Active Members akkiliON Posted December 5, 2013 Active Members Report Share Posted December 5, 2013 Eu nici n-am visat vreodat? c? o s? ajung admin pe RST ?i uite c? "shit happens" când te a?tep?i mai pu?in.True story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 True story.Nu în?eleg unde vrei s? ba?i cu acel bold. Nu e disonan?? nici anacolut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted December 5, 2013 Author Report Share Posted December 5, 2013 Erau mai multi pe lista dar am dat sa vad posturile acestora pe forum si au foarte multe cereri. Imi plac asa ca persoane dar ca VIP ar trebui ceva skills.O sa propun pentru VIP pe redcoder si pe silvian0 ; Ceilalti, va puteti face remarcati prin publicarea de tutoriale si participarea activa la discutiile tehnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Cred ca era vorba de ceva disonanta cognitiva Propun transformarea topicului intr-un studiu al supraomului lui Nietzsche, avand in vedere discordanta existenta intre proportiile egourilor de fata si nivelul propriuzis al cunoasterii; si evident posibilitatea alienarii individului datorata progresului tehnologic mai rapid decat evolutia "spirituala" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members akkiliON Posted December 5, 2013 Active Members Report Share Posted December 5, 2013 Nu în?eleg unde vrei s? ba?i cu acel bold. Nu e disonan?? nici anacolut. Orice lucru la care te a?tep?i mai pu?in, se întâmpl? (la asta m-am referit cu true story). De exemplu cum ai zis tu, c? ai ajuns admin pe RST "Eu nici n-am visat vreodat? c? o [orice lucru] când te a?tep?i mai pu?in."Crezi c? m-am gândit ?i eu vreodat? c? voi avea VIP pe RST ? Eu pu?in m-am a?teptat, pot s? zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Ah, credeam c? te referi la o cacofonie, pentru c? dac? asociai ultimele cuvinte boldate ie?ea un "c? când".P?i via?a cam a?a e, exact ?i karma. Bine faci bine g?se?ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Nu va primi nimeni VIP doar pentru ca a postat aici ca stie sa isi faca laba cu picioarele.Cine vrea VIP va trebui sa demonstreze ca merita. Daca nu, vom alege noi persoanele potrivite, la timpul potrivit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
euintreb Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Stiu sa fac ou fiert si petrec 20/24 de ore pe net Link to comment Share on other sites More sharing options...
APIx00E00 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Dureroase mai sunt dezamagirile Nu e, nu e, cand va faceti si voi forumul vostru va pune-ti stelute si fluturasi aurii in loc de nick-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 (edited) \\ scuze de offtopic dar nu am putut sa ma abtin =) Edited December 6, 2013 by TheOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Vreau si eu VIP pentru ca simt ca pot :>Edit: Si pentru ca am 1234 postari!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Eu zic ca Matt merita V.I.P.. 75% din postarile lui sunt in Stiri SecuritateDecat sa fac pe sclavul postand cacaturi mai bine ma apuc de cantat manele !Asa ca draga TEX te rog sa le spui la flamanzi astia ca daca postezi 1000 de stiri securitate nu primesti V.I.P !ON: Vreau V.I.P ca sa fiu si eu jm3k3r SKILL: fl00d3r. Varsta: 24,6Acele posturi erau macar despre "Securitate".Tu ai 450 posturi cont din 2013 iar 300 posturi sunt la "Bine ai venit"In rest ma pis pe tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 (edited) Acele posturi erau macar despre "Securitate".Tu ai 450 posturi cont din 2013 iar 300 posturi sunt la "Bine ai venit"In rest ma pis pe tine.\\ Edited December 6, 2013 by TheOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 (edited) 1. Nu am pupat pe nimeni in cur ca sa primesc VIP. Am spus-o mereu si o sa o zic mereu la prosti.2. Nu inteleg care e problema ta cu mine si cu ce am postat eu.Nu la toti le place sa citeasca.3. Nu imi mai pomeni numele in posturi pentru ca nu ne tragem de sireturi.4. Cauti anturaj? Caut-o pe polonic s-ar putea sa va intelegeti.5. In rest doar banati-l pe prostu' asta ca a facut off-topic. Edited December 6, 2013 by Matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted December 6, 2013 Moderators Report Share Posted December 6, 2013 Ca tot vorbeam la Def cu Nytro. Cine ii trimite un banc bun pe pm, primeste vip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
united7170 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Ca tot vorbeam la Def cu Nytro. Cine ii trimite un banc bun pe pm, primeste vip.Sau cine ii da vre-o 3-4 litri de palinca buna... P.S Sustin Matt , vip ! Sa moara haterii de ciuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 Avem a multumi pentru audienta Thread closed Link to comment Share on other sites More sharing options...