Cyb3rGhost Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Salut tuturor.De curand am vorbit cu Nytro despre cel mai mare si mai complex proiect marca RST.Este vorba despre un OS pt pentesting. Stiu ca exista kali,backtrack dar ar fi frumos..greu dar frumos. Implementam tool-uri clasice dar si originale rst. Ar fi ceva extraordinar + ca il personalizam asa cum dorim si implica toate cunostintele noastre.Avem nevoie de programatori..oameni pt grafica,colectare si implementare tool-uri etc.Nu am nevoie de comentarii ironice, ne trebuie cam 8-9 membrii.Vrea cineva sa se implice?? Quote
.Breacker Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 (edited) Depinde ce OS, Windows sau Linux? @aelius, poate dore?ti s? te implici în Linux, acum depinde ce OS dori?i. Edited November 5, 2014 by .Breacker Quote
Active Members MrGrj Posted November 5, 2014 Active Members Report Posted November 5, 2014 Salut tuturor.De curand am vorbit cu Nytro despre cel mai mare si mai complex proiect marca RST.Este vorba despre un OS pt pentesting. Stiu ca exista kali,backtrack dar ar fi frumos..greu dar frumos. Implementam tool-uri clasice dar si originale rst. Ar fi ceva extraordinar + ca il personalizam asa cum dorim si implica toate cunostintele noastre.Avem nevoie de programatori..oameni pt grafica,colectare si implementare tool-uri etc.Nu am nevoie de comentarii ironice, ne trebuie cam 8-9 membrii.Vrea cineva sa se implice??Greu? Nu stiu daca realizezi cat de complex este sa duci la final un astfel de proiect. Ar fi frumos intr-adevar, insa totusi, gandeste-te ca .. impreuna cu cei 8-9 oameni pe care i aduni, poate dura ani. Avem nevoie de programatori..oameni pt grafica,colectare si implementare tool-uri etc.E mai degraba nevoie de "roboti". Persoane care sa se dedice cu totul acestui proiect ( bine, asta ca sa fie facut intr-un timp relativ mai mic). Quote
Cyb3rGhost Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 (edited) Linux. stiu ca e greu dar si frumos...MrGrj sunt perfect constient dar cu un total de 10-11 membrii si cum zicea Nytro cu vreo 4 ore/zi de lucru ar trebui sa mearga treaba. Edited November 5, 2014 by Cyb3rGhost Quote
Guest Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Linux. stiu ca e greu dar si frumos...MrGrj sunt perfect constient dar cu un total de 10-11 membrii si cum zicea Nytro cu vreo 4 ore/zi de lucru ar trebui sa mearga treaba.Este relativ usor, se poate face de 1-2 persoane fara probleme.Iei una bucata VMware/Virtualbox (sau un PC fizic, mai bine ar fi), instalezi pe el Ubuntu 14.04 LTS si incepi sa-l customizezi.Instalezi programe, tool-uri .. schimbi background-ul ... etc.Iar apoi, convertesti sistemul deja instalat, intr-un DVD installer cu Ubuntu-Builder.Eventual poti creea un mirror al repo-urilor Ubuntu ca sa nu depinzi de ele si incluzi diverse package-uri acolo.As simple as that. Quote
Cyb3rGhost Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 Usor nu dar ceva unic DA. Si o realizare importanta a RST. Quote
Guest Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Usor nu dar ceva unic DA. Si o realizare importanta a RST.Pai stai asa nene, tu te astepti sa scoti un nucleu nou ?In stadiul in care te afli acum iti ia cam 128 ani. Quote
.Breacker Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Pai stai asa nene, tu te astepti sa scoti un nucleu nou ?In stadiul in care te afli acum iti ia cam 128 ani.Mai bine zis 512 . El nu mai vrea Linux Kernel, scoate el acum RST Kernel . Quote
Kalashnikov. Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 (edited) De ce ai face acceasi chestie ca si cei de la kali ? daca tot vrei sa faci lasa doar cli, cine foloseste kali ca main desktop? tre sa fii masochist sa il ai pe desktop .le: fa pe lubuntu, are deja dezinstalat mai toate chestile nefolositoare + optimizat Edited November 5, 2014 by Kalashnikov. Quote
Cyb3rGhost Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 normal ca bazat pe ubuntu dar customizata interfata + implementare tool-uri deja cunoscute si originale rst..etc..se subintelege... Quote
Kalashnikov. Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 normal ca bazat pe ubuntu dar customizata interfata + implementare tool-uri deja cunoscute si originale rst..etc..se subintelege...Mai citeste o data ce am scris, merci . Quote
daatdraqq Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Nu vad ce ar aduce nou , probabil o sa fie munca in zadar.Oricum , orice initiativa de genul asta e de laudat. Quote
Cyb3rGhost Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 Ar fi un proiect bun pt RST. Eu cred in proiectul asta bazat desigur pe ubuntu dar totusi...Daca vrea cineva sa se alature proiectului...? Quote
Silviu Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Ar fi un proiect bun pt RST. Eu cred in proiectul asta bazat desigur pe ubuntu dar totusi...Daca vrea cineva sa se alature proiectului...?Tu ce limbaje de programare cuno?ti, la ce nivel ?i cu ce te vei implica în proiect? Quote
Cyb3rGhost Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 Ma ocup customizare,implementare tool-uri. Pt partea de programare mai avansata gasesc eu... Quote
Cyb3rGhost Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 Byte-ul calm ca iti creste tensiunea ...vorbim aici strict de linux. Quote
Byte-ul Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Byte-ul calm ca iti creste tensiunea ...vorbim aici strict de linux.Nu ai zis ca este strict Linux. Ai zis ca vrei OS pentru pentesting, nu ai specificat altceva. Quote
Cyb3rGhost Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 Din comentariile anterioare iti dai seama. Zic sa nu ne certam aiurea ca nu are rost...daca vrei sa te implici iti multumesc daca nu e bine venita si o parere Quote
zekstein Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Acum ceva timp la scoala se intamplau cateva chestii ciudate pana cand profa de franceza mi-a zis asa:"Adrian, inceteaza sa faci proiectele pentru 10 in care sa mai adaugi la "credite" si cativa colegi doar pentru nota, ca nu vei ajunge nicaieri".Cu asta ai spus tot : customizare,implementare tool-uri.Nu sunt rau, dar nu o sa fi luat in seama niciodata aici atat timp cat vi cu chestii mai low decat basic si te astepti sa vina grosul sa iti faca treaba.Stii, in viata nu merge cu eu vin cu ideea voi munciti pentru mine pe gratis. Sau mna, in Romania in general, desi mentalitatea ne impune chestia asta.ON: Nu incerca sa (re)inventezi roata. Quote
.Breacker Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 E ceva de genul:" Vreau s? facem un forum. Eu: Voi pune?i bani de g?zduire ?i domeniu iar eu dau idei. "Ceva de genul vrei ?i tu. Noi s? muncim ?i tu s? ai doar imagina?ie. Quote
Cyb3rGhost Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 .Breacker nu am obligat pe nimeni,am zis doar cine vrea sa se implice,cu ce poate si cat poate Quote
.Breacker Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 .Breacker nu am obligat pe nimeni,am zis doar cine vrea sa se implice,cu ce poate si cat poate ?i tu cum crezi c? pot lucra 10 la un singur sistem de operare? Avem un datacenter ceva ?i eu nu ?tiu de el? Are Nytro acas? camere libere? Po?i lucra singur la el chiar dac? dureaz? 2 ani, când va ie?i, iese ceva frumos ?i bun. Quote
aelius Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Ati plecat cu stangul din start. Adica se vrea o distributie based on lubuntu care e based on ubuntu care e based on debian si la sfarsit cel mai probabil o sa iese o sorcova.Daca tot vreti ceva "for security professionals", plecati de la o distributie veche si stabila fara prea multe rahaturi. Sau, de ce nu, folositi FreeBSD si aruncati o privire si peste lucrururile ce tin de licentiere. Diferenta intre un linux si FreeBSD este enorma.offtopic: @.Breacker, scoate te rog semnatura aia .... Multumesc Quote
.Breacker Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Am putea face asta ?i pe Windows XP. Un OS vechi ?i bun, îl putem p?c?li s? primeasc? Update-uri de la Microsoft foarte u?or. Quote