hunter33 Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Buna detin un DVR SAFER D2008V ma poate ajuta cineva cu resetarea lui ? ( nu mai stiu parola de admin )Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
old66 Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Combinatiile default sunt de obicei user admin cu una din parolele: 000000, 111111, 444444, 888888, 123456Am mai gasit o informatie undeva. Poate te ajuta. Incearca combinatiile:user: adminPass: 6036huanyuan sauuser: adminPass: ttvvtthuanyuanDaca vreuna din combinatii se potriveste la modelul tau, parola de admin ar trebui sa fie resetata la default adica 123456 (sau alta din lista de sus). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Pune softu si reseteaza-l prin ala. Sau direct de pe dvr daca ai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 (edited) Buna detin un DVR SAFER D2008V ma poate ajuta cineva cu resetarea lui ? ( nu mai stiu parola de admin )MultumescDaca ai uitat parola nu exista nici o posibilitate sa intri in interfata lui ca sa il resetezi, dar daca ai o surubelnita in apropiere poti desface DVR-ul si in el o sa gasescti o baterie mica, ( ca la BIOS ) scoti bateria astepti 10 secunde apoi o pui la loc si DVR-ul revine la setarile din fabrica.BaftaEra mai simplu daca incercai sa cauti pe google treaba asta. Edited October 17, 2015 by ZeroDoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter33 Posted October 17, 2015 Author Report Share Posted October 17, 2015 Am incercat aceste parole am incercat si faza cu bateria dar tot nu il pot reseta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter33 Posted October 17, 2015 Author Report Share Posted October 17, 2015 am incercat si telnet dupa metoda de mai jos din pacate nu merge user root parola xc3511 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 off: nu mai posta de 2 ori, foloseste butonul EDIT POST.on: cu bateria este singura modalitate prin care mai poti reseta acel DvR nu incerca cu tot felul de parole ca nu o sa mearga, scoate bateria si las-o scoasa 5 sau 10 minute si incearca din nou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdeRVisS Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Scoate-i bateria si lasa-l o juma` de ora. Daca ti-e sila, scoate-l din priza si lasa-l o ora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantine Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Buna detin un DVR SAFER D2008V ma poate ajuta cineva cu resetarea lui ? ( nu mai stiu parola de admin )MultumescSingura modalitate e sa te duci cu el la vanzator sau la service-ul din certificatul de garantie.Masterkey-ul se genereaza pe baza seriei dvr-ului printr-un algoritm special.La dvr de fabricatie mai noua,nu merge niciun artificiu ca sa-l resetezi la default value fara parola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Singura modalitate e sa te duci cu el la vanzator sau la service-ul din certificatul de garantie.Masterkey-ul se genereaza pe baza seriei dvr-ului printr-un algoritm special.La dvr de fabricatie mai noua,nu merge niciun artificiu ca sa-l resetezi la default value fara parola.Si daca il cumperi din doraly sau dragon de la chinezi, unde te mai duci ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantine Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 La chinezu' de la care l-ai cumparat.Mie mi-au dat altul nou pt. un client care-lblocase.(am mai dat 100 de ron diferenta). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Te ajut eu luni daca mai ai rabdare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lrdmafia Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 stiu un prieten de-al meu care a mai avut problema asta si so dus la cineva ca a zis ca poate... si omul ala a venit cu un generator de parole a bagat stikul lo lasat vreo 4 ore si yo spart parola a putut intra pe el.. si a schimbat-o si mergea.. dar dupa 2 zile a crapat cu tot dvr-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Nu mai vorbiti prostii cu scos bateria si cu kkt`uri daca nu va pricepeti ... Trebuie sa trimiti un mail la fabricant ( sau sa vb cu cel care ti`a vandut DVR-ul ) si ei iti vor da o parola MASTER cu care vei putea accesa DVR`ul si ii poti modifica setarile ... ( Aceasta parola este in functie de ce ora este afisata pe DVR si se modifica ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betrax Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 (edited) Buna, daca ma poate ajuta si pe mine cineva, am un DVR si nu stiu parola de la el, am scos bateria de pe placa dar tot nu stiu ce parola sa bag, ma poate ajuta cineva va rog sau sa-mi spuna daca se poate sparge parola la el, acesta este modelul: https://postimg.org/image/c7oykhnn1/ https://postimg.org/image/do0h2mqjx/ Edited February 9, 2017 by betrax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technetium Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 On 2/9/2017 at 1:39 PM, betrax said: Buna, daca ma poate ajuta si pe mine cineva, am un DVR si nu stiu parola de la el, am scos bateria de pe placa dar tot nu stiu ce parola sa bag, ma poate ajuta cineva va rog sau sa-mi spuna daca se poate sparge parola la el, acesta este modelul: https://postimg.org/image/c7oykhnn1/ https://postimg.org/image/do0h2mqjx/ ultimul post: Posted October 20, 2015 buna dimiziua 2017!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmindaniel Posted February 1, 2020 Report Share Posted February 1, 2020 salut, la un dvr samsung SRD-1654 DP cum se paote reseta parola fara telecomanda? Multumesc anticipat,Cosmin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archerise Posted February 2, 2020 Report Share Posted February 2, 2020 Chiar in dimineata asta am intampinat aceeasi problema, am uitat parola, dar dvr functioneaza in continuare doar ca nu ma pot loga in meniu. Nu am baterie pe care sa o scot si tot ce am gasit pe net este sa le trimit un mail producatorilor - andvision in cazul meu - pentru a imi trimite o parola master. Daca vor raspunde sau nu, ramane de vazut. Am tot citit despre tools care crackuiesc parola dar sunt sceptic, mai ales ca ma stiu cu parole ciudate. In 90% dintre cazuri, contactarea producatorului pentru parola master este solutia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archerise Posted February 17, 2020 Report Share Posted February 17, 2020 Nu dau edit ca sa apara notificare. @cosmindaniel L am gasit pe chinezul asta care din ce inteleg eu, face un mic scurt la placa de baza, resetand parola. Nu ma pricep la electronica, dar in cazul meu a functionat..bineinteles ca producatorul nu a raspuns la email si nici in china nu dau telefoane. Un alt chinez face scurt la tranzistorii (?) TP5 si TP6 insa eu nu am avut pe placa de baza decat TP1 si TP2. Nu stiu daca functioneaza metoda asta, dar banuiesc ca e cam aceeasi treaba. Am folosit o forfecuta de unghii pentru ca nu am forceps sau ce plm zice ala. cred ca merge si cu o sarma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert1984 Posted December 30, 2021 Report Share Posted December 30, 2021 On 10/17/2015 at 9:17 PM, gogusan said: Te ajut eu luni daca mai ai rabdare. On 10/17/2015 at 9:17 PM, gogusan said: Te ajut eu luni daca mai ai rabdare. Salut...mă poți ajuta și pe mine pentru resetarea parolei de admin ..mulțumesc robert.ficiu@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cata1234x Posted January 26, 2022 Report Share Posted January 26, 2022 On 12/30/2021 at 6:57 PM, robert1984 said: Salut...mă poți ajuta și pe mine pentru resetarea parolei de admin ..mulțumesc robert.ficiu@yahoo.com Salut. Pt un dvr veyo mă poți ajuta pt resetare parola admin? catalinclaudiu08@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianflorea Posted February 5, 2023 Report Share Posted February 5, 2023 salutare am si eu un dvr AKU model AK2808X la care am uitat parola de admin credeti ca ma puteti ajuta si pe mine va rog? cristianf2013@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted February 5, 2023 Report Share Posted February 5, 2023 Ai incercat aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...