Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/23/16 in all areas

  1. Draga Lucian ( @sleed ), Din respect pentru comunitatea RST, da-mi voie sa clarific cateva aspecte: Nimeni nu a plagiat nimic. S-a intamplat exact ceea ce spune @aa7670. Am sters contul tau de pe WP si am vrut sa pastrez continutul. Strict pentru cititori. Din simpla comoditate (si nestiind ca te va afecta in felul acesta) nu am urmat procedura mai complicata prin care sa las numele tau. Ca si dovada ca exact asta s-a intamplat, se poate verifica AICI. Acelasi post scris si semnat de tine. Neschimbat. Te-am anuntat inca din Decembrie 2015 - Ianurie 2016 ca vom suspenda colaborarea din simplul motiv ca tu nu iti gasesti timp pentru CTF365. Ti-am zis la telefon ca vor veni colegi noi si ca o sa am nevoie de sloturile de email (pentru comunitate, emailurile le tinem la Google - 10 conturi - serviciu gratuit) Stergerea contului de email s-a intamplat zilele trecute. 2-3 luni erau suficiente ca sa-ti pui lucrurile la punct. Ce voi face in continuare: Voi sterge articolul de pe blog. Nu pentru ca tu m-ai acuzat de plagiat, dar pentru ca te-a deranjat atat de tare. Iti vei putea pastra contul de Enterprise pe care l-ai primit din partea echipei CTF365. Toate cele bune, Marius Corici P.S. Un backup din cand in cand la Inbox-ul de la CTF365 te-ar fi salvat de aceasta drama.
    3 points
  2. Ieri a fost la cea de a patra sedinta de chimio. Mai are inca sase. Tot ieri i-a pus in perfuzie inca o fiola de vitamina C. La fiecare sedinta de chimio se intampla acest lucru. Despre vitamina C injectabila am uitat sa scriu mai sus, ca o unealta buna (si scumpa) pe care o are tata in lupta impotriva cancerului. Merci @hades. Oncologul i-a recomandat sa mearga sa discute cu doctorul care l-a operat la plamanul drept, deoarece pe cele mai recente tomografii apar niste noduli la plamani si sa vada daca erau acolo si inainte sau au aparut intre timp. In rest, tata se simte bine in continuare si asta conteaza cel mai mult. Va multumesc pentru sustinere! LE: Merci @ AGSQ.
    3 points
  3. Banned - 1 month and 29 days closed!
    2 points
  4. Dupa cum am vazut Gecko este un animal deosebit, spectaculos, o „masinarie” extrem de bine adaptata supravietuirii. Si cu siguranta inca mai sunt multe lucruri de descoperit la el.
    2 points
  5. Da, multumesc, insa daca m-as fi priceput sa fac singur ce imi trebuie si fara greseli, crezi ca as mai fi cautat om si as mai fi platit?
    1 point
  6. Merci de mention, insa nu sunt in tema cu ADFS LDAP.
    1 point
  7. Il folosesti in VM, ce pula mea. Daca voi descarcati rahaturi de la toti necunoscutii si le rulati pe sistemul bun va meritati soarta.
    1 point
  8. Ne poti ajuta cu un blowjob mai intai? Ne confunzi cumva cu site-uri de referate? Jet si pune-ti creierul la munca si scrie-ti singur atestatul. Numai la plagiat va duce mintea... Muie si profesorilor care nu se ocupa cum trebuie de voi sa va dea teme de atestat specifice si sa monitorizeze progresul pe parcurs incat sa se evite astfel de lucruri.
    1 point
  9. Ma-ta te-a spionat pe tine?
    1 point
  10. SAMI SHOUGY POULA, e chinezesc.
    1 point
  11. Esti fraier daca vei cumpara un iPhone ciordit pentru ca a) poate fi localizat, b ) risti sa ramai fara el si cu banii dati, c) comiti infractiune, d) incurajezi furtul. Sezi bland!
    1 point
  12. WonderFox impreuna cu inca 8 dezvoltatori software de renume vor sa ne faca primavara mai frumoasa si cum pot ei face asta?, oferindu-ne un mega cadou in valoare de 440 de dolari. Programele puse la bataie sunt: 1.Wise Care 365 Pro 2.AOMEI Partition Assistant Pro 3.AquaSoft SlideShow 8 Premium 4.MiniTool Power Data Recovery 5.WonderFox DVD Video Converter 6.Adguard for Windows 7.HDR Projects 3 8.TunesKit DRM Audiobook Converter 9.Image Resizer X Pagina promotionala o gasim aici: http://www.videoconverterfactory.com/easter/ tot ce trebuie sa facem este sa alegem programul dorit si sa descarcam arhiva, in interiorul acesteia vom gasi kit-ul de instalare plus serialul pentru inregitrarea programului. Promotie valabila pana la data de 31 martie 2016.
    1 point
  13. E criptat cu http://krpano.com/tools/kprotect/ Poate te ajuta sa gasesti metoda de decriptare.
    1 point
  14. placa de baza, procesor grafic salut
    1 point
  15. nu poti acuza omul de plagiat, inainte ca o comisie sa spuna asta, plus ca deja e calomie, vezi vadim si ana birchall. corporatiile au reguli pana si la imbracaminte. deci trebuie sleed sa te adaptezi. daca ai semnat tu ca ii dai dreptul sa iti foloseasca numele tau !?
    1 point
  16. @sleed inteleg punctul tau de vedere, dar nu crezi ca era mai profi sa discuti cu el inainte si sa vezi daca se poate rezolva frumos situatia? E irelevant ce au facut altii si ce probleme au avut cu el, atata timp cat nu ati discutat in prealabil despre problema respectiva, care te priveste strict pe tine. La faza cu mailul nu pot spune ca ai dreptate. In mediul corporate se sterg imediat conturile celor care au parasit compania, din motive lesne de inteles.
    1 point
  17. How Rowhammer Could Be Used to Exploit Weaknesses in Computer Hardware March 2016 Mark Lanteigne, CTO and Founder, Third I/O Inc. FOREWORD Gordon Moore, the father of Moore’s Law, predicted that capacitor density in silicon would reach saturation within the next decade. One could argue that his prediction, based on current technologies, is optimistic. The miniaturization or “die shrink” of modern silicon has been slowing for the last several years. And one of the primary reasons for this slowdown is the simple fact that high density capacitor counts in silicon are more susceptible to crosstalk and transistor leakage. These are the types of problems that lead to the highest severity of computer failures, such as locked up or rebooting systems and lost or corrupted data. As silicon capacitor density increases, there is a strong argument for more rigorous testing and validation of new technologies, but unfortunately computer and memory manufacturers seem headed in the opposite direction. One of the best examples of substandard testing, validation, or screening is a widespread computer memory (DRAM) problem that is commonly referred to as Rowhammer. Rowhammer has been present on DDR3 silicon since 2010. The computer industry has been extremely tight lipped on this problem, but many have inferred or directly stated that the problem has been fixed or mitigated in DDR3. And furthermore that is has been fully resolved in DDR4. Based on the analysis by Third I/O, we believe that this problem is significantly worse than what is being reported. And it is still visible on some DDR4 memory modules. Download: http://www.thirdio.com/rowhammer.pdf
    1 point
  18. Updated: https://github.com/NytroRST/NetRipper Changelog Version 1.0.1: Updated project to Visual Studio 2015 Added support for "dynamic" function signatures Updated support for Chrome (tested with Chrome 49) Thread-safe Win32 API hooking
    1 point
  19. Ce s-a mai intamplat: A terminat cele 25 de sedinte de radioterapie. Acum trebuie sa faca pauza o luna de zile de la citostatice, deoarece a continuat sa le ia si dupa radioterapie, atunci cand trebuia sa se opreasca si incepuse sa-i fie rau. Daca nu le mai ia, momentan se simte foarte bine. Nu-i mai e rau si este vioi. Luna asta doar fructe, sa mai scape de toxicitatea creata de radioterapie si chimio. Acum trebuie sa faca iar tomografie, insa problema a fost sa-i gasesc un spital unde sa o faca pe asigurare. Am dat zeci de telefoane si mi se spunea ca s-au epuizat fondurile si ca sa fie pus pe lista de asteptare sau sa plateasca. De platit nu se pune problema, mai ales ca trebuie sa faca in patru locuri (cap, plamani, abdomen, pelvis) si ar fi costat prea mult. Pana la urma, i-am gasit pe undeva pe la Baneasa, pe asigurare. Miercuri trebuie sa mergem. Sper sa iasa bine, sa nu se mai fi intins cancerul pe undeva. Va tin la curent cu rezultatul tomografiei. PS: chiar daca s-a retras de pe forum, spiritul lui AGSQ inca este pe aici si ii multumesc pentru ajutor.
    1 point
  20. @anniebiafra your brain its dead ... those were fresh when I posted them here The passwords are changed , so its obviouslly that someone tooked them .. Good for him !
    -1 points
  21. Eu va spun ca nu o sa mai scapati de milogi astia spammeri daca nu inchideti postariile astea de milogii si sai banatii , adica ce plm tiai gasit aici sa ceri bitcoin pt tactu duteb plm la munca si intretinel tu sti cati mortii mati au cancer in tara asta?
    -1 points
  22. Va salut, Nu scriu acest post sa ma aflu in treaba, am lucruri mai bune de facut, invat pentru anumite certificari, etc.. Scriu aici, pentru ca nu este posibil asa ceva. Domnul Marius Corici, plagiaza dupa cum vrea! Am facut parte, ce e drept, pentru scurt timp din CTF365. Le-am gasit cateva XSS-uri foarte urate. Nu am avut timp 100 % sa ma ocup de platforma lor, dar i am ajutat cu ce am putut. Poate ca mine, au mai fost exemple si sunt cativa membri notabili ai RST, care poate doresc sa nu comenteze acest lucru, dar stiu foarte bine ca am dreptate. Dupa ce domnul Corici, mi-a sters contul de email fara sa ma anunte, unde aveam cateva mail uri importante, plagiaza un tutorial facut de mine. Se poate gasi aici articolul original: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Q4WWPzSh4WYJ:https://blog.ctf365.com/exploit-development-assembly-and-r-e-short-intro/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro Articolul plagiat este acesta: https://blog.ctf365.com/exploit-development-assembly-and-r-e-short-intro/ Acum, daca vedem, domnul Marius Corici, nu este deloc un expert in securitate informatica.E bunl la altceva, dar la IT nu prea cred. Sincer, nu prea cred ca a participat la CTF-uri adevarate, unde sunt probleme grele de rezolvat! Probabil stie cum sa faca un DEP Bypass, JMP ESP, heap spray sau de ce EIP Register contine adresa pentru urmatoarea instructie care va fi executata sau poate nu Postul Original: Postul de Plagiator: Ca un sfat, nu va incurcati cu CTF365 si cu Corici & Co.
    -1 points
  23. Salut. Ce keylogger folositi pentru telefoanele cu android ? As avea nevoie, vreau sa vad si eu ce anturaj are baiatul meu . Ce-mi recomandati ? Keylogger sau ceva asemanator ..?
    -1 points
  24. https://74.208.172.162:8443 Login as : admin Password : q1w2e3r4 -------------------------------------------- https://184.168.90.143:8443 Login as : admin Password : Passw0rd --------------------------------------------- https://74.208.225.223:8443 Login as : admin Password : password ---------------------------------------------- https://203.162.27.135:8443 Login as : admin Password : setup
    -1 points
×
×
  • Create New...