEO si monetizare". Quote
Cheater Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Prima incarcare dureaza ff mult, aprox 10 secunde.Prima data am crezut ca este ceva de la conexiunea mea, apoi intrand de pe mai multe conexiuni, am obiservat ca prima data cand incarci RST dureaza extrem de mult.Ma gandesc ca o fi si vreo ghidusie de securitate, dar am postat sa ma asigur ca nu este o altfel de problema. Quote
pr00f Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Prima incarcare dureaza ff mult, aprox 10 secunde.Prima data am crezut ca este ceva de la conexiunea mea, apoi intrand de pe mai multe conexiuni, am obiservat ca prima data cand incarci RST dureaza extrem de mult.Ma gandesc ca o fi si vreo ghidusie de securitate, dar am postat sa ma asigur ca nu este o altfel de problema.Same here. Quote
aelius Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Prima incarcare dureaza ff mult, aprox 10 secunde.Prima data am crezut ca este ceva de la conexiunea mea, apoi intrand de pe mai multe conexiuni, am obiservat ca prima data cand incarci RST dureaza extrem de mult.Ma gandesc ca o fi si vreo ghidusie de securitate, dar am postat sa ma asigur ca nu este o altfel de problema.Sunt ceva filtre mult prea agresive, la mine dureaza in jur de 3-5 sec. "validarea" (prima incarcare). Navigarea in forum este instanta dupa ce s-a incarcat. O sa mai scoatem din ele, dar dupa ce se plictisesc ciorile sa dea flood. Quote
Cheater Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Banuiam eu, acum vad ca s-a rezolvat, merge super! Quote