HiDinjection Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Salut, a dat cineva comanda de pe telefonultau.eu? sunt de incredere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei98M Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Am auzit ca sunt tepari si pun in descriere alte date fata de ce trimit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiDinjection Posted August 4, 2013 Author Report Share Posted August 4, 2013 banuiam ... imi puteti recomanda alte site-uri gen?cu preturi rezonabile ... in afara de emag.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play4Fun01 Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Nu sunt tepari. Am facut mai multe comenzi, si niciodata nu am avut probleme cu ei. Ba mai mult, l-am recomandat mai multor prieteni, si nici unul nu s-a plans vreodata ca ar fi avut vreo problema cu ei. Am auzit ca sunt tepari si pun in descriere alte date fata de ce trimit .Chestii de genul ca are telefonul 512 rami, si cand colo are doar 256? Greseli de genul asta am vazut si eu, dar la fel sunt si la emag si alte magazine. Daca te uiti la 4 magazine diferite, o sa vezi ca cel putin unul din ele are alte caracteristici ale unui telefon, fata de restul. Asta nu e neaparat vina lor...si pe unele site-uri de specialitate sunt gresite caracteristicile...Greseli de genul asta inclusiv la orange/vodafone am vazut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipsy Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 123gsm.ro, telefoane la preturi foarte bune. Am luat de la ei cateva telefoane in decursul a cativa ani, f multumit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Telefoane mobile ieftine | Preturi telefoane | Cele mai noi modele | Euro-Telefoane.roAm comandat un Xperia SL in decembrie, nici o problema si preturile sunt bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 (edited) 123gsm.ro, telefoane la preturi foarte bune. Am luat de la ei cateva telefoane in decursul a cativa ani, f multumit.Pentru tine alea-s preturi foarte bune? Pe allocuri sunt mai scumpe decat pe magazine obisnuite. Edited August 4, 2013 by GarryOne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor. Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Online-tel.ro mai avea preturi bune.Am 2 prieteni care si-au luat de aici S3 si e inregula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bhackery Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 thephone.roAm cump?rat acum un an ?i jum?tate un Sensation cu 4 milioane mai ieftin decât la emag. Dup? mine au mai cumparat înc? 3 prieteni telefoane ?i nimeni nu a avut nicio problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 La magazinele acestea fantoma nu e problema produselor care se prezinta in aceeasi stare ca cele de la magazinele mari, numai ca la preturi mai mici. Problema este la rezolvarea garantie in caz ca apare ceva. Daca gasesti ceva cu 300-400 lei mai ieftin la un magazin de genul 123gsm e ok sa cumperi dar daca diferenta e infima de pana in 100 lei nu cred ca are rost.Cum te-ai gandit tu sa cumperi de la telefonultau.eu ca au niste preturi destul de umflate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Altshop.ro mi se par OK.Am luat in trecut de la ei electronice insa nu telefoane:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiDinjection Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Mda ... m-am cam lamurit. Mersi tuturor pentru recomandari. Pana la urma cred ca am sa comand de pe okazii. E diferenta de putin peste 5 mil fata de pretul de la emag, si stiu pe cineva care a mai cumparat de la respectivul "seller" si e ok. Sper! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Garantia e asigurata in centrele de service oficiale ale producatorilor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexP92 Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Experienta mea cu telefonultau.eu : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...