aelius Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 (edited) Sunteti de acord sa facem doua canale acolo ?.Adica sa fie cel default RST, cum este acum, si inca unul, TECH, pe care o sa fie numai discutii tehnice, sa nu mai vedem balarii acolo.Mai intra cate un om ce cere un mic ajutor si scriem de pomana ce si cum sa configureze, ca suntem spamati de alte texte.Este util si pentru discutii strict tehnice.// edit: Selectati POLLNota: Multumim lui silvian0 pentru idee. Edited December 13, 2013 by aelius Quote
alezu2000 Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Pro cred ca ar fi foarte util Quote
wildchild Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Da, e o idee foarte bun?! Cine nu respect? channel-ul, ban! Quote
mrreboot Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Mi se pare foarte okay, sunt PRO. Quote
Matt Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Propun sa faceti un chat unde sa-i dati si lui Kabron moderator. Quote
Tumbler Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Mie imi este indiferent.. dar pare idee buna. Quote
Renegade Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 este o idee buna.astfel cei ce au probleme pot fi ajutati si nu sunt incurcarii de alte discutii din chat Quote
sandabot Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Nu cred ca s-ar merita sa faci 2 canale pentru aia 5-6 de useri care au un subiect de discutie odata la 2 ore la care participa maxim 3 persoane , in plus chatul e un loc de socializare , daca e un user binevoitor sa ajute pe cineva vorbeste cu el prin privat . Quote
nedo Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 De acord, nu m-ar deranja sa stau si sa ajut cu raspunsuri la intrebari, acolo unde stiu. Quote
aelius Posted December 14, 2013 Author Report Posted December 14, 2013 Si mie imi place ideea, dar nu stiu cat de practica ar fi. Adica... cine ar intra doar sa stea sa raspunda la intrebari? Asta inseamna suport tehnic voluntar si ce e voluntar pe aici, niciodata nu a dus nicaieri. Just saying...Let's give it a try.P.S. Butonul ala "Ce ai fumat frate ?" e prea tentant. Butonul ... deasta e pus acolo, sa fie si putin fun Nu e chestie de raspuns la intrebari. Acolo sa fie doar pentru discutii tehnice, sa nu ne mai invadeze toti cu discutii despre muieri, iarba, Ousti, si altele Quote
shaggi Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Teoretic cei cu indiferent se dau dupa majoritate...Eu am votat "Ce ai fumat frate ?" ca suna misto:)))Ar fi o schimbare in bine dar numai dar numa daca se poate sta pe amandoua canale in acelasi timp. Quote
GarryOne Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Nu prea sunt de acord cu toate ca nu am folosit si nici nu voi folosi chat-ul.Asta ar insemna reducerea activitatii pe forum. Quote
sharku Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 (edited) Nu prea sunt de acord cu toate ca nu am folosit si nici nu voi folosi chat-ul.Asta ar insemna reducerea activitatii pe forum.Subscriu ce a zis GarryOne. Activitatea v-a creste pe chat cu intrebarile incepatorilor iar pe forum v-a scade. Totusi ar fi un efect pozitiv in treaba asta, nu vor mai fi asa multe posthunturi.Are doua taisuri treaba asta, dar eu personal nu sunt de acord. Forumul e creat pentru a se discuta problemele astea, pe chat esti liber sa discuti orice altceva doresti. Edited December 14, 2013 by sharku Quote
StoNe- Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Subscriu la ce a scris nedo in postul de mai sus.Plus ca imi face o mare placere sa particip la discutii sau sa citesc discutii intre oameni mai "inalti" in domeniu, in comparatie cu mine.Deci, da! Quote