Jump to content
aelius

Canale diferite pe RST Chat

Sunteti de acord sa fie inca un canal suplimentar pe chat pentru discutii tehnice ?  

102 members have voted

1. 1. Sunteti de acord sa fie inca un canal suplimentar pe chat pentru discutii tehnice ?

• Da, sunt de acord
    • Nu sunt de acord
    • Imi este indiferent
    • Ce ai fumat frate ?

Recommended Posts

Posted (edited)

Sunteti de acord sa facem doua canale acolo ?.

Adica sa fie cel default RST, cum este acum, si inca unul, TECH, pe care o sa fie numai discutii tehnice, sa nu mai vedem balarii acolo.

Mai intra cate un om ce cere un mic ajutor si scriem de pomana ce si cum sa configureze, ca suntem spamati de alte texte.

Este util si pentru discutii strict tehnice.

// edit: Selectati POLL

Nota: Multumim lui silvian0 pentru idee.

Edited by aelius
Posted

Nu cred ca s-ar merita sa faci 2 canale pentru aia 5-6 de useri care au un subiect de discutie odata la 2 ore la care participa maxim 3 persoane , in plus chatul e un loc de socializare , daca e un user binevoitor sa ajute pe cineva vorbeste cu el prin privat .

Posted
Si mie imi place ideea, dar nu stiu cat de practica ar fi. Adica... cine ar intra doar sa stea sa raspunda la intrebari? Asta inseamna suport tehnic voluntar si ce e voluntar pe aici, niciodata nu a dus nicaieri. Just saying...

Let's give it a try.

P.S. Butonul ala "Ce ai fumat frate ?" e prea tentant. :))

Butonul ... deasta e pus acolo, sa fie si putin fun :) Nu e chestie de raspuns la intrebari. Acolo sa fie doar pentru discutii tehnice, sa nu ne mai invadeze toti cu discutii despre muieri, iarba, Ousti, si altele :))

Posted

Teoretic cei cu indiferent se dau dupa majoritate...

Eu am votat "Ce ai fumat frate ?" ca suna misto:)))

Ar fi o schimbare in bine dar numai dar numa daca se poate sta pe amandoua canale in acelasi timp.

Posted (edited)
Nu prea sunt de acord cu toate ca nu am folosit si nici nu voi folosi chat-ul.

Asta ar insemna reducerea activitatii pe forum.

Subscriu ce a zis GarryOne. Activitatea v-a creste pe chat cu intrebarile incepatorilor iar pe forum v-a scade. Totusi ar fi un efect pozitiv in treaba asta, nu vor mai fi asa multe posthunturi.

Are doua taisuri treaba asta, dar eu personal nu sunt de acord. Forumul e creat pentru a se discuta problemele astea, pe chat esti liber sa discuti orice altceva doresti.

Edited by sharku
Posted

Subscriu la ce a scris nedo in postul de mai sus.

Plus ca imi face o mare placere sa particip la discutii sau sa citesc discutii intre oameni mai "inalti" in domeniu, in comparatie cu mine.

Deci, da!