M2G Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 (edited) Pentru a filtra mai bine reclamatiile si pentru a nu polua threadul de reclamatii specific forumului, va rog sa postati aici reclamatiile care le aveti impotriva moderatorilor de pe chat.Un mic regulament pentru a posta o reclamatie:Regulile care se aplica chatului le puteti vedea in momentul in care intrati pe chat. (Primul mesaj venit de la sistem)In momentul in care faceti o reclamatie folositi un limbaj decent, altfel puteti sa fiti sanctionati pe forum.Glumele de pe chat, sa ramana pe chat. Orice post care nu este o confirmare sau infirmare a abuzului va fi tratat ca off-topic.F?r? offtopic -> warn Edited December 28, 2014 by em
Byte-ul Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Avand in vedere ca s-a facut un thread special pentru asta, am decis sa repostez aici avand in vedere ca nu s-a rezolvat.Maximus mi-a dat ban pe chat dupa ce i-am spus sa isi mute botul pe canalul RSTech (si el mi-a zis acelasi lucru si apoi a dat kick la bot)Doresc sa isi ceara scuze, nu am facut nimic ca sa merit acel ban.
Maximus Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 @Byte-ul ; Ce nu s-a rezolvat ma ? Nu poti intra pe chat ? Sau vrei sa stai 5 zile pe tusa ?
Byte-ul Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 @Byte-ul ; Ce nu s-a rezolvat ma ? Nu poti intra pe chat ? Sau vrei sa stai 5 zile pe tusa ?Nu, nu pot intra.Care ar fi motivul pentru care voi sta 5 zile "pe tusa"?
Maximus Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 (edited) (18:04:45) RST: Banned Users: mark0, Kronzy, botzNu cred ca nu poti intra Pentru ca esti nesimtit! De aceea. Ti-am spus de nenumarate ori sa incetezi. Nu ai vrut.Nu dau ban niciodata ca sa-mi arat "talentele" (ca sa stii).Iar daca mai continui iti promit ban-ul.Da, tot eu l-am banat. Tot pentru spam. Edited December 28, 2014 by Maximus 1
Elohim Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 @Byte-ul, daca nu poti intra, esti unu din cei banati? Banned Users: mark0, Kronzy, botzSe ia si ip-ul in ban, daca botz era botul tau, de asta nu te lasa pe chat.
Byte-ul Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 @Byte-ul, daca nu poti intra, esti unu din cei banati?Se ia si ip-ul in ban, daca botz era botul tau, de asta nu te lasa pe chat.botz este contul pe care il foloseam pentru bot. Probabil tot Maximus l-a banat si pe acela.
Elohim Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Gata, intra pe chat si terminati cu prostiile. Va da Maximus ban pe chat de nu mai aveti unde sa faceti revelionu
Guest Kronzy Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Am intrat pe chat , debea intrasem si mam trezit cu ban de la @Gecko ..
Guest Kronzy Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Nu mai pupi chat pana pe 1 ianuarie, pentru ca esti nesimtit.De ce sunt nesimtit ? , tu mi-ai dat ban ca ti-am spamat bot-ul pe whisper , daca nu iti convine scoateti bot-ul , dupa 5 ore am luat unban nu stiu de la cine , si cum intru tu imi dai ban?
mark0 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Nu cred ca nu poti intra Pentru ca esti nesimtit! De aceea. Ti-am spus de nenumarate ori sa incetezi. Nu ai vrut.Nu dau ban niciodata ca sa-mi arat "talentele" (ca sa stii).Iar daca mai continui iti promit ban-ul.Da, tot eu l-am banat. Tot pentru spam.Eu de ce am luat ban? Am intrebat ceva de bashrc si intre timp gasisem singur raspunsul si l-am dat pe chat pt ca m-a intrebat cineva ce anume caut...//LE: Acu am observat ca nu mai am ban...
Guest Kronzy Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 (edited) @em a fost de fata. Edited December 28, 2014 by Kronzy
sclipici Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Uite ma ce frumos e afara, si tu stai pe chat. 1
.Breacker Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 @em a fost de fata.A inceput de ieri sa cada cate un prost pe resete.
Nytro Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Mami, un baiat rau m-a injurat ieri pe chat Futu-va-n gura de pizde. V-am injurat.
quadxenon Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Asta si-a batut maciuca de voi sa vada care-s nolife-rii care iau chatul in serios.Ca parca nu se vedea pe forum care e de la 7 dimineata pana la 23 1
Matt Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aerosol Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 (edited) Salut, vreau sa il reclam si eu pe @wHoIS de ce faci offtopic?Nu am cerut niciodata atentie nici din partea ta si nici din partea altora daca nu faci parte din staff te rog sa nu mai postezi aiurea! Edited January 1, 2015 by Aerosol
wtf Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 In sfarsit un om cu coaie! Urasc sa recunosc asta dar welcome back @Gecko 1
Worm64 Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 @Aerosol:Tu de cate ori intri pe chat ti-o c-am cauti cu lumanarea.No offence. 1
wHoIS Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 (edited) @Aerosol tu esti o persoana in cautare de atentie. Ai nevoie mereu ca cineva sa vorbeasca cu tine si sa fie de accord cu tine in orice chestie. Incerci mereu sa iti castigi atentia prin a face lucruri simple si a pupa oameni cu functii in cur pentru ati demonstra superioritatea. Asta ai demonstrat de atatea ori pe chat si eu zic mai bine sa taci din gura si sa nu pui la inima ca faci infarct intr-o zi. Cum ti-am mai spus, cand mai multi au ceva cu tine inseamna ca problema e la tine, nu la ei.Iliescu ar fi mandru de tine.EDIT.Astia de zic ca am facut OFF-Topic, de ce mai postati ? Nu aveti REPORT ? Edited January 1, 2015 by wHoIS
Guest Kronzy Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 @wHoIS si restul nu mai comentati aiurea daca nu aveti legatura cu subiectul
Kalashnikov. Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 (edited) @aelius , nu boss, stam si radem de spectacol ) Edited January 1, 2015 by Kalashnikov. 1