Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/30/20 in all areas

  1. Suntem multumiti cu tovarasul @sleed deocamdata, l-am saltat inainte sa fuga in Venezuela.
    2 points
  2. Cred ca deja si-a aruncat calculatorul pe fereastra ... 😄😄
    2 points
  3. Salut, Depinde ce tip de om esti, daca esti omul care poate citi carti atunci ai un avantaj mare. Spre exemplu eu nu pot face asta, dar ce pot face e sa pun lucrurile in practica foarte rapid (adica sa le testez/incerc atat de mult pana imi iasa) Dupa cum spuneau si ceilalti, e foarte important sa stii modul in care cauti pe google (abordarea pe care o ai asupra problemelor). In ceea ce priveste profu' de info, sincer, eu consider ca scoala/facultatea constituie cam 5-10% din ceea ce faci in viata, si asta doar prin metoda graduala de a-ti dezvolta capacitatea de a intelege lucrurile si nimic altceva. Nu vreau sa spun ca nu sunt profesori buni in Romania, ba dimpotriva, sunt unii chiar foarte buni (daca ai astfel de profesori esti noroos), doar ca efortul cel mai mare trebuie depus de tine, si asta o poti face oriunde acasa/scoala (eu spre exemplu "chiuleam" de la ore doar ca sa fac chestii pt olimpiada/e). Cum as aborda eu acum daca as lua-o de la zero, as face astfel: As lua 5 prieteni si l-as intreba pe fiecare care crede el ca ar fi 1 problema "nice to know" in ceea ce priveste un programator la nivel de incepator. Daca n-ai 5 prieteni care sa-ti raspunda te ajutam noi, dar atunci ar trebui sa incepi sa-ti faci prieteni programatori. Cauta pe google, scrie cod, testeaza si o sa fie bine. Limbajul de programare nu conteaza (sunt plusuri si minusuri la toate, ceea ce e important e gandirea logica din spate - pseudocod - in rest difera doar sintaxa) asa ca alege-l pe cel care consideri tu ca il intelegi si te simti cel mai confortabil (cel putin pentru inceput). Bafta
    1 point
  4. - Iubire.. nu vrei sa te imbraci in uniforma de asistenta? - Ah, golanasule.. ai chef de sex? - Nu.. am ramas fara paine!
    1 point
  5. Aș da în locul tău un burghiu în HDD/SSD și procesor. Așteaptă-te să vina băieții din moment în moment, sunt mulți aici pe forum 😉.
    1 point
  6. Terminati cu porcariile astea. Ai nevoie de ceva de la Vodafone, suni in call center. Esti pasionat de CRM-uri? Ghici ce? Sunt mii disponibile pe net, nu e doar unul - cel al lui Vodafone. Le poti instala local si faci ce vrei cu ele. Ceea ce vrei tu vine cu niste riscuri foarte mari care probabil nu merita.
    1 point
  7. Baietii sunt deja in drum spre el.
    1 point
  8. Mie asa mi se pare. I-ai luat IP-ul? Hai sa vorbim cu tovarasul @QuoVadis de la SRI sa il bage la bulau. Ce zici?
    1 point
  9. Ceri cumva pe un forum public ajutor pentru a intra fraudulos in panoul de administrare de la Vodafone?
    1 point
  10. hecarilor v-ati gandit vreodata ca poate fi o alta specie care ne invadeaza, cum am invadat si noi dinozaurii?
    1 point
  11. Citeste o carte. Apoi inca una. Si tot asa. Si in timp ce citesti, fa practic lucrurile pe care le inveti.
    1 point
  12. Incearca sa inveti C++ de pe w3schools pana ce intri la facultate. In 2 luni daca exersezi si citesti nu ai cum sa nu inveti, mai greu primele zile pana ce te obisnuiesti cu sintaxa dar dupa o sa inveti fara probleme. Ce-i drept la facultate se incepe de la 0 dar cum ai zis si tu vin unii care deja au bazele asa ca invata 2-3 luni C++ ca sa nu fi total paralel
    1 point
  13. 1. stackoverflow este prietenul tau NUMARUL 1 pe programare mai ales cand o sa practici. 2. Programare oricine poate invata, dar cum a zis si baiatul mai sus iti trebui engleza. 3. Alege-ti limbajul in functie de ce te preocupa, uite-te c-am ce fac toate si alegi pe ce vrei sa mergi web sau soft. //Daca ai nevoie de help sau intrebari legate de PHP/Java da-i un pm iti raspund cu placere.
    1 point
  14. Inainte de toate, daca inca nu stii, invata engleza, cat sa o intelegi la un nivel mediu-avansat, deoarece toata documentatia de calitate e in limba engleza. Al doilea lucru, daca vrei sa inveti programare, tre sa stii sa folosesti google la maxim, pana si procesul de cautare face parte din a invata. Eu iti recomand sa iti iei informatia din mai multe locuri, cauti 2-3 tutoriale / cursuri introductive si le iei pe rand, poate un autor a omis cateva lucruri importante, poate nu le intelegi tu atat de bine de la el si altul le explica mai pe intelesul tau . Python e perfect pentru incepatori, dupa ce o sa il stapanesti cat de cat, o sa poti sa inveti si alte limbaje precum c++ mai usor. Poti sa te duci si pe c++ daca esti mai hardcore si prinzi rapid. Ai toate sansele sa inveti programare, nimeni nu s-a nascut invatat, deci nu iti faci sperante degeaba. Tot ceea ce ai nevoie e o conexiune la internet si un calculator. Bafta !
    1 point
  15. Salut, sunt multe firme la care poti apela pentru cursuri de programare. Nu stiu cum sunt, dar nu necesita mare lucru: 2-3 programatori cu cativa ani de experienta e de ajuns ca sa invete incepatorii bazele programarii. Problema, ca si la ce ai zis tu mai sus e simpla: dureaza un cacat de an! Sa fim seriosi, daca esti dedicat si stai minim cateva ore pe zi sa inveti si sa exersezi poti invata orice limbaj de programare la un nivel OK (totusi de incepator) dar sa te descruci sa faci un program cap-coada. La urma urmei, intr-o luna poti invata sa faci bombe nucleare. Sugestia mea e sa iei 1-2 carti pe domeniul pe care ti-l doresti si sa citesti tutoriale sau sa vezi video despre limbaj. Fie ca e Java, JavaScript, PHP, C++ sau orice altceva, nu e atat de greu cum pare, doar nu inveti araba, inveti un limbaj cu ceva cuvinte cheie si o anumita sintaxa. Daca nu stii ce vrei exact, cere aici pareri sa cauta singur. Daca vrei ceva ce se "cauta" sunt o gramada de statistici cu cele mai cautate limbaje de programare, dar sugestia mea e sa vezi foarte rapid cum sunt fiecare si sa alegi ce ti-ar placea mai mult.
    1 point
×
×
  • Create New...