Bratuleanu123 Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 Astazi ( 05.12.2014 ) Eu vreau sa ofer o licenta de Counter Strike 1.6 ( Steam )Concursul este simplu !-De la 1 ( inclusiv "1" ) la 70 ( inclusiv "70" ) un numar este cel castigator !-Lasati un reply cu un numar , care vreti voi , cel care "ghiceste" primul numarul , sau este cel mai aproape de el , castiga licenta pentru Counter Strike 1.6 !-Numarul este salvat la mine in PC intr-un fisier ".txt" ( am facut ss la "proprietati-le fisierului" si o sa mai fac un ss , la sfarsit , sa se vada k nu a fost modificat nimic in acel fisier ".txt"Imagine mai jos:View image: 2-Jocul este la mine in inventar ( GIFT ) care va fi trimis pe mail , sau Steam Trade !Imagine mai jos:View image: 1Castigatorul , va fi anuntat de catre mine ( la final ) voi lua legatura cu el ( Y!M , Steam , Forum ) si va fi rugat ( dupa primirea jocului ) sa confirme ( in acest topic ) cum ca a primit licenta respectiva !Concursul va fi valabil pana in data de: 12/12/2014 !Reguli :- Un singur POST pe Cont ! ( Daca gasesc 2 sau mai multe , vor fi ignorate toate ) (Daca gasesc conturi multiple , la fel vor fi ignorate ! )-Nu conteaza daca detii sau nu , deja o licenta Counter Strike ( Esti bine venit )-Daca nu iti convine , sau gasesti un motiv intemeiat , cu care sa nu fi de acord cu acest concurs , te rog sa nu postezi nimic ( va fi sters ), imi poti trimite PM , si iti explic cat de bine pot ce si cum !Bafta !rstforums
DaLykes Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 (edited) 69ps. nici nu mai are rost sa spui ca "inclusiv 1" fiindca fisierul are 2bytes, adica o cifra nu are 2 bytes (decat daca ai bagat space, ceea ce ma indoiesc), decat daca este un numar, nu o cifra, data viitoare acopera marimea. Edited December 5, 2014 by DaLykes