NeoLiiiGhTx3 Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 M? numesc Bogdan , am 16 ani si sunt din Rm. Vâlcea. Am început aceast? activitate de curând fiind influen?at mai mult de un prieten. Nu ?tiu mare lucru , dar am ceva cuno?tiin?e in HTML , PHP , SQL , si foarte putin Java. Am intrat pe acest forum din dorin?a de a înv??a pt. c? ?tiu c? aici am de la cine. Am o boal? pt cei care scriu cu sh,tz,k ?i altele , mai folosesc ?i eu prescurt?ri dar nici chiar a?a. Sper c? voi r?mâne cât mai mult aici ?i c? m? voi în?elege bine cu to?i.
saveS Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Slt bgd , bUn vnt pe RsT . sper s itzi plak aici ,e super mega jmecher f0rumu' !
NeoLiiiGhTx3 Posted May 12, 2012 Author Report Posted May 12, 2012 Am o boal? pt cei care scriu cu sh,tz,k ?i altele , mai folosesc ?i eu prescurt?ri dar nici chiar a?a.Slt bgd , bUn vnt pe RsT . sper s itzi plak aici ,e super mega jmecher f0rumu' !Exact , genul ?sta de "oameni" !
nedo Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Bine ai venit.Treci pe la regulament, si regula cea mai importanta "Don't feed the trolls.Spor la invatat.
Guest demisec Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Bine ai venit!O nota de subsol am. Cand folosesti virgula, asigura-te ca e "lipita" de cuvantul precedent si are spatiu fata de cuvantul care ii urmeaza.
BlackJokerKode Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Salut,bine ai venit in comunitate,sper sa te integrezi...Succes:D!Apropo....Daca tot ai venit pe aici,macar arunca si tu cate un ochi pe tutorialele postate:>.
giv Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Cand o sa cresti mare nu o sa mai folosesti tz, ms samd. Welcome!