Jump to content
caramea

Sms-Gratuite.ro free account charger!

Recommended Posts

Posted

Probabil unii dintre voi nu au bani sau au ramas pur si simplu fara credit si au nevoie de mesaje. Probabil majoritatea stiti de site-ul sms-gratuite.ro. Acolo aveti un numar de x sms-uri, dupa care trebuie sa le cumparati.

Am facut o mica aplicatie care va incarca contul gratuit, dar va rog sa nu abuzati de ea.

Aici se afla: Sms-Gratuite.ro Free Charger -caramea@RST .Trebuie sa introduceti datele de logare ale contului de pe sms-gratuite.ro, iar apoi apasati butonul "Incarca-mi contul". O alerta va va aparea cand contul a fost incarcat.

Enjoy!

• Upvote 7
  • Downvote 2
Posted

pe smsglobal nu are merge de facut ? doar intreb.

Probabil unii dintre voi nu au bani sau au ramas pur si simplu fara credit si au nevoie de mesaje. Probabil majoritatea stiti de site-ul sms-gratuite.ro. Acolo aveti un numar de x sms-uri, dupa care trebuie sa le cumparati.

Am facut o mica aplicatie care va incarca contul gratuit, dar va rog sa nu abuzati de ea.

Aici se afla: Sms-Gratuite.ro Free Charger -caramea@RST .Trebuie sa introduceti datele de logare ale contului de pe sms-gratuite.ro, iar apoi apasati butonul "Incarca-mi contul". O alerta va va aparea cand contul a fost incarcat.

Enjoy!

Posted

Am si eu o intrebare am bagat contu si parola si am asteptat da nu s-a intamplat nimic trebuie asteptat ceva timp nu ? sa nu dau aiurea de 2-3 ori .

Posted (edited)

MErge! Testat astazi... MErcy!

@Ben20,dupa ce introduci datele contului de pe site-ul de sms-uri,astepti pana iti apare confirmarea "Contul tau a fost incarcat cu succes!!!" si poti verifica. Cel putin la mine asa a mers treaba!

Edited by MDGFULL
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...