sTrEs Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Un alt mod sigur de a sta de vorba fara dureri de cap ? In afara de icq, daca ideea voastra e jabber, explicati-mi va rog de ce, din cate observ si am citit, jabber-ul face logs acolo unde serverul este hostat, numai bine. Quote
kempactick Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Iti faci un alfabet codat si comunici cu cine vrei. Doar ca trebuie sa stiti amandoi alfabetul 'codat'De exemplu: a=v b=i))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
mannnu Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Folositi si voi teamviewer , deschizi notepad si vorbiti altceva mai sigur de atat nu stiu sa-ti zic Quote
sTrEs Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 Am o intrbare, de ce jabber? Il vad foarte popular, folosit de multi, sa imi explice cineva ce e asa special la el. Quote
kempactick Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 https://rstforums.com/forum/79839-cum-sa-te-ascunzi-eficient.rst Quote
Elohim Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Lasand la o parte prostiile, jabber in sine nu e neaparat sigur, cine il hosteaza poate foarte frumos sa tina loguri. Partea buna este OTR. Stiu ca folosesti, deci nu iti mai explic ce este.INSA, daca chiar vrei ceva military grade, cea mai buna optiune este Psi+ pe un linux desktop + gnupg cu o cheie de 2048 sau mai mare. Din pacate Pidgin nu suporta pgp. Quote
TheOne Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Suntem prea avansati in tehnologie, greu te ascunzi... Despre jabber:The jabber.org service uses industry-standard Secure Sockets Layer (SSL) and Transport Layer Security (TLS) to encrypt your connection to the server. Our security certificate is issued by the StartSSL, a widely-recognized certification authority that is bundled with Mozilla Firefox, Apple MacOS X, Microsoft Windows, numerous Linux distributions, and many modern IM clients. Furthermore, the jabber.org IM service is hosted in a secure data center by USSHC, with strict physical security as well as up-to-date security patches on a Debian GNU/Linux operating system.The jabber.org administrators take your privacy and security very seriously — please read the Service Policy for full details about our security measures. If you have any questions about security, please ask in the jabber@conference.jabber.org chatroom (see below).Citeste mai mult.Deci se pare ca conversatiile sunt criptate precum si conexiunile.. Quote
sTrEs Posted July 19, 2014 Author Report Posted July 19, 2014 https://rstforums.com/forum/79839-cum-sa-te-ascunzi-eficient.rstTermina te rog cu offtopic-ul in topicul meu facut in sectiunea offtopic, daca intelegi ce zic..apreciez ca incerci sa ma luminezi, dar nu sunt chiar asa urs..Eu am intrebat de un chat, nu cum sa ma ascund..nu prea e usor sa te ascunzi cand te stie jumate de comunitate personal ) E picat icq-ul si mi-a zis cineva sa incerc jabber ca domne e mai sigur, de aici si curiozitatea. Quote
jayluc Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 jabberul este foarte ok, instalezi pidgin si folosesti jubber, DAR fara un plugin care sa iti crypteze mesajele pe baza unui key generat nu faci nimic, eu iti recomand pidgin ca soft si foloseste OTR ca plugin (OffTheRecord) si pidgin nu e numai ptr jabber poti folosii chiar si idul de mess atata timp cat amandoi aveti otr instalat si aveti grija ca acolo jos sa treceti pe private sessiondaca vrei dami un pm si iti dau eu si pidginu si pluginu si iti arat cum se face acea sesiune private Quote
TheOne Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 apropo de ce zice @jayluc , am inteles ca si pidgin e foarte securizat si merge excelent cu yahoo messenger, iti cripteaza absolut tot.. eu l-am folosit si a fost chiar ok.. oricum, daca vrei sa ai PC-ul 100% securizat, iti recomand PGP(Chiar daca n-are nicio treaba cu threadul). Quote
nedo Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Daca tot ce va intereseaza este sa nu se stie ce discutati, folositi chat-ul facut de mine(il gasiti in semnatura). Daca va intereseaza sa nu existe urme ca discutati, atunci ...e mai greu de facut, insa in momentul asta probabil ce-a mai buna si sigura metoda ar fi jabber, cu server hostat de voi undeva, si setat serverul sa tina loguri + tor, dupa cum au spus cativa mai sus. Quote
DaLykes Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 (edited) Chat face 2 faceSi de unde esti tu sigur ca respectivul n-are o camera ascunsa/un microfon ascuns? Edited July 19, 2014 by DaLykes Quote
sTrEs Posted July 19, 2014 Author Report Posted July 19, 2014 Multi ati scris aici despre OTR by cyberpunks, daca ati fi citit cu atentie post-ul , cineva ar fi observat, ca folosesc si stiu ce e otr, am repetat de 3 ori, nu sunt urs!! cat despre persoana cu pgp-ul , iti recomand truecrypt, e opensource si nu face nimeni, nici o cheie publica asa cum o fac cei de la symatec alias PGP, totusi apreciez ca ati sarit in ajutor, multumesc frumos. Quote