Robert1995 Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Stiu ca nu e o chestie legata strict de securitate, dar intr-un fel in tara asta traim .Daca e vreo problema, va rog stergeti topiculPreocupat de num?rul din ce în ce mai mare al românilor care poart? nume de sfin?i, liderul BOR a anun?at necesitatea introducerii unei cotiza?ii pentru cei care vor s? le foloseasc? în continuare. Decizia va intra în vigoare în termen de câteva zile, iar taxa va fi obligatorie pentru to?i românii ale c?ror prenume se reg?sesc în calendarul ortodox.“Peste un milion de români poart? numele arhanghelilor Mihail ?i Gavril”, a declarat patriarhul Daniel. “S? nu mai vorbim de cei pe care îi cheam? Ion, Nicolae sau Gheorghe. Nici unul dintre ei nu a achitat Bisericii drepturile de autor cuvenite, de?i suntem de 2000 de ani impresarii tuturor sfin?ilor din calendar. O tax? modic? pe prenume e ceva firesc, la cât s-au jertfit ace?tia pentru noi. Din bun?voin?a Bisericii, cei care poart? mai multe nume de sfin?i vor pl?ti doar 50% pentru fiecare nume suplimentar.”“M? bucur c? nu cad sub inciden?a acestui decret”, declar? Decebal Popescu, unul dintre pu?inii români care nu poart? un prenume biblic. “E suficient c? pl?tesc deja taxa BOR pentru numele de familie care deriv? din cuvântul ‘pop?’”. Sursa : Patriarhul Daniel: Românii cu nume de sfin?i vor pl?ti o tax? pentru a le folosi în continuare
Che Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Toti popii si toti astia cu religia sa-mi beleasca p*la !
Moderators Dragos Posted November 8, 2012 Moderators Report Posted November 8, 2012 Daca era o stire adevarata, mai ziceam, dar asa.. Ce treaba are o stire scrisa la misto cu securitatea sau cu IT-ul?
Guest Kovalski Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 (edited) Impresarii pulii mele!Auzi la ei ce nesimtire, ei sunt impresarii tuturor sfintilor, dale-as muie si lor si familiilor lor de grasi slinosi si spurcati ce sunt! Edited November 8, 2012 by ps-axl
LLegoLLaS Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Impresarii pulii mele!Auzi la ce nesimtire, ei sunt impresarii tuturor sfintilor, dale-as muie si lor si familiilor lor de grasi slinosi si spurcati ce sunt!e caterinca
eusimplu Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 +6 # Mikay 08-11-2012 15:11La primirea prenumelui eu nu am acceptat termenii si conditiile, deci nu platesc nimic nici sa imi dea el bani )
bolovanumic Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Lol...Pe mine ma cheama Gigel. De Sfantul Gigel, pe langa faptul ca cheltui bani ca sa ma distrez trebuie sa mai platesc si taxe?...epic ..
StrXt Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 (edited) Cum am citit titul am fost 99% sigur ca e vorba de timesnewroman.ro PS: voi v-ati luat iconi?e sfin?ite pentru desktop ?Am auzit ca au proprietati miraculoase. Edited November 8, 2012 by StrXt
Guest Kovalski Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 ^ Nu radeti ca sunt in stare astia de asa ceva!Nu m-ar surprinde sa se trezeasca un burtos slinos cu o idee deasta.
Slice228 Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 (edited) Ghinion sa ai sa te cheme Nicolae Mihail Gavril!// nvm, au reducere. Edited November 8, 2012 by Slice228
sebywarlord Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Macar au oferte 3 nume la pret de 2 cei care poart? mai multe nume de sfin?i vor pl?ti doar 50% pentru fiecare nume suplimentar.”
AlStar Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Ce fain ar fi fost sa fie reala treaba...
aelius Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Daca era vorba de o taxa pusa pe marimea mandrinei, dadeam faliment
TheTime Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Daca era vorba de taxa pe prostie, tara iesea din faliment.By the way, sunteti de acord cu faptul ca Grecia nu ar fi falita daca Atena n-ar fi cheltuit banii ca Sparta?tnr.ro - site de caterinca ieftina
Genesys1451859566 Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Exact. Site de caterinca ieftina.
wind Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Sa ma cac pe ea lege, in special pe cel care a dat-o.
hack1409 Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 daca tine legea o sa bage in calendar si Sf GOGU (31 februarie)PS:Spuneti repede :Eu pup poala popei popa pupa "poala" mea ..
dicksi Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 curios pt alte tampenii era trimis topicul direct la cos si banari peste banari/acum... nici macar caterinca prosteasca
andreinick05 Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 (edited) M-a bufnit râsul...Epic comment:vrei sa fentezi taxa de prima inmatriculare ?pt nou-nascuti incearca la bulgari... Edited November 8, 2012 by andreinick05
me.mello Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Fratilor da astia ce ar mai trebui sa plateasca??http://www.youtube.com/watch?v=x7o_HHnb4EYCiudate legi, ce vina are Ion din satul x ca asa a fost botezat de masa acum 40 de ani?? Ce or e ioan gura de aur sau botezatorul? wtf man....La prima vedere iese ceva de genul "lasa frate ca oricum sunt 1000 de feluri in care as fi vrut sa ma cheme" dar cat e gluma e si panarama...