Jump to content
Nemessis

Abuzuri de putere - Reclamatii

Recommended Posts

Posted (edited)

@dany_love

Sistemul de reputa?ie e gandit ca rep power-ul (cât? reputa?ie dai/scazi) s? fie cât mai concludent ?i depinde de vechime, num?r de posturi ?i reputa?ia propriu-zis?. În general cei care dau -rep doar pentru c? a?a vor, au rep power mic (0,1, maxim 2). Plus c? nu po?i da de mai multe ori + sau - rep cuiva într-un interval scurt. Posteaz? chestii utile ?i cei cu rep power mare î?i vor da +rep, ei conteaz? cel mai mult.

Rep-ul oferit nu conteaz?, nu î?i schimb? rep power-ul ?i nici nu-i dai altcuiva din reputa?ia ta.

Explica?ia sistemului de reputa?ie (din observa?ii f?cute de mine) ce am dat-o ?i în alte topic-uri:

Am mai fost întrebat ce înseamn? rep power ?i v?zând c? mul?i confund? reputa?ia cu rep power am s? postez aici unul dintre r?spunsurile date de mine:

Rep power arat? cât? reputa?ie po?i da cuiva. Reputa?ia ta o po?i vedea intrând la Settings (default e 10). Pân? nu faci 50 de posturi rep power-ul t?u e 0. La 50 de posturi devine 1. Apoi cre?te cu +1 la fiecare an dup? înregistrare si +1 la 1000 de posturi. Mai conteaz? ?i ce reputa?ie ai. Eu când am ajuns la 100 reputa?ie am mai primit +1 la rep power.

Acestea pur ?i simplu le-am observat la mine ?i la al?i useri ?i sunt doar ni?te constat?ri.

Edited by bcman
  • Upvote 1
Posted (edited)

Vreau sa-l reclam pe @Gecko a intrat si a intrebat daca de craciun este vre-o promotie la painea neagra cu seminte de floarea soarelui , urmand sa intrebe daca mai circula autobuzul 22. Dupa care , sus-numitul "Zatarra" - inculpatul povestii - a decis sa ne distruga visele de craciun , transformandu-ne seara intr-o sarbatoare de cosmar CAND toti ar fi trebuit sa fim uniti si sa vorbim despre anumite chestii legate de lucruri fresh de prin germania,franta,italia .

Vin frumos de la tigara , vad ca ceva nu merge. Deja simteam adierea rece in ceafa mea subtire. Stiam ca a venit momentul.

9tZwSoU.png

Cat Vom tolera aceste abateri incontrolabile ale acestui individ care se da drept cine nu este ? CAND vom pune piciorul in prag si ne vom striga drepturile ? CAND vom fi liberi asupra propriilor noastre decizii si nu vom mai fi condusi de niste oameni fara cultura generala ? TRAIASCA ROMANIA , TRAIASCA LIBERTATEA.

Pamflet - trebuie tratat ca atare

Edited by STiL
Posted

Cred ca e a-5-a oara cand te vad ca aduci aminte de descinderile din 2012 si ´´ nu ati fost acolo in 2012´´ .Ce vezi tu asa interesant in ce au facut aia? Ca i-au turnat ca pe niste dobitoci?Sunt altii ce au facut, s-au lasat si acu sunt la casa lor cu treburi legale.Nici aia nu merita dati exemplu,dar sunt cu mult peste mucosii turnati atunci.

Posted

Am primit warn de la @nedo cu motivul "Sau mai bine nu mai faci offtopic aiurea ca sa nu iei ban. Urmatoarea greseala va fi ban.(desi trebuia sa fie asta pentru ca ai 5 avertismente).", este vorba despre reply-ul de aici: https://rstforums.com/forum/94480-ofer-servicii-recuperari-conturi-recuperare-acces-la-site-uri-etc.rst#post596845 .

Da, am facut off-topic, DAR CINE AR FI ATAT DE PROST INCAT SA DEA 100$ pentru ceva care poate sa faca oricine cu putina minte? E ca si cum ai lua un joc de pe filelist si l-ai vinde cu 500$.. Sau era mai bine sa vina oamenii si sa se planga ca au luat teapa?

Posted

Da, am facut off-topic, DAR CINE AR FI ATAT DE PROST INCAT SA DEA 100$ pentru ceva care poate sa faca oricine cu putina minte? E ca si cum ai lua un joc de pe filelist si l-ai vinde cu 500$.. Sau era mai bine sa vina oamenii si sa se planga ca au luat teapa?

Warn valid, r?mâne.

Offtopic - P.S. Cine ar fi atât de prost încât s? dea $100 intrarea la un restaurant din bucure?ti ca s? respire aer din Mun?ii Alpi. Î?i zic eu, era plin.

Posted

@Maximus mi-a dat ban pe chat dupa ce i-am spus sa isi mute botul pe canalul RSTech (si el mi-a zis acelasi lucru si apoi a dat kick la bot)

Doresc sa isi ceara scuze, nu am facut nimic ca sa merit acel ban.

Posted
@Maximus mi-a dat ban pe chat dupa ce i-am spus sa isi mute botul pe canalul RSTech (si el mi-a zis acelasi lucru si apoi a dat kick la bot)

Doresc sa isi ceara scuze, nu am facut nimic ca sa merit acel ban.

Terminati in pula mea cu boti vostri! , alceva nu aveti ce face?

Posted
Dear mataky,

You have received an infraction at Romanian Security Team.

Reason: Insultare membru

-------

Insultare membri !

-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:

https://rstforums.com/forum/94801-pt-toate-bitches-de-pe-chat.rst#post598380

All the best,

Romanian Security Team

Ma trezisem dintr-o betie si vad ca Maximus se considera bitch q.e.d.

Posted

J7bXZP6.png

se tot joaca cineva si pun pariu ca iar e in legatura cu acest lingau aerosol aka xerox 2k postari in 2 luni

sa-mi lingi coaiele si imi bag eu pula-n ma-ta cu ,,je suis charlie"