Guest Kovalski Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Pentru ca v-am promis o surpriza in seara asta, m-am tinut de cuvant.Moldavian Security Team un nou forum special pentru fratii nostri moldoveni. Quote
sicilianul Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Chiar ma gandeam azi ce sa intamplat cu proiectul Vezi ca s-au pastrat unele link-uri, sterge-le pe toate daca tot ai facut o treaba Quote
IdiotMan Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 "in amintirea acestei intamplari se spune ca Dragos a numit raul dupa catelusa sa spunandu-i Moldova") Quote
Cor3Quad Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 De asta imi place RST , razi pana nu mai poti aici )"Jailbreak telefon FIX" ) Quote
daatdraqq Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 N-are chat ,pacat .Apropos , la multi ani ,sa traiesti fericit ! Quote
bcman Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Best of MST:[MST] Flud/Carduri/NASA v0.1*6+3=3,6 Go to last postbyStefanCelHackerVind scut pt scrima...Aimbot and WallHack for Hora Moldoveneasca...Niciodata sa nu cumperi o capra cu 3 picioare! O sa cada cand incerci s`o mulgi!Uda-mi-ai chisatu! Go to last postbydanbalanfan[WTS] Manusi baschet! Go to last postbyBubulinaCeaBolfataPrograme Flud(10 Viewing)Scoate`ti inamicii din industria muncii.Flud Flud Flud eu dau la dusmani! Go to last postbyDauLaPortofeleCaini de pazaCaini de tip firewall, antivirusi si programe similare.Pitbull Moldovan Go to last postbyPrutDacia 1310 Tunning(imitatie de piele ce imita lemnul) Go to last postbyC4zanTuNnING4Ev3rAzaboceniiPentru moldoveni de rang inalt(1,80m +)StalinskaiaPentru moldoveni puternici>> Vrei si-t zamacesc una? <<>> 1338 Zone << Bombalai noi Hai si tusuim busili Uai, tu si vrei pizdeali? Tufta Bazaruri Ti so ahuit ciribelu?Cronicile spun ca voievodul roman din Maramures pe nume Dragos insotit de oamenii sai, a decis sa traverseze Carpatii catre est ca si cand ar merge la vanatoare. Potrivit lui Dimitrie Cantemir, Dragos "pe drum dadu din intamplare peste un bou salbatic, numit de moldoveni zimbru". El l-a urmarit si a ajuns in final la un rau. Cand Molda, catelusa voievodului l-a atacat pe zimbru, acesta a intrat in rau si a fost ucis de sageti. Catelusa care intrase si ea in rau urmarind zimbrul a fost luata de ape. in amintirea acestei intamplari se spune ca Dragos a numit raul dupa catelusa sa spunandu-i Moldova. Gasind pamanturi roditoare si privelisti minunate, Dragos si oamenii sai au decis sa ramana aiciSpatiul si timpul graviteaza in jurul Moldovei, GMT +3. The time now is 10:51 PM.Am vrut s? fac o selec?ie de tip Best of, dar m-am trezit c? am copiat pagina aproape în întregime Quote
Starker Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Hai sa trecem Prutul inot[challenges] Vai si amar Nu mai pot =)) Meriti un premiu pentru asta Mulsul caprei Quote
Wubi Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Hai sa trecem Prutul inot[challenges] Vai si amar Nu mai pot =)) Meriti un premiu pentru asta Mulsul caprei Eu le`am scris, grr Quote
Guest Kovalski Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Este opera lui Wubi eu doar am venit cu ideea in rest el a consultat dictionarul romano-moldovan si a lucrat la pagina Quote
kab00M!! Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 cum sunt 179 bombalai online. 77 rusnaci and 102 repatriati Quote
Wubi Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 cum sunt 179 bombalai online. 77 rusnaci and 102 repatriati102 + 77 = 179 Quote
maddyson Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 tunning cazan....super tare..si ce-i pune? spoilere??? Quote
Wubi Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 tunning cazan....super tare..si ce-i pune? spoilere??? "Bari" (fata/spate). Pachet M Power care vine colet cu un CD cu manele de colectie.Imitatie turbina pe capota.Interior racing style.Husa volan din imitatie de piele ce imita lemnul.S.a.m.d. Quote
BogdanNBV Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 (edited) @Wubi: Ce idei originale ai sa-mi bag pula Edited June 15, 2012 by BogdanNBV Quote