Jump to content
GarryOne

Domenii GRATUIT .com .net .org ...

Recommended Posts

Posted

Intuit nu si-a schimbat numele in homestead, sunt 2 firme diferite. Nu te obliga sa alegi design, sitebuilder, tu nu faci ceva cum trebuie, vezi tutorialul, desi, nu stiu daca mai merge. Nu ai nevoie de VPN.

Posted
Intuit si-a schimbat numele in Homestead. Eu dupa ce aleg un domeniu ma obliga sa aleg design, sitebuilder.

Am nevoie de VPN ceva?

Si pe mine m-a obligat, am ales un design dupa care i-am dat publicare. Atat a fost tot, merge perfect. :D

Posted

Ba deci metoda merge , mi-am facut site-ul tot , cont pe hostinger acum cand vreau sa pun NS-urile de la hostinger imi da eroare desi ele spun puse bine

Posted

oameni buni, am si eu o intrebare. deci am incercat pe zeci de mii de site-uri de genul care primesc sms-uri gratis, insa nicaieri nu primesc sms-ul cu DETALIILE cardului. Reusesc sa ma inregistrez, sa imi fac card pe qiwi.com, insa cand dau acolo Send details NU primesc acel mesaj (cel mai important de altfel)... any suggestions?

Posted
oameni buni, am si eu o intrebare. deci am incercat pe zeci de mii de site-uri de genul care primesc sms-uri gratis, insa nicaieri nu primesc sms-ul cu DETALIILE cardului. Reusesc sa ma inregistrez, sa imi fac card pe qiwi.com, insa cand dau acolo Send details NU primesc acel mesaj (cel mai important de altfel)... any suggestions?

Da, sugestii sunt.

Asteapta ca taicatau se plece la WC, asigura-te ca maica-ta doarme sau face sarmale si copie datele cardului :)

Cu placere.

Posted

Am facut prostia sa asociez domeniul creat cu serviciile lor de website building, si acum nu mai pot renunta la serviciile lor (ca sa pot folosi domeniul liber pe un host). Ceea ce pot face acum e sa sterg domeniul creat.

Posted

Currently, this offer is only available to users located in the United States. Please browse our other offerings. pfff ma poate ajuta si pe mine careva ?

Posted
Currently, this offer is only available to users located in the United States. Please browse our other offerings. pfff ma poate ajuta si pe mine careva ?

Foloseste un proxy de USA.

Posted
Dupa ce dau conectare cu gmail-u si dau Create your website , imi apare o mica eroare cum ca oferta poate fi folosita doar de cei din Statele Unite . http://i.imgur.com/qsxzyhC.png

Ok , ?i ce nu ai în?eles din acea eroare? E clar , oferta e valabil? doar pentru persoanele din US. Folose?te frate un VPN , e mare greu?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...