Jump to content
  1. Informatii generale

1. Anunturi importante

Anunturile importante si regulile forumului. Cititi regulamentu​l inainte de a posta.

12.4k

Bine ati venit pe forumul Romanian Security Team, aici va puteti prezenta (optional)

18.2k

Aici veti putea gasi toate programele, tutorialele, metodele si exploiturile create de catre membrii RST

4.4k

1. Exploituri

Cele mai noi exploituri, POC-uri sau shellcode-uri

7.5k

Challenge-uri - Wargames, pentru amatorii CTF-urilor

9.6k

Categorie destinata discutiilor referitoare la site-urile care au un program Bug Bounty in desfasurare prin care rasplatesc persoanele care le raporteaza vulnerabilitati

2.3k

Coltul programatorilor: C/C++, Visual Basic, .NET, Java, ASM, Shell scripting, Perl, Python

22.8k

Tutoriale si discutii legate de securitatea aplicatiilor web

723
    6. Reverse engineering & exploit development

Tutoriale despre analiza malware, sample-uri, cod sursa, programe utile, reverse engineering si exploit development

2k

Discutii despre telefoane mobile, root-ing, jailbreak-ing etc.

12.5k
    8. Sisteme de operare si discutii hardware

Discutii in materie hardware, windows, unix, bsd etc.

7.6k

Discutii generale despre electronica

2.6k

Wardriving area, WiFi, Bluetooth si GSM hacking

3.8k

Tips & tricks, questions, monetizare

8.7k

1. Programe hacking

Postati aici utilitare cum ar fi sniffere, bruteforcers, fuzzers etc. Nu faceti cereri aici.

27.9k

Postati aici programe cum ar fi firewall-uri, antivirusi si programe similare

2.8k

Programe ce nu se incadreaza in celelalte sectiuni: hack sau securitate

11.9k

Diverse lucruri utile, fiind excluse root-uri, SMTP-uri, VPS-uri etc.

8.6k

1. RST Market

Orice vanzare/cumparare care are legatura cu frauda online/bancara sau access neautorizat este penalizata cu ban permanent!  Minim 50 de posturi pentru acces!

23.5k

Discutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categorii. Doar discutii din domeniul IT!

137.7k

Daca esti incepator, ai o intrebare simpla sau vrei sa stii mai multe despre un domeniu, aici e sectiunea potrivita

3.3k

Stiri din domeniul securitatii IT

20.5k

Postati aici doar linkurile despre securitate!

9.4k

Toate topicurile care au deviat de la raspuns vor fi mutate aici.

44.9k

• Am crezut ca sunt pe nimfomane.com nu pe rst 
    • Cineva care poate sami dea si mie un invite pe filelist va rog
    • @Nytro @aelius poate aveti nevoie de un imprumut
    • Am primit un împrumut de la Banca Europeană de Investiții pentru a sprijini proiectul meu antreprenorial. Procesul a fost clar și bine structurat, iar finanțarea obținută mi-a permis să-mi extind activitatea, respectând în același timp standardele cerute. Acest parteneriat a avut un impact concret asupra creșterii afacerii mele. Recomand cu încredere BEI pentru angajamentul său față de dezvoltarea durabilă. mail: pret-bei@outlook.fr
    • Offf, mi-ati sters commentul in loc sa stergeti postarea   Voi nu vedeti in ce categorie e postat? Halal programator daca nu e capabil nici macar sa posteze intr-o categorie corespunzatoare.
    • La ce sala de jocuri te joci? Sunt cateva programe cu care poti sa spargi pacanelele, singura problema e ca trebuie sa faci 100 de posturi pe forum in 24 de ore ca sa ti se deblocheze accesul la sectiunea speciala unde tinem toate programele de pacanele, nu stiu daca ai auzit de k1ngbingbet si novok1ller, astea merg pe pacanelele mai vechi.   Pe alea noi trebuie sa faci niste antene din 2-3 doze de fanta si sunt greu de ascuns, antenele sunt ca sa influentezi bitii de randomness ai pacanelei. Mai trebuie sa ai camera spion si un operator care sa iti zica cand sa joci si cat sa bagi ca sa castigi. Merge pe RFID.
    • Vreau să am programul să fac bani la aparate ca de când mă știu numai am băgat vă rog dați-mi programu ca am băgat azi 10K și a zis nevasta ca mă dă afară din casă dacă nu aduc bani iar ca am zis ca i-am dat dator 😂😂😂😂
    • Salutare tuturor,   O cunoștință de-a mea tocmai ce a fost infectată cu ransomware-ul BitLeaker (presupun că unii dintre voi sunteți deja familiarizați cu situația aceasta). Este contabilă și a primit un e-mail cu un atașament PDF aparent legitim. După ce l-a accesat, întregul ei hard disk a fost criptat prin BitLocker, iar acum este imposibil să mai acceseze datele fără cheia de recuperare. Atacatorii cer o sumă destul de mare pentru a furniza această cheie.   Nu vreau să ofer mai multe detalii aici, deoarece și atacatorii pot monitoriza forumurile. Vă rog mult, dacă aveți cunoștințe sau dacă știți persoane care au pățit același lucru recent, trimiteți-mi un mesaj privat. Am cateva intrebari.   Mulțumesc mult!
    • To fix the Wi-Fi not working on the RZ616 Wi-Fi 6E 160MHz, follow these steps: 1. Go to Device Manager (tutorial https://support.microsoft.com/en-us/windows/open-device-manager-a7f2db46-faaf-24f0-8b7b-9e4a6032fc8c) 2. Find "RZ616 Wi-Fi 6E 160MHz" in Network Adapters. 3. Right-click it. 4. Click "Disable" 5. Then click "Uninstall" 6. Check the box "Attempt to remove the driver for this device" 7. Click "Uninstall" 8. Next, go to the website https://support.lenovo.com/ro/en/downloads/ds557557 9. Download the driver: RZ616 WLAN Driver (r22zw23w.exe) - https://download.lenovo.com/pccbbs/mobiles/r22zw23w.exe (right click on this link and "save link as") 10. Install the driver. The driver is also compatible with Gigabyte motherboards. Restart your computer if prompted. Your PC should now be able to connect to Wi-Fi.
    • Hello, i have a problem where my Youtube and Gmail account has been hacked and i can't log in anymore. My passwords and recovery keys had been changed, my gmail account was linked to an Youtube account that had been removed out of the platform because the person that hacked it broked the YouTube policy. I wanna gain acces back to my gmail and recover my YouTube account, Thank You. Have a nice day!
  • Create New...