Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/12/16 in all areas

  1. Romanii sunt chiar atat de prosti. Nu s-a trisat deloc
    3 points
  2. Te inseala, a vazut ca esti prea prost pentru ea.
    2 points
  3. Prezenta execrabila la vot, in special a celor tineri care au preferat sa pișe ochii pe Feisbuc si Tuităr. Dar este o letargie generala de 27 ani incoace, ca stare a natiunii, o stare de acceptare a flegmelor, de invidie pe vecinul, de auto-compatimire. Inca mai sper la un cutremur serios sa se lase cu mai multe zeci de mii - caci atunci, poate doar atunci, romanul se va destepta din somnul cel de moarte, chiar daca pentru o clipa scurta si apoi intra iarasi in somnu'i cryogenic. Dar cum sunt sanse (dpdv matematic) foarte mici ca sa se produca ceva radical inspre bine in viitorul apropiat, cei care vreti sa va faceti o familie si sa aveti copii, daca va doriti un viitor mai bun pentru ei, solutia este in afara granitelor.
    2 points
  4. Si bine face. Mergi la munca si lasa labareala. Nu mai deranja lumea cu produsele, serviciile sau ce cacat promovezi tu acolo. Aici nu se ofera ajutor pentru spam.
    2 points
  5. De ce as vota?Votul meu nu conteaza.E unul la 18 milioane.Adica 0.00000..001.Care e tot zero.Bine,acum e 1 la 50k sau cat cacat ai tu in catunul in care traiesti.Da tot aia-i.Sa vad un parlamentar ales ca a pierdut cu 1 vot diferenta.Si o sa ma simt inutil si-o sa ma sinucid de nervi ca am putut face ceva si n-am facut. Aud terminati care-mi zic:"ba,da se aduna".Sa se adune,du-te-n mortii matii.Ce-s eu entitate ca sa influentez ceva?Sunt 1 vot.Exact cat tiganul din spatele blocului sau ca betivanul basinos cu creierul varza.Nu-s aici sa blochez votul vostru pesedist sau sa cred ca 1 vot de-al meu va pune o alta ordine in tara voastra de cacat.40% din parlametarii votati acum 4 ani au migrat la alte partide: http://www.ziare.com/politica/parlament/bilant-la-final-de-mandat-avem-cel-mai-ineficient-parlament-cu-probleme-de-integritate-migratie-record-si-tranzactii-financiare-spectaculoase-1445576 Hahaha,muie.40%,223 de parlamentari,cat componenta unui parlament normal.Pentru ce votati de fapt?Mergeti la vot,sclavilor.Salariul ala de 200$ cere sacrificii.Poate am uitat sa va zic,dar sa stiti ca daca va duceti la vot luati muie. Va multumesc.
    1 point
  6. Linux Fundamentals Paul Cobbaut Publication date 2015-05-24 CEST Abstract This book is meant to be used in an instructor-led training. For self-study, the intent is to read this book next to a working Linux computer so you can immediately do every subject, practicing each command. This book is aimed at novice Linux system administrators (and might be interesting and useful for home users that want to know a bit more about their Linux system). However, this book is not meant as an introduction to Linux desktop applications like text editors, browsers, mail clients, multimedia or office applications. More information and free .pdf available at http://linux-training.be . Download: http://linux-training.be/linuxfun.pdf
    1 point
  7. Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva un cont de facebook fake cu ceva prieteni si cat de cat credibil. Am nevoie de el cateva ore, dupa il inapoiez. Vreau sa adaug pe cineva la prieteni sa vad care e ultima postare, daca nu, puteti trimite voi cerere si sa-mi spuneti care e ultima postare. Multumesc frumos
    -3 points
×
×
  • Create New...