Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/08/16 in all areas

  1. Ia-l http://codepad.org/7HKv4t9N <?php $mancare = array(); $mancare['f1'] = array("Ciorba de pui", "Ciorba de vacuta", "Ciorba de zarzavat", "Ciorba de porc", "Ciorba de buze de papagal", "Ciorba de saptamana trecuta"); $mancare['f2'] = array("Pulpa de pui cu cartofi prajiti", "Cartofi prajiti cu pulpa de pui", "4 mici cu piure", "Seminte de Braila", "Rabdari prajite", "Shaorma", "Sarmale prajite"); $mancare['s'] = array("Salata de varza", "Salata de vara", "Salata de rosii cu castraveti", "Salata verde", "Salata roz bombon", "Salata de carne de porc"); $mancare['d'] = array("Clatite cu gem", "Clatite cu finetti", "Clatite goale", "Clatite clatite", "Paine cu margarina si gem", "Bomboane", "Caramele"); $zile = array("Guta", "Marti", "Miercuri", "Joi", "Vineri"); $selected = array("este"); foreach($zile as $zi) { echo $zi.": "; foreach($mancare as $fel) { $value = "este"; while(in_array($value, $selected)) { $key = array_rand($fel); $value = $fel[$key]; } $selected[] = $value; echo $value." + "; } echo "<br>".PHP_EOL; }
    4 points
  2. https://testmysite.thinkwithgoogle.com/intl/en-gb LE: The irony..
    3 points
  3. Sunt alergic la astfel de imbecili analfabeti, sorry. Ban permanent.
    3 points
  4. May he rest in peace! Normal, că toți puțoii cu cont făcut peste noapte habar n-au de istoria forumului și nu cunosc vechii membri. A fost om cu multe skill-uri.
    3 points
  5. Iesi ba omule afara si fute ceva real,lasa laba.
    2 points
  6. Fuck off din topic dacă nu aveți nimic bun de spus. Nu e momentul sa arătați cat sunteți de copii. A murit un programator, fost membru al comunității RST. Condoleanțe familie și prietenilor.
    2 points
  7. https://gloryholefoundation.com/
    1 point
  8. PM daca mai ai nevoie, daca necesita sub 2 ore de munca e free.
    1 point
  9. Depinde ce site ai, nu exista solutie magica pentru toate. Foloseste https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ sa vezi mai intai ce nu-i convine si mai toate au si "how to fix" insa mai mult iti arata locatia si problema decat ce te astepti tu (tutorial pas cu pas). Apoi dai cu geana aici: https://developers.google.com/speed/docs/insights/BlockingJS si aici https://developers.google.com/speed/docs/insights/OptimizeCSSDelivery
    1 point
  10. http://design.google.com/resizer/
    1 point
  11. TheJudger face parte din istoria trecuta a rst. dar cand cineva moare, chiar si un om cu care ai relationat tangential, te intrebi oare daca nu cumva viata e prea scurta si noi o banalizam alergand zilnic dupa chestii inutile.
    1 point
  12. A murit de TheJudger? Sper ca e o gluma. Cum a murit? PM .. RIP
    1 point
  13. Administrez servere linux (orice distributie) cat si FreeBSD. Experienta in domeniu: ~22 de ani In mare, din cunostintele ce le am si ce servicii pot oferi: - Politici de securitate atat pe FreeBSD cat si pe linux - Solutii antispam si solutii de securitate pentru servere de email - Orice arhitectura de server(e) web (content delivery & caching, dual strat, clusters) - MySQL, PostgreSQL, PHP - Tehnici avansate de mitigare atacuri DDoS. - Sisteme de detectie si prevenire a intruziunilor - Audit de securitate si pregatire in vederea certificarii ISO 27001 (+ analiza riscuri) Instalez, configurez si optimizez orice fel de daemon sau aplicatie open source. De asemenea, ofer consultanta pentru necesitati hardware. Ofer factura pentru toate serviciile oferite. Pentru cotatii de pret, trimite un email te rog la tex at unixteacher dot org (sau un mesaj privat)
    1 point
  14. As dori sa incerc si eu, am incercat pana acum tot felul de metode de a face bani, o vorba as vrea sa mai zic sa nu te dai batut niciodata, chiar daca faci si un cent pe zi, gandestete ca poate intr-o zi vei da "lovitura". Multumesc anticipat.
    1 point
  15. Cei mai buni hackeri ..hmm..nu veti auzi niciodata numele lor ..Esti cunoscut cand esti prins ,baietii destepti nu sunt prinsi
    -1 points
  16. asta e? https://rstforums.com/forum/profile/16455-thejudger/content/ nu am auzit de el.
    -3 points
×
×
  • Create New...