arryichmann Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 (edited) @TinKode and me (eusimplu)The Agents Network: [ people database ]Toti care suntem acolo am fost in marea parte publici. Sunt insa curios cine a fost tipul de a cules informatiile.Sunt curios de cum o sa evolueze pagina. Edited February 12, 2015 by arryichmann Quote
tawdarky Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 @TinKode and me (eusimplu)The Agents Network: [ people database ]Toti care suntem acolo am fost in marea parte publici. Sunt insa curios cine a fost tipul de a cules informatiile. "You'll never find us, but if your number's up... we'll find you!" Asta scrie la ideology,cineva se uita la prea multe seriale de actiune Quote
J Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Personal cred ca e vreun "vechi" de pe forum care a fost calcat pe coada si acum se razbuna. Quote
s2gzone Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Sau doar cineva care se foloseste de numele celor mentionati ca sa se evidentieze o prostie Quote
Gio33 Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Polonic in actiune, un fel de Silviu Manastire care deschide dosarele Contactati blogger si spuneti-le ca v-au publicat date personale etc, sa le inchida blogu.Asta daca va deranjeaza evident. Quote
black_death_c4t Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Plm, macar sa mi ziceti la multi ani cand trebe, 2 ianuarie nu 1 februarie Quote
Vlachs Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 (edited) Fuck me, i'm famous Edited February 12, 2015 by Vlachs Quote
sleed Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Huhh. Bine ca nu am aparut cu data de nastere. Nu de alta, dar tre sa dau de baut )) asa ca G3x0, Bleg, sa fie un whisky bun de ziua voastra ok ? Quote
Worm64 Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Nenorocita de udrea ii de vina,cum o ajuns in arest cum o dat cu papagalul.L.E.V-am tot zis sa aveti grija cu cine va culcati,data viitoare folositi in pula mea un nume fals. Quote
Nytro Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Totusi, ce cauta "black_death_c4t" acolo? Quote
black_death_c4t Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 (edited) Vand informatii despre Pax, astept oferte concrete @Nytro: manci un coi Edited February 12, 2015 by black_death_c4t Quote
uiiu Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 (edited) Avand la baza https://web.archive.org/web/20141218230638/http://www.agentsnetwork.org/Continuam cu:Identificarea lezatilor identificarea postarilor neadecvate inainte de 27 mai 2014, ale celor enumerati, care au lezat prin exprimare(pe un interval de 3 luni) identificarea postarilor neadecvate intre 13 ianuarie 2015 si 27 mai 2014, ale celor enumerati, care au lezat prin exprimare(conform If-Modified-Since) identificarea celor lezati cu o vechime mai mare de 13 luniAnaliza sintaxei semantice/gramticala autorii folosesc diacritice(?) nu folosesc virgula inainte de "dar" folosesc exclusiv conjunctia "ce", in loc de "care" folosesc gresit "v-a" in loc de "va"(alternant?) hipercorectitudine semne de punctuatie uzitate exclusiv: virgula, punct cuvinte cheie: firesc, individ, saturat, grav, misiune, specificat, anterior, cale, dureros, identitate, persoane, anonim, initiativa, harababura, cariera, online, start, principiu, posibilitate, eliminare, dauneaza, comportament, limbaj, decizie, incult, dezvaluire, motiv, intemeiat expresii: "pana peste cap", "in jurul lor se invarte lumea intreaga", "in stanga si in dreapta", "aducem la realitate".Profilul psihic/emotional/social al autorilor lipsa de maturitate in gandire fara loc de munca(in cautare?) incearca sa invete - au adresat intrebari(au primit mustrari in loc de raspunsuri?) cauta respectul pe care considera ca li se cuvine - probabil contribuie in cadrul comunitatii justitiari, cauta razbunare - deranjati de maniera in care sunt tratati au suferit o nedreptate in cadrul comunitatii(?) considera valoroasa divergenta dintre identitatea virtuala si cea reala(a lor inclusiv) nemultumiti de comunitate - se considera superiori; posibil sa fi sugerat schimbari.Ori e vorba doar de un singur justitiar, ori s-au aliat mai multi sub acelasi steag. Utilizatorilor cu vechime si activitate le-ar fi mai usor sa investigheze. Happy hunting(and banning)! Edited February 15, 2015 by uiiu 1 Quote
mah_one Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Nu inteleg de ce s-a chinuit sa puna niste date deja stiute de multe persoane de pe forum!E evident ca tipul are o problema daca nu personala atunci cu capul.Sa nu faceti prostia sa incercati sa spargeti acel website, poate asta e si ideea! Quote
Active Members SynTAX Posted February 12, 2015 Active Members Report Posted February 12, 2015 Mai bine dormea decat sa-si futa timpul asa fara rost... trist. Quote
QUADMACHINE Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Pe TinKode(Razvan) la ce dracului l-a mai postat, oricum stie lumea cum il cheama si ce baiat fotomodel este. Quote
tlb Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Pe TinKode(Razvan) la ce dracului l-a mai postat, oricum stie lumea cum il cheama si ce baiat fotomodel este.pentru seo Quote
askwrite Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 stiu ca mai postase cineva siteul asta de pe RST si scria ceva de marele hacker kronzy, parca. Quote
wildchild Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 [ Technician ]666 viewsSatan has arrived! Quote
Bosketar. Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Mda, nu m-am putut abtine. Let's go Frodo! Quote
gogusan Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 (edited) cati fani aveti de v-au facut si site astia....si eu care credeam ca "manele este la putere domnle'"pentru 5k euro va aflu cine e owner LE: m-am razgandit...pentru voi e gratis Edited February 12, 2015 by gogusan Quote
bilbo Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 (edited) Bun si ce au castigat ei din treaba asta? "Eu cred ca numele meu valoreaza de 10 de ori mai mult decat numele celor listati acolo".Cred ca numele si informatiile altora valoreaza mult mai mult decat ce au ei acolo, probabil ca ei nici nu stiu despre ce este vorba cu: Mata-i grasaEste razbunare, un fel de "denunt" : sau ce?probabil au toate datele si le mai trebuie locatia ... Edited March 12, 2015 by bilbo Quote