albertynos Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Salut,Sper ca dupa atata timp petrecut sa fi nimerit categoria potrivita pentru acest topic.Sunt nou in domeniu, am inceput pe data de 3 a acestei luni si pana astazi am facut peste 200$ si pot dovedi cu printuri in accountul meu de paypal.Vreau sa intreb daca se ocupa careva de e-whoring?! Poate schimbam sugestii,site-uri, tehnici etc.Multi or sa creada ca e gresit ce fac, si am momente in care si eu gandesc la fel...In fine...poate colaboram.Numai Bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Am incercat si eu acum 1-2 ani , ce sa zic durere de cap ca n-am reusit sa vand nimic .Unii zic ca e vorba de perseverenta , altii de noroc .Cum vinzi ? Seturi sau sesiuni de web ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 face face, totul automat. Learn more kido. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Salut,pana acum ofeream ce gaseam///Dar azi am cumparat un VCW si le ofer sesiuni video...treaba merge...la 2 ore cat petrec eu...pe asa ceva pe zi...fac undeva la 40$ pe zi...poate mai mult..poate mai putin depinde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axu Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Ceva in genu' fac si eu dar nu castig atat de bine.Problema in principiu e ca nu am public american, ma invadeaza indieinii si alte natii pt care nu se plateste prea bine.Ma bucur ca s-a deschis o discutie pe treaba asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 14, 2013 Author Report Share Posted April 14, 2013 Salut,Eu nici macar nu dau accept la indieni....desi 1 a platit, 1 din...cativa zeci....A si daca vreti sa mearga treaba...lasa-ti chaturile....ca avenue..si alte prostii....lumea de acolo e satula de scammeri...eu am VCW cu 32 de optiuni...si tot nu reusesc sa fac mai mult de 30-40 $ acolo....In schimb pe site-uri de socializare gen Adf sau IHookup...sau si mai bine, un anunt pe Craglist....acolo merge treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axu Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 De unde ai cumparat VCW? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Vezi pe HF.Ai o sectiune intreaga+ sute de pack-uri.M-am apucat si eu de curand cu craiglistu poate iese ceva(pun anunturi si tot vcw folosesc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
player81 Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 (edited) Mai merge HF? ca la mine nu pare sa mearga!Cu poze nu prea mai merge ca s-au invatat majoritatea sa le verifice in google images, asa ca daca nu ai ceva seturi foarte fresh nu faci nimic.Cu VCW inca merge dar si aici s-au invtat labarii sa ceara tot felul de verificari si trebuie sa ai papagal ca sa-i faci sa uite sau sa ai ceva cu foarte multe miscari. Edited April 15, 2013 by player81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 15, 2013 Author Report Share Posted April 15, 2013 Salut,Depinde...Uite eu am VCW cu 32 de "optiuni", acum si...la 70% din cazuri...le dovedesc ca sunt "reala"....Mi-am indeplinit scopul pe azi, 40$.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
player81 Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 pai la asta ma refeream...32 de optiuni/miscari sunt multe si acopera o gama larga de solicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 15, 2013 Author Report Share Posted April 15, 2013 Pai sa-si cumpere lumea...Eu am dat 15$..deci nu e asa mult..asta in cazul in care nu au timp..sa stea ei sa editeze...si etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
em20346 Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 astept si eu mai multe informatii daca se poate...unde se posteaza? craiglist?ce se cauta?albe,latine,etc, daca se poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 16, 2013 Author Report Share Posted April 16, 2013 Salut,Astazi 200$ doar ca sa-i spun unuia cum sa-si "omoare" sfarcurile....Clamping pentru cunoscatori.....Si nici nu a vrut sa imi vada webcamul.....Am stat 1 ora si i-am spus...ce sa faca....Mystress Style "streach that nipple....harder....and now....spin (rotate him..)"A fost si asta o expierenta!Numai Bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Rotate it, as the nipple is an "it" not a "him" E loc de imbunatatire a englezei Se poate lua ca si critica constructiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 16, 2013 Author Report Share Posted April 16, 2013 Sa traiesti 100 de ani..Nu stiu eu multe dar invat....rapid! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Fa niste cursuri online de engleza... in timp ce vrajesti lumea Pe bune, ai timp sa le faci simultan si nu e mare lucru insa avantajele sunt maricele.Adica, gandeste-te ca orice om civilizat ar trebui sa vorbeasca la perfectie engleza, pe langa limba nativa Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Albertynos scoti niste sume destul de frumoase,black mail that bitches.Scoti mult mai multi bani.Oricum e aiurea treaba cu e-whoring-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 De ce e aiurea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 16, 2013 Author Report Share Posted April 16, 2013 Salut,Nu e aiurea deloc....e chiar usor...dar dupa cum am mai spus...dupa o investitie de 15$ intr-un VCW bun....nesaturat...@Shin am in vedere sfatul tau, mersi!Numai Bine si spor la bani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 De unde inveti asa ceva ? un tutorial de absolute beginer sunt curios daca pot sa fac 1$ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 20, 2013 Author Report Share Posted April 20, 2013 (edited) Incerca HF (sper sa nu se considere spam) sectiunea Hacking Tools -> E-Whoring---------------------------------Azi..ce-a mai tampita/aiurea faza care am auzito...dar care s-a concretizat material...Un olandez s-a oferit sa-mi plateasca facturile....si sa-mi de'a bani sa ies in cluburi....asta e fetishul lui....cica....Nu am crezut la inceput...pana mi-a trimis 20 $ pentru ca am vorbit cu el.....5 minute....in felul asta multumindu'mi....maine...urmeaza sa-mi plateasca internetul 30$Numai Bine! Edited April 20, 2013 by albertynos Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Genial ! cred ca o sa ma apuc si eu peste ceva timp XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Si eu am de gand, stiam de mai demult ca merbe bine treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 kids this days:)) parca tex sau alt admin interzicea odata e-whoring&craiglist... nu vie scarba de voi cand un libidinos isi face o laba dupa vorbele voastre,sick kids Link to comment Share on other sites More sharing options...