Birkoff Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 caut pentru un client de-al meu un black hacker bun care sa stie sa lucreze, sa stie cum sa faca rost de rdp, smtp, etc, sa stie cum sa sparga un site si sa extraga anumite date din bd, sa stie cum sa faca scam si chestii similare si mai ales cum sa isi ascunda urmele...Eu o sa fac pentru client filtrarea, o sa va testez sa vad exact ce si cat stiti si 2 dintre cei alesi vor intra in legatura directa cu clientul final pentru a fi la dispozitia lui cu ce are nevoie (si credeti-ma ca plateste bine, e vb de mii de euro, dar are si cerinte ridicate si riscul e pe masura).Astept pm de la cei interesati, preferabil sa aveti minim 50 posturi cu chestii utile pe forum (nu discutii aiurea) din care sa se vada cam ce stiti/oferiti...
Birkoff Posted October 20, 2012 Author Report Posted October 20, 2012 nu prea vad topicuri relevante la tine, ti-am trimis testul pe pm sa vedem cum te descurci
neo.hapsis Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Nu ma consider "black hacker bun" dar mor dupa teste si challenguri..trimite-mi si mie testul in PM.
deserty Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Daca nu te deranjeaza da-mi si mie un PM cu testul, sunt foarte curios despre ce este vorba.
TheTime Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Vreau si eu testul! Nu cred ca sunt ceea ce cauti, dar curiozitatea ma impinge sa incerc.
Birkoff Posted October 20, 2012 Author Report Posted October 20, 2012 am trimis testul la toti, pana acum 12 persoane interesate, 1 a raspuns da a picat, sa vedem ceilalti cum va descurcati NU PUNETI REZOLVAREA TESTULUI PUBLICA.
DaLykes Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 PM me cu testul?Ca sunt foarte curios.Sunt interesat de test, nu sa ma bag.
xVIRal Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Dami un pm cu testul,sa vad cat de easy sau hard e
bcman Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 ?i eu sunt curios de test. Totu?i, nu e mai simplu s? îl pui public?
bolovanumic Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 (edited) Vreau si eu... dar daca e vorba de "extras anumite date din baza..." ma gandesc la parole de metin2 si nu ma bag... Sumele sunt exagerat de mari pentru ceva legal... Daca e ilegal nu imi da PM, dar daca e legal da-mi.PS: Nu te prosti cu parolele de metin2 ca nu ajungi nicaieri... Bani multi, riscuri multe, libertate putina...// editat - em Edited October 21, 2012 by em
em Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 @bolovanumic & othersDaca omul a cerut PM de ce faceti spam aici? Serios acum.
Birkoff Posted October 21, 2012 Author Report Posted October 21, 2012 (edited) 1) ce vrea clientul nu e treaba mea, sigur o sa vrea chestii ilegale, parole de metin2 si alte chestii, dar asta e intre el si cei 2 alesi, eu nu stiu si nici nu vreau sa stiu ce veti discuta/face voi cu el...2) nu imi cereti aici testul ci pe pm, l-am trimit la toti care mi-au dat pm (am crezut ca sunt destul de clar, discutam doar prin pm)3) nu cereti testul daca nu sunteti dispusi sa va bagati la treaba cu clientul, sau daca nu sunteti siguri de experienta voastra in chestii de hacking. Pentru cei care vor testul doar ca sa vada ce provocare e, o sa pun testul public la final dupa ce aleg cele 2 persoane ca sa va dati atunci cu parerea public. Pana atunci, putina rabdare...pana acum am trimis testul la 20 persoane care mi l-au cerut pe pm, si doar 1 a raspuns 100% corect. restul (dintre cei care au trimis raspunsurile) mai au de invatat...//editat Edited October 21, 2012 by em
Vlachs Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Pe RST nu se accepta discutiile legate de frauda, indiferent cine sunteti sau ce rank aveti.Mi se pare o nesimtire totala sa cauti persoane de pe forum pentru astfel de "job-uri" si inca totul la vedere.Pentru cei interesati de astfel de "job-uri", chiar nu se mai gasesc alte lucruri de facut, invatati PHP nivel mediu si vindeti-va scripturile pe codecanyon, sunt atatea lucruri interesante si legale de facut, de ce sa dati cu piciorul unui viitor promitator.Sunt atatea domenii in care ati putea profesa, totusi...