N-W-A Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Raman la placinta cu mere Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraPre Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 nici eu nu prea am rezistat mult timp ...trebuie sa mai fac cateva teste de andurantza:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckian121 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 frateee esti nebun am ras de nebun:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxnWo Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 e veche faza . gasisem pe un warez toate dose-urile . e de kko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixdorf_cry Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 deci sunt curios de mor.Abia astept sa testez si eu sa vad ce este cu .drg-urile astea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kestor Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 deci sunt curios de mor.Abia astept sa testez si eu sa vad ce este cu .drg-urile astea...E clar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 clar ca nu au efect ca drogurile materiale:|(coca,maria,coicolata) dar iti produce o anumita stare de confuzie si poate umpic de ameteala doar atat...orikm ms pt k ne-ai zis shi noua despre acest program Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 foarte taree aku il iau si eu sa vad ce efecte are Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraPre Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 am citit ca o muzica experimentala ... niste dj au inclus si ultrasunete de genul asta in mix-uri care provoaca dependenta psihica ...nu stiam de ce party-ul goa experimental din russe a durat 3 zile incontinuu fara nici o urma de monotonie excluzand extezy-urile ingurgitate de noi:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 deah...vrajeala..totu-i ceva psihic,tu iti formezi starea,sentimentele si restu...nu stiu cum sa ma exprim,dar eu sunt sigur ca astea sunt vrajeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakdat Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Aceste sunete le stiu de 2-3 ani de la Kw3rLn, daca le ascultati intindetiva in pat , ochii inchisi , castile pe urechi . Nu e " drog " , iti formezi o stare.. nu gasesc cuvintele potrivete sa ma exprim. Stiu ca ascultasem extazy nush ce , si dupaia o luasem razna si futeam messu cu massuri. Practic te tampeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Praetorian Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Aceste sunete le stiu de 2-3 ani de la Kw3rLn, daca le ascultati intindetiva in pat , ochii inchisi , castile pe urechi . Nu e " drog " , iti formezi o stare.. nu gasesc cuvintele potrivete sa ma exprim. Stiu ca ascultasem extazy nush ce , si dupaia o luasem razna si futeam messu cu massuri. Practic te tampeste.Si daca te tampeste, si nu simti nimic care sa te duca in al 9 cer, la ce naiba le mai ascultati:))Duceti-va la colt si cumparati de acolo "marfa" adevarata. [ Lasa-ti prostiile astea ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
logyc Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 sunt sunete hipnotice care te ajuta sa meditezi la o existenta extracorporalapractic ajungi la o conceptie a vietii ...practiv devii un fel de bivolaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Intr-o ureche se aude un vajait si in cealalta ureche cam acelasi vajait dar mult mai tare ca volum (si vajaitul este neintrerupt) ei atunci cand pui volum si in stanga si in dreapta in mod egal (adica sa se auda normal) se aude un vajait cam la fel de tare ca ala maxim, dar numai ca cel care se aude mai incet da imresia creerului ca vajaitul final se aude cu un fel de intreruperi pe secunda si in functie de intensitatile sunetelor se modifica frecventa vajaitului final, iar interpretarile astea false ale creerului dau diferite stari: cum ar fi cea de la alcohol care au simtit-o majoritatea, de betie si ameteala care vine dupa ea chiar si pisharea .Eu consider aceste stari facute de drogurile astea la fel ca starea de voma, dar numai ca nu iti vine sa vomiti ci alte lucruri care scrie in descrierea lor ca le simti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 vrajeala,totu-i ceva psihicmai mult surzesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kestor Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 practiv devii un fel de bivolaru Te pot servi cu un pahar de pish ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 haha...ce poate sa faca calculatoru in ziua de azi mie frica sa probez ala poate raman dependent=)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axelinho Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 aiurea , totul mi se pare o tampenie si o mare cacealma. In curand se va fuma asha ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pu5htiu Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 programu:http://thepiratebay.org/torrent/4475181/I-Doser_with_ALL_doses_including_the_new_quickhits_released_2008pozele:http://thepiratebay.org/torrent/4497433/I-Doser_Album_Artworksi tutoial http://www.i-doser.com/forum/viewtopic.php?t=1158&highlight=dose+working+100sper sa mearga LSD`ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoman Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 am asc ala cu extasy. nimic :confused: . vrajeala programu. si cand te gandesti ca unii au dat bani pe asa ceva :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Depinde cum l-ai ascultat. Hand of God a avut efect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Origami58 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 frate,ii ceva chiudat legat de programul astaprima oara cand l-am incercat am bagat doza cu QuickHappy1din prima sec a inceput sa apara o senzatie de parca imi bubuia capusi dupa aia vin fazele ciudate:cu un prieten am facut in versiunea mp3din greseala am aprins(si aveam boxele stinse) si iarasi m-a apucat durerea de cap,de data asta umpic mai usoara decat data trecutaimi explica cnv cum draq o inceput sa ma doara capu daca nici nu aveam boxele aprinse Link to comment Share on other sites More sharing options...
s33us00n Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 ar trebui sa paraie in halul ala?....aud sunetele intermitente dar ma streseaza rau de tot puricii ..la voi e la fel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake1942 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Fii atent la combinatia asta ... spalate-n urechi ... Sau pulverizeaza purecii cu Raid sau Flit ceva .. Ftw ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedJoker Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 am casti dinalea cu dopuri ..sper sa mearga Link to comment Share on other sites More sharing options...