cojocusd Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Salutare.Dupa cum spune si titlul in timp ce vorbesc cu cineva la telefon mai mult timp mai ales dupa 12 noaptea se aud sunete si voci da eu nu aud, aude persoana cu care vorbesc si se intampla de ceva vreme chestia asta.ce poate fii?Reteaua: Orange! Quote
QuoVadis Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Varianta 1: persoana cu care vorbesti are nevoie de o vizita la psihiatrieVarianta 2: ageamii de la Doi ?i-un sfert trag cu urechea Varianta 3: spune-i sa nu mai fumeze iarba cateva zile Quote
cojocusd Posted July 12, 2015 Author Report Posted July 12, 2015 nu are nimic ba ca mi-a inregistrat si chiar se aud ma stai linistit Quote
nein Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 samsung mai vechi arenu poti pune inregistrarea aici sa auzim si noi vocile.. Quote
cojocusd Posted July 12, 2015 Author Report Posted July 12, 2015 o pun sa inregistreze cand se aude si le pun da faza e ca si pe wapp se auzea cand am sunat bagamias Quote
albastrel Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 porteaza numarul pe alt SIM, succes! Quote
ThaiFight Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 (edited) Salut @cojocusd ma îndoiesc sa fie ascultat telefonul,dar uite aici o mica informa?ie sursa : IATA CUM NI SE ASCULTA TELEFOANELE – Metodele folosite de servicii pentru interceptarea convorbirilor telefonice devin din ce in ce mai sofisticate. Inchiderea mobilului sau scoaterea bateriei nu reprezinta solutii pentru evitarea ascultarii telefo Uneori poate fi si din cauza re?elei. Edited July 12, 2015 by ThaiFight Quote
cojocusd Posted July 12, 2015 Author Report Posted July 12, 2015 si daca ei te asculta te lasa sa-ti dai seama sau ce ) Quote
BogdanNBV Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Bai dar ce idei aveti si voi, ascultari, chestii ilegale, spionaj, mafie.Voi chiar credeti ca acei presupusi ascultatori au si microfon? Voi chiar credeti ca in anul 2015 nu-si permit si ei ceva tehnologie mai avansata si inca leaga in paralel un telefon direct pe cablul ce vine de pe stalpul din fata scarii/casei?Nu ne intreba pe noi, suna la firma ce-ti ofera telefonie si spune-le problema, ei stiu mai bine. Quote
cojocusd Posted July 12, 2015 Author Report Posted July 12, 2015 eu am incercat prima data aici poate a mai patit careva Quote
cojocusd Posted July 12, 2015 Author Report Posted July 12, 2015 aici e inregistrarea facuta acum 5 minute Quote
andrei98M Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 Ai telefonu defect, probabil ti-a cazut printr-un wc, mi-a mai venit cineva cu o problema de genu.Singura solutie e sa iti schimbi microfonu de la telefon. Quote
cojocusd Posted July 13, 2015 Author Report Posted July 13, 2015 ce treaba are microfonul meu cu ce se aude Quote
Silviu Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 Pare a ceva sunet de radio str?in. Poate telefonul t?u ascult? pe un range mai mare de frecven?e decât e normal. Fugi la un service. Quote
beng Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 @cojocusd, am lucrat 2 ani in Orange pe pozitii destul de interesante cu clientii si crede-ma ca daca te-ar asculta serviciile, nu ai avea cum sa-ti dai seama.Sunt de aceeasi parere cu Silviu, telefonul tau s-ar putea ca sa mai capteze semnal de pe alte frecvente pe care ti-l baga in conversatie. Daca mi-ar fi ajuns un ticket cu problema ta acum 1 an jumate, ti-as fi scris urmatoarele:- Incearca sa pui cartela in alt telefon. Daca nu se va mai auzi acel bruiaj, incearca o revenire la setarile din fabrica sau in cel mai rau caz trimite telefonul in service.- Daca nu s-a rezolvat prin prima metoda, pune alt sim in telefon si daca nu se mai aude acel zgomot de fond, mergi intr-un Orange Shop si schimba-ti cartela. Quote
mutu1109 Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 Si eu cred k problema este de la telefon, dupa cum ai spus si tu e mai vechi.... Quote
wildchild Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 Coaie problema este c? e?ti ?erpilian iar odat? cu tine se transmit ezoteric voci din lumile paralele aferente ramurei reptiliene-arahnidice. S? nu te sperii, ai puteri speciale. A?a se întâmpl? ?i unui prieten ?i am trecut ?i eu prin a?a ceva. Pân? nu descifrezi mesajul lor nu te vor l?sa în pace. Quote
iPhoneCracker Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Sunt 3 motive-Telefonul are vr-un defect(sau, invechit)Cartela este de vinaPrietenul tau are probleme cu telefonul,sau cartela. Quote
nooname Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Eu nu prea vorbesc la telefon dar intamplarea face ca astazi un prieten sa mi se planga de acelasi lucru...auzea niste voci in telefon choir daca cealalta persoana nu vorbea... acum o luna o prietena tot asa imi zicea dar credeam ca-i nebuna Quote
nonimporta Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Pune cartela in alt aparat, daca vocile se mai aud e clar din orange. Quote