Cyb3rGhost Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Microsoft a trimis invitatiile pentru un eveniment de presa din 30 septembrie.Gestul se aliniaza cu zvonurile care circulau in ultima vreme.Microsoft organizeaza un eveniment de presa pe data de 30 septembrie. Acesta va avea loc in San Francisco, iar Joe Belfiore si Terry Myerson vor vorbi despre viitorul sistemului de operare Windows.In cadrul evenimentului vom afla mai multe despre Windows 9, sistem de operare care ar trebui sa ajunga la populatie la inceputul anului viitor.Deja am aflat ca Windows 9 va avea un meniu de Start din doua parti, una clasica de Windows 7 si o alta cu tile-uri, in stilul Windows 8.Noile modificari facute de Microsoft la sistemul de operare au drept scop atragerea utilizatorilor care n-au fost convinsi de Windows 8. In prezent, Windows XP are 24% din piata, chiar daca au trecut cateva luni de cand Microsoft a renuntat sa mai acorde suport pentru el, pe 8 aprilie. Windows 8 si 8.1 au impreuna putin peste 13%, potrivit netmarketshare.com. Cei mai multi dintre utilizatori, peste 51%, folosesc Windows 7.Sursa: www.yoda.ro Quote
QUADMACHINE Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Windows 8 este un windows nereusit, deabia cu greu am trecut de la XP la windows 7 si astia deja scot windows 9.Hai ca le scot ca pe banda rulanta, exact cum fac si astia masinile la Mioveni. Quote
Sithalkes Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Abia astept sa-l instalez si sa il butonez. Din prezentari pare ok, si se pare ca microsoft au invatat lectia din experienta cu windows 8 si 8.1Folosesc windows doar pentru jocuri, si 8.1 x64 se misca impecabil, mult mai bine ca win 7 x64. Quote
Che Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Cacat. Mi se pare deranjant sa ai acolo tiles ca pe telefonul mobil, chiar langa start menu. Pur si simplu nu e eficient si nu-i vad rostul. Quote
WarLord Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 - din punct de vedere personal, fiecare situatie ii cam 50/50 adevarata. Nu am gasit nici un sistem de operare sau calculator configurat, care sa fie exact cum il vrea cineva nici din punct de vedere software, si nici hardware. Oricum, am inteles sarcasmul Quote
Aerosol Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Windows 7 ramane cel mai bun windows xp s-a dus si windows 8 e o "posirca de OS" acum nu stiu ce sa zic de 9 sa apara si vedem Quote
Che Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 M-am prins. Au pus tiles in windows 9 la start menu ca sa poate sa le scoata de acolo si sa scoata windows 10. Quote
Matt Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Poate rezolva si ei alte probleme nu doar care tin de interfata.De exemplu la Windows 8 si Windows 8.1 , restart-urile si shutdown-urile nu merg intotdeauna cum trebuie, indiferent de ce tip de windows ai, cumparat sau ca-l gasesti pe net. Sa nu mai zic de freeze-urile pe care le intampini cand aprinzi pc-ul la log-in. Sunt multe care ar trebui rezolvate dintr-o data, dar daca le-ar rezolva pe toate si ar face un Windows perfect, ei n-ar mai scoate alte editii deci nu asa de multi bani pe viitor. Quote
BLKoldSUN Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Nu stiu de ce va plangeti atata in legatura cu windows8, 9 sau ce versiune o mai aparea.Personal de cand am intrat pe w8 nu am mai avut nicio problema. Cu exceptia faptului ca la inceput mi-a luat 2,3 zile sa-mi dau seama de meniurile si optiunile ascunse, asta e alta mancare de peste, dar citez "Discover the new Windows8".Singurul lucru care nu a fost ok, era cand ma aflam intr-un joc sau intr-o aplicatie, si apasam tasta windows, ma baga in acel startmenu urias, si de fiecare data trebuia sa dau click desktop. Dar in rest, e foarte bun.Se plang cei care nu se pot adapta. Pai atunci ramaneti la xp. Quote
shara21jonny Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Vrajeala, s-a sarit peste 9. Se pare ca va fi "10". Quote
ursutiti Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 nici mie nu ami place win8 sper ca win9 sa fie mai bun Quote
Andreiutz212 Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Nici nu a aparut windows 9. Pe microsoft.com este windows 10. Quote
k0k0 Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Astia o iau inapoi, au scos windows 10 si acum trec la 9... intr-un interval de nici 2ani Quote
awnly3jhc2g Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Erau beti cei de la yoda sau cyberghost, ca sa atraga atentia sau ceva. Microsoft a spus oficial, nu o sa faca niciodata windows 9. Quote
k0k0 Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 e adevarat cea ce a zis @awnly3jhc2g cei de la microsoft au spus ca nu vor face windows 9 pentru ca windows 8.1 = windows 9 Quote
godfathercr Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 Eu stiam ca e din cauza unei erori. Quote