gafi Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 (edited) http://www.libertatea.ro/detalii/articol/diaconescu-telefon-ascultat-numar-440008.htmlMul?i dintre români se tem c? au telefoanele ascultate. Ei bine, Dan Diaconescu a demonstrat în aceast? sear? c? oricine poate verifica dac? îi este ascultat telefonul ?i a f?cut public un num?r unde românii pot verifica acest lucru.Invitat la Mihai Morar în emisiunea "R?i da' buni", Dan Diaconescu a dezv?luit un num?r de telefon, din trei cifre, cu ajutorul c?ruia oricine poate afla dac? are telefonul ascultat. Astfel, cei care doresc s? afle trebuie s? sune la 544. Dac? în telefon se aude un robot telefonic, care spune "c? acest num?r nu exist?" sau c? "abonatul nu poate fi contactat" înseamn? c? nu ave?i telefonul ascultat. Dac? totu?i dup? formarea num?rului se aude un sunet ciudat, ca ?i cum s-ar încerca formarea unei leg?turi sau alt zgomot, atunci acel aparat este cu siguran?? ascultat.Aflat? ?i ea în platou, Adriana Bahmu?eanu a încercat la rândul ei ?i a aflat cu stupoare c? ?i telefonul ei este ascultat. Acela?i lucru l-a p??it ?i Mihai Morar.Mai mult: Vrei s? vezi dac? mai e cineva pe fir! Dan Diaconescu te înva?? GRATIS cum s? verifici dac? ai telefonul ascultat! - ?tiri interne | Libertatea.ro Cum am citit stirea am apelat numaru, mai mult din curiozitate. Nu mi-a intrat robotul pe fir, mi-a intrat acel sunet de dial-up. Am ramas surprins. Am luat numarul sotiei mele si am apelat 544, ac. sunet de modem. Of-course, m-am documentat putin. Ambele numere sunt de orange. Dupa o scurta cautare pe google, am dat de link-ul acesta, direct de pe orange.ro: Orange RomaniaConectarea pe suport CSD este o conectare de tip "dial-up" prin apel la numãrul scurt 544.Mintim poporul cu televizorul. Sau nu http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qhX1Y7cf2YMSunt curios, voua cum va suna. Precizati in ce retea sunteti si daca aveti Abonament sau PrePay.Astept comentarii Edited March 20, 2013 by gafi
1337 Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Sunt pe orange, "numarul apelat nu exista" sau ceva gen, prepay daca se pune.
Silviu Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 "Ai tastat un numar gresit", fara niciun fel de zgomot ciudat.
lukas.luci19 Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Ai tastat un numar gresit ! Mare prostie si cu ce a zis DD
gafi Posted March 20, 2013 Author Report Posted March 20, 2013 Intrebare, sunt curios de cei care ati apelat si aveti orange, aveti Abonament sau PrePay? Eu am abonament.
alien Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 "ai tastat un numar gresit" deci fake, ca eu stiu din surse mai sigure ca am telefonul ascultat.
yoyois Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 (edited) ai tastat un numar gresitorange, prepay, 0,05e in cont(2000minute in retea)eu initial cand am citit primele randuri m-am gandit la nr speciale, suprataxate.Nu prea cred eu ca poti sa-ti dai seama daca esti ascultat asa simplu.Le: Poate daca e inregistrat de serviciul de telefonie mobila ... Edited March 20, 2013 by yoyois
gafi Posted March 20, 2013 Author Report Posted March 20, 2013 Probabil ca m-am exprimat gresit, nu ai telefonul ascultat, il ai inregistrat. Nu cred ca DGIPI/SRI aculta Live toate numerele
damageboy Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 te afli in perioada de gratie... de ce nu spune-ti ca trebuie credit pt. farsa
Mandrake1942 Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 La mine se aude un singur ton de apel apoi se intrerupe conexiunea.Abonament orange cent
black01 Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 numar invalid, vdf - ab.* ascultatul live se poate face nu numai prin telefon * toate convorbirile telefonice si asa sunt inregistrate * cu cat incerci sa te ascunzi mai mult cu atat te gaseste mai repede * treaba cu ecou, se aude ceva ciudat pe fir sau alte chestii, sunt pb. de retea, transmisie sau altceva, chiar daca esti ascultat live nu o sa-ti dai tu seama, pt ca nu se conecteaza la tine ca abonat
Shinny Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 (edited) Si la mine se aude acel zgomot trist.Probabil la cei cu abonament orange intra sunetul si la cartela nu exista sunetul.Am testat cu abonament orange si cu abonament vodafone. Numai la orange e zgomotul acela, la vodafone e numar incorect. Cosmote-ul nu am putu sa il utilizez pentru ca sunt in perioada de gratie. Edited March 21, 2013 by Shinny
MrDeeJay Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Ai tastat un numar gresit. O noua prostie inventat doar de DD cine altcineva
ionel15 Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Orange Romania numãr apel: 544 (+40744945440 pentru roaming)Numarul e folosit la ceva.
Iceman. Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Numarul nu este in serviciu. La revedere._
CristianRoflmao Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Abonament mi-a intrat acel sunet.. stiam faza de mult de la o colega
Wav3 Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Numarul nu este in serviciu, are liber azi. Cartela Cosmote.
finutzu Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Este vreunul pe abonament la care sa-i spuna ca a tastat nr gresit?
2time Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 voda , cartela nu face nik se inchide direct ..
skull Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Trist este ca sunt atat de multi indivizi care chiar suna.
SticKyWoX Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Dan Diaconescu va da ocazia de a vedea daca puteti levita. Tot ce trebuie sa faceti este sa va suflati mucii intr-un servetel. Daca este verde, nu puteti levita. Daca este galben, cu siguranta veti putea levita.
BiT.NeT Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Sa va lamureasca mosulica Apelarea la numãrul 544 este conectarea pe suport CSD este o conectare de tip "dial-up" / wapAcest sunet se aude doar in Orange si se aude doar pentru ca pe acest numar se facea conexiune la internet prin dial-up.Asta insemna conexiune prin apelarea unui nr. de telefon 455 - de aceea se aude acel bruiaj banal
daatdraqq Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Dan Diaconescu poate sa suga o pula si aceasta nu se uda.