Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/10/18 in all areas

  1. Daca aveti nevoie sa schimbati domeniul pentru un wordpress sau sa schimbati protocolul (din http in https), trebuie sa actualizati toate link-urile prezente in baza de date, atat de la posturi cat si cele de la optiuni. Operatiunea este foarte simpla si aveti nevoie doar de acces MySQL. Puteti utiliza atat CLI cat si phpMyAdmin. Exemplu: update wp_options set option_value = replace(option_value, 'http://rstforums.com', 'https://rstforums.com') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl'; update wp_posts set guid = replace(guid, 'http://rstforums.com', 'https://rstforums.com'); update wp_posts set post_content = replace(post_content, 'http://rstforums.com', 'https://rstforums.com'); update wp_postmeta set meta_value = replace(meta_value, 'http://rstforums.com', 'https://rstforums.com'); Note: - In exemplul de mai sus domeniul vechi este rstforums.com pe http iar domeniul nou este rstforums.com pe https. - Exemplul este valabil si daca schimbati numele de domeniu, nu doar protocolul - Nu se adauga slash-ul de final dupa numele domeniului. - 'wp_' din numele tabelelor reprezinta prefixul. Este posibil sa aveti wordpress instalat cu alt prefix. In fisierul de configuratie "wp-config.php" puteti vedea prefixul la "$table_prefix" sau direct in mysql.
    5 points
  2. The Power of Now, Eckhart Tolle The 48 Laws of Power, Robert Greene
    1 point
  3. Vad ca baietii te-au cam luat la penis si sincer sa fiu cu tine o si meriti, pentru ca postezi fara sa te informezi in prealabil. Pe scurt, YouTube-ul are un script, la care a lucrat chiar un roman, care iti compara media de vieweri pe care o aveai inainte cu media pe care o ai acum. Daca inainte, aveai 20 de vizualizari per video si maine dimineata ai 10.000, acel script se activeaza. Nu conteaza ca sunt vizualizari facut de boti sau ca sunt persoane reale din China. Se activeaza. La fel sta si in cazul Like-urilor/Dislike-urilor. Doar pe Share nu lucreaza acel bot. Totul face parte din AAA - Against Aggressive Ads. Stiu, ironie, ca vine de la YouTube, dar na.
    1 point
  4. Cu ce te droghezi, ma? Cum naiba n-ai luat ban pana acum? ON: @JamesBong De-aia te-am intrebat ce eroare iti da. Invata sa le "citesti" pentru ca te ajuta. Iti spunea destul de clar unde e problema. Numele de tabel il poti pune doar intre tilde (`), nu apostrof sau ghilimea. (sau fara nimic, evident)
    1 point
  5. Dan Brown - Digital Fortress Yuval Noah Harari - Sapiens. Scurta istorie a omenirii. - Homo Deus. Scurta istorie a viitorului.
    1 point
  6. @SirGod Salut, Am gasit si eu o metoda mai taraneasca: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Safer redenumit HKEY_LOCAL_Machine\ Software\Policies\Microsoft\Windows\SrpV2 redenumit Apoi rulat de doua ori gpupdate.exe /force Apoi cand verificam in applocker din gpedit.msc regulile disparusera. Bafta! Mai erau si metodele de mai jos, dar mi-a fost mai greu cu copierea. https://www.google.ro/amp/s/oddvar.moe/2017/12/13/applocker-case-study-how-insecure-is-it-really-part-1/amp/ https://www.google.ro/amp/s/oddvar.moe/2017/12/21/applocker-case-study-how-insecure-is-it-really-part-2/amp/
    1 point
  7. Excrement sau nu,baietii sunt seriosi si mi-am luat banii de fiecare data de la ei ;) cine vrea sa se convinga nu are decat sa incerce,restul sa se abtina
    -1 points
  8. HiveOffers - Cateva cuvinte care te vor face sa te inregistrezi si sa incepi sa faci bani in urmatoarele 5 minute: - 5$ bonus de inregistrare - 10$ minimum withdraw (in maxim 48 ore, paypal, payoneer (minim 50$), skrill, transfer bancar - pe parcurs mai multe sisteme de plata) - 5$ pentru fiecare referral care va ajunge la o balanta de minim 10$ - cel putin 0.20$ per task -un exemplu de microjob : dai like la pagina de facebook si primesti 0.50$ Inca nu am facut 10$ ca sa pun o dovada de plata dar nu costa nimic ca sa incercati acest serviciu pentru cei interesati. Sper sa fi postat la sectiunea potrivita.
    -1 points
  9. Vand Trafic ROMANIA, USA, EUROPE Organic Google si Retele Socializare. 10k vizite - 8.00 EURO -> 9 cuvinte cheie / tara din care sa vina traficul la alegere / timp livrare 24 ore
    -1 points
×
×
  • Create New...