VectorxxxS Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Aveti o mare problema in materie de programe clean !Aseara nu aveam nici o problema cu pc-ul , am dezactivat pentru o ora AV , am descarcat 5 programe de aici , bindere + keylogger si ghiciti ce ... Aveau backdoor , crezand ca oamenii sunt de incredere , avand peste 500 posturi fiecare am zis sa nu rulez nimic in VB ... Frumos din partea unora ... Dati-va cu parerea daca si voua vreodata vi s-a intamplat la fel ... PS: I`m a kinder obs !
bodostyle Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Unde scrie ca cineva garanteaza pentru programele ce le gasesti aici ? Doar pentru alea de la RST Power .
aelius Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Aplicatiile postate de utilizatori nu sunt verificate de moderatori sau de administratori. Sunt cazuri in care se verifica, iar daca este ceva aiurea se iau masuri (ban, stergerea postului, s.a.m.d ..)Tot ce descarci este pe barba ta. Daca esti interesat de bindere, keyloggere si alte balarii, banuiesc ca ar trebui sa ai si ceva experienta. Scaneaza-le, ruleaza-le intr-un environment virtual sau chrooted.
VectorxxxS Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Pai experienta nu am ... Dar intrasem aici pentru ca pare realmente un site super ok , oamenii nu stiu dece la 1500 posturi fac backdoor la un rahat de keylogger ... Si da ai dreptate am descarcat pe barba mea , de acum o sa fiu mai atent Altii care au mai patit asa pot sa-si dea cu parerea !
bodostyle Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 (edited) Pai experienta nu am ... Dar intrasem aici pentru ca pare realmente un site super ok , oamenii nu stiu dece la 1500 posturi fac backdoor la un rahat de keylogger ... Si da ai dreptate am descarcat pe barba mea , de acum o sa fiu mai atent Altii care au mai patit asa pot sa-si dea cu parerea !Pune link cu ce ai descarcat .Oricum , orice keylogger si crypter mai vechi e detectat de antivirus .Cum ti-ai dat seama ca esti infectat ? Edited January 22, 2014 by bodostyle
aelius Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Pai experienta nu am ... Dar intrasem aici pentru ca pare realmente un site super ok , oamenii nu stiu dece la 1500 posturi fac backdoor la un rahat de keylogger ... Si da ai dreptate am descarcat pe barba mea , de acum o sa fiu mai atent Altii care au mai patit asa pot sa-si dea cu parerea !Pai este. Dar orice padure are si uscaciuni. Incercam sa scapam de ele. Arata-ne postul de unde ai descarcat. Aici se posteaza si tool-uri facute de altii, nu e neaparat nevoie sa fie facut de cel ce deschide un thread.Eu nu am descarcat niciodata vreun keylogger sau un binder pentru ca nu sunt interesat de asa ceva.
DarKK Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Pune si tu linku de la post unde este programu.. si poate un administrator verifica.
daatdraqq Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Cum ai ajuns la concluzia asta ?1) Ai scanat pe virustotal / ai scanat cu av-ul tau si ti-a spus ca e malware2) Ai observat activitate ciudata in pc-ul tau?
sandabot Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Defineste backdoor in cuvintele tale .Ce credeai ca era "lipit" de executabilul pe care l-ai luat ?Esti constient ca, desi unele programe sunt detectate de AV, pot fi sigure da ?
VectorxxxS Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Pai , sincer sa fiu keyloggerele si binderele le-am luat prin functia search din dreapta sus topicurile nu am vazut ce data aveau ca sa le pot reidentifica , activitatea care am observato a fost aprinderea webcamului , aveam si MB instalat pe pc... Dupa ce am descarcat un binder cica FUD ... am dat dublu click sa intru pe el si dupa 2 minute mi se misca pc-ul ca si un pentium 3 pe care rulezi un joc de calitate ! Dupa 2 rr la pc si-a revenit , deodata apare notificare de un Trojan Monder , dupa alte 2 minute apare in casuta jos la MB " accesul a fostr restrictionat pentru utilizator 192xxxxx ( Ipp-ul celui ce a dat remote ) Ar trebui facuta macar o restrictie in ceea ce priveste programele sa nu le posteze orice om ... Multumesc frumos ca sunteti civilizati si nu ma injurati sau mai stiu eu ce ... Pe majoritatea forumurilor daca nu ai cunostinte IT si intrii pe site de genu` ori iei ban ori esti luat la caterinca
daatdraqq Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Ar trebui facuta macar o restrictie in ceea ce priveste programele sa nu le posteze orice om ... Nu se poate pune o astfel de restrictie . Majoritate userilor care posteaza asa ceva , de ex. un crack pentru un program , nu realizeaza ei acele crack-uri , le gasesc prin diferite locuri si le pun aici .Deci acel tool e posibil sa fie virusat din alta parte si el il transmite fara sa vrea mai departe .De aceea e recomandat sa rulezi astfel de instrumente intr-un mediu virtual controlat (ex. vmware). 1
VectorxxxS Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Multumesc de sfaturi in 3 luni 3 remote-uri am luat ca alta solutie cand iau remote nu stiu decat reformat ... imi poti spune niste idei ? Desii crede-ma ca eu stau cu frica ca tot are acces asupra pc-ului desii nu arata Multumesc anticipat !
DarKK Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 VectorxxxS , tare mi'e ca tu ai luat backdoor de pe un alt forum.
Whai_Nooa Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Daca aveti suspiciuni da-ti un scan cu Malwarebytes. Am luat si eu un RAT si asta m-a rezolvat.
VectorxxxS Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Nicidecum ! Sunt ferm convins ca nu am luat depe niciun alt forum , pentru ca nu vizitez niciun alt forum de genul ! Asta e singurul , pe care intru pentru a citii stiri in special fiindca unii dintre voi chiar sunt la curent si au surse ale unor stiri super ok ! Si ma rog , dece tocmai aseara imediat dupa descarcarea unui tool de aici ...
Maximus Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 tu esti unicul responsabil pentru ce s-a intamplat ; multe din ele sunt copy-pasted de pe alte forumuri, nu poti invinovati pe nimeni .. decat pe tine pentru ca nu ai rulam in VM
mark0 Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Vorbeai de un ip care incepe cu 192 cu care atacatorul s-a conectat la pc-ul tau.Esti sigur ca nu e vorba de 192.168.X.X...nu de alta dar ala e un range de la o retea locala.
VectorxxxS Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Da , asa incepe ipp-ul nu stiu daca 168 exact dupa 192 nu am fost 100% atent Trojan Monder ... totusi am dat un search pe google si pe unele site-uri era explicat ca fiind un tool ce descarca RAT-uri spre ex ! @spide !Sunt total de acord cu cele spuse de tine Nu trebuie sa te superi pentru topicul meu Nu am invinovatit pe nimeni !
malsploit Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Cauta programul pe care l-ai decarcat si lasa un link aici, Daca la ip iti aparea ceva din reteaua locala, e posibil ca sa ai in retea vreun zombie, care incearca sa te infecteze.
DarKK Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 VectorxxxS , nu inteleg de ce nu pui linku ala ?Cred ca ai downloadat programe de spart parole: Yahoo, Facebook...etc de pe alt forum / site / blog.
VectorxxxS Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Omule crezi ca veneam de nebun aici sa fac eu topic ca nu am alta treaba ? Crede-ma ca nu-s crescut in jungla si stiu sa nu dau peste cap oamenii cu probleme inutile !! Nu ma credeti , ce sa fac , mint ? Credca nu sunt singurul caruia i s-au intamplat chestii de genu` ... In plus nu intru pe forumuri de cs sa downloadez prostii crede-ma ! Stiu sa fiu putin asa prudent !
malsploit Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Omule crezi ca veneam de nebun aici sa fac eu topic ca nu am alta treaba ? Crede-ma ca nu-s crescut in jungla si stiu sa nu dau peste cap oamenii cu probleme inutile !! Nu ma credeti , ce sa fac , mint ? Credca nu sunt singurul caruia i s-au intamplat chestii de genu` ... In plus nu intru pe forumuri de cs sa downloadez prostii crede-ma ! Stiu sa fiu putin asa prudent !Te intelegem! Lasa aici un link cu programul pe care l-ai decarcat sa ma uit al cui e. Ti-au spus vreo 3 utilizatori pana acum treaba asta.
AlMalalah Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Aveti o mare problema in materie de programe clean !Aseara nu aveam nici o problema cu pc-ul , am dezactivat pentru o ora AV , am descarcat 5 programe de aici , bindere + keylogger si ghiciti ce ... Aveau backdoor , crezand ca oamenii sunt de incredere , avand peste 500 posturi fiecare am zis sa nu rulez nimic in VB ... Frumos din partea unora ... Dati-va cu parerea daca si voua vreodata vi s-a intamplat la fel ... PS: I`m a kinder obs !O fi fost asta, Bucifer.
VectorxxxS Posted January 23, 2014 Author Report Posted January 23, 2014 eu-mi bag pula-n mama ei de treaba netu asta nu mai e sigur deloc cu AVast pe pc malwarebytes si Comodo firewall si iau remote in plm windows facut ieri da-on familia ei de treaba ... ca nu am mai descarca nimic inafara de firefoxx original si flash etc ! toate depe site-urile originale ... ce mama naiba
mark0 Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Pune linkul cu topicul de pe forum de unde ai descarcat fisierul nu mai povestii de avast si comodo...