Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/23/21 in all areas

  1. Ma simt ca si cand as fi mahmur, nu prea pot descrie bine starea, e ca si cand ceva a pus stapanire pe corpul meu, parca as mai avea inca un sistem imunitar dar de data acesta luptand impotriva mea, nu stiu daca are sens sau nu, e f greu de explicat, parca nu-mi mai cunosc organismul.. In comparatie cu virusurile de raceala "obisnuite", covidul in corpul tau se simte foarte clar. Simt fizic cum infectia apasa anumite "butoane" si deconecteaza anumite "functii" din organism. Vad ca si Alexutzu a cam avut fix aceleasi stari ca ale mele, la inceput a fost groaznic cu durerea de ochi, parca ardeau si erau si reci in acelasi timp, prima data in viata mea cand i-am simtit asa, parca as fi sudat fara masca 1 sapt. Multe chestii de nu le pot intelege, inainte sa fiu vaccinat, am fost contact direct si n-am avut nimic.. ma gandesc ca virusul asta e totusi subestimat de oameni in general, cum am facut si eu, defapt, am lasat garda jos bazandu-ma pe vaccin si mi-a tras-o. Stiu 100% ca-n Buc. face deja ravagii tulpina autohtona, nu inteleg de ce se ascunde asta publicului larg si n-au curaj sa spuna adevarul.. Care esti vaccinat > 5 luni, capu' la cutie cat de mult se poate sau a 3a doza, altfel slabe sanse de a scapa; sau, testul de anticorpi ar fi ideal. @alezu2000 hola amigo, ma bucur ca te-ai facut bine! sper sa nu fi ramas cu vreo problema dupa asta.. btw, saturatia de oxigen ti-ai luat-o vreodata? vad ca sunt cam singurul care face asta, lol Cand ti-a fost mai rau, la inceput sau dupa un anumit nr de zile? Sa-ti faci o radiografie..
    2 points
  2. Legat de "Vaccinat cu 2 doze in mai cu pfizer" si "Am fost ieri sa ma testez iar tipa de acolo imi zice: ati fi surprins sa stiti cati din cei vaccinati sunt +. ", probabil pentru ca protectia era pe terminate. Din ce explica astia, imunitatea vaccinului se diminueaza treptat si se duce de tot in aproximativ 6 luni din momentul rapelului. Si eu tot in mai am facut rapelul si astept noiembrie-ul ca sa mai reinnoiesc licenta cu inca 6 luni (cica ar tine chiar si 1 an boosterul). Oricum, e stiut faptul ca chiar si cu vaccin tot te poti infecta, insa sansele sunt mai mici. Toate informatiile astea ar fi trebuit facute calup video si spamat pe toate televiziunile, in loc de reclame, asa cum difuzeaza mesajele cu "beti 2 l de apa" si "alaptarea la san e benefica bla bla".
    2 points
  3. Aceleasi simptome le-am avut si eu fara sa ma vaccinez. Eu cand mi-am pierdut mirosul si gustul simteam respiratia ca si cum as fi mancat 1kg de guma orbit, foarte interesant. In 26 de ani nu am avut simptome din astea si am fost diagnosticat de multe ori cu faringita si aproape mai toate bolile respiratorii tratabile. Iubita mea care nu a avut probleme respiratorii in viata ei de 2 saptamani nu are niciun simptom si stam gura-in-gura. Parerea mea despre tot cacatu asta e ca trebuie sa aiba grija cei care au stat periodic pe antibiotic pentru boli respiratorii de-alungu vietii. De asemenea, daca ai amigdalele scoase esti la risc pentru ca atunci faci aprindere de plamani mai repede (alias pneumonie), cum esti predispus sa faci si de la gripa, de altfel. Eu nu mi-am masurat oxigenatia (WTF?), dar am fost la medicul de familie care a fost foarte calm si mi-a spus ca nu e nimic specific virusului asta ci se comporta fix ca o gripa. Mi-a recomandat 3 zile azitromicina (preventiv) desi azitromicina aia cred ca mai rau m-a futut ca m-a slabit. Probabil nici nu trebuia sa o iau ca am luat-o si tarziu, la 3 zile de la pierderea gustului si mirosului.
    2 points
  4. Doamne ajuta la toti peste 10 ani sa radem de postarea asta!
    2 points
  5. ce rost are sa ti-l faci singur ? stii cat de periculos poate fi o administrare incorecta ? pentru asta platesti asigurare medicala . e ca si cum ai zice frate nu ma duc la popa ma ingrop singur. Si pe toti astia de va aud domnule nu ma vacciez ca au pus astia ceva in vaccin . nu era mai usor sa puna in aspirina , paracetamol sau ipubrofen.
    1 point
  6. Nu inteleg unde bati. In ce sens pute? Au interes sa ce? Sau ce castiga? Sau eu ce pierd daca ma vaccinez? Dar ce castig? "Daca era normal, vaccinul se gasea in farmacii, cine era interesat il cumpara." Cum adica "normal"? Daca voiau sa faca bani, da, puteau sa-l vanda in farmacii, nu-l dadeau moca. Nu contest faptul ca multi profita de pe urma pandemiei si ca multi isi "promoveaza businessurile particulare", dar nu vad legatura cu refuzul de a te vaccina/proteja. Also, daca scopul principal era banul, gaseai in farmacii vaccinuri si tratamentul care in momentul de fata se gaseste doar in circuit intern. PS: tot nu vad vreo noima la ce a zis Razvan, dar am incetat in a mai cauta vreo logica dupa ce i-am citit celelalte posturi.
    1 point
  7. Si eu si mama am luat rahatul asta de virus, pe mine m-a afectat mai putin, pe mama insa, grav, ambulanta + multe medicamente si dupa adusa inapoi cu ambulanta. Am aflat Luni ca am covid dupa un test rapid, ne-am autoizolat. Eu cel putin n-am putut sa dorm 2-3 zile decat maxim 2h, nu sunt prea demolat, pacat de mama, am mai fost odata cu ea in 10 zile de 8 ori la spital pana sa apara pandemia, azi cel putin a inceput sa vomite si sa planga a 4-a oara. Cand ramaneam fara gust bagam niste vin sa revin pe turbo, medicamente iau doar un ACC, restul le las balta, mai bine le ia mama, eu nu sunt asa praf.
    1 point
  8. Ce mi s-a parut dubios la sosoaca inca de la inceput: indemna lumea sa nu poarte masca si dadea exemple de cereri de contestare a amenzii si cand a prins-o politia fara masca a scos repede o adeverinta medicala ca e obeza si ca nu poate suporta masca. Restul e cancan
    1 point
  9. Si eu am avut Covid, a fost ca o raceala foarte agresiva si simteam o "mahmureala" continua....dureri de cap, ochi, oboseala, lipsa pofta de mancare si 3 zile imi mai curgea sange din nas si scuipam sange, dupa ce am inceput sa iau antibiotic am inceput sa imi revin. Abia dupa o sapt jumate am fost ok, iar tusea a disparut dupa vreo 2-3 sapt, dar acum sunt bine. Nu sunt vaccinat
    1 point
  10. Nu stiu ce gripa ati avut voi, insa starea indusa de covid, cel putin la mine, nu se compara cu nimic altceva, chiar daca-i slaba ca intensitate, tot se simte de kkt, nici nu vreau sa ma gandesc la cei care sunt in spital.. tragic.. Un mare dar, totusi, la fiecare se manifesta altfel !! Legat de azitromicina: Clar asa trebuie sa fie, am vazut asta pe pielea mea. Acum o luna, ambele colege din birou, nevaccinate, au stat fara masca, eu la fel, ambele au luat covid, eu am scapat. Acum am ramas singur in birou si m-am imbolnavit, nici nu mai conteaza de unde.. clar trebuie sa fi scazut puterea vaccinului, posibil sa lupte foarte putin cu virusul, e ca si cand nu l-as fi facut... vedem cum e pana la final. mwe sosoaca & co fmm.
    1 point
  11. ZipExec is a Proof-of-Concept (POC) tool to wrap binary-based tools into a password-protected zip file. This zip file is then base64 encoded into a string that is rebuilt on disk. This encoded string is then loaded into a JScript file that when executed, would rebuild the password-protected zip file on disk and execute it. This is done programmatically by using COM objects to access the GUI-based functions in Windows via the generated JScript loader, executing the loader inside the password-protected zip without having to unzip it first. By password protecting the zip file, it protects the binary from EDRs and disk-based or anti-malware scanning mechanisms. https://github.com/Tylous/ZipExec
    1 point
  12. Salutare. In ultimele 3 luni am lucrat la un proiect un pic mai ambitios de cercetare in care am vrut sa cuprind mai multe sfere de interes - pornind de la IoT (in special camere de supraveghere si SCADA), putin crypto forensics (BTC), firmware extraction (unde m-am rezumat la binwalk, firmadyne, firmwalker ca si 3rd party integration), metadata extraction + hashing si un modul de ML folosind Random Forests pe o baza de date sintetica cu 33 de variable ( vendor, densitate device-uri, bug bounty programs, tech stack, jurisdictia sub care opereaza, IP, ASN, services, port number, organization, packet header, MAC etc). Pentru l33t h@x0rs am inclus si un modul de obfuscation (via pyarmor). Proiectul vine cu o documentatie completa (R&D journal) ce cuprinde progresul pe care l-am facut in fiecare zi, screenshot-uri, cat si bibliografia completa - 190 titluri, aveti in total 174 de pagini de continut numerotat si formatat. Pe langa tema proiectului am atins si cativa algoritmi gen ssdeep, Rabin Karp, putin reverse engineering, industrial communication protocols, sisteme de operare, fake ID generation, fake news generation, fake facial features generation (via GANs). Abordarea e una relaxata, mai aveti meme-uri din cand in cand, nimic stufos. In repo am inclus si ToS.pdf ce contine terms of use, va rog sa cititi inainte. Va recomand sa incepeti cu whitepaper-ul mai intai, acolo e principala sursa de informatie si componenta principala a proiectului. PDF-ul e pe Google Drive. Atasez link-ul: https://drive.google.com/open?id=1ABSp209AUEKh5DkKqth_HxYidrfMzIA_ Are 167 MB, probabil va dura ceva timp pana il luati, dar, insist, incepeti cu asta, sunt multe resurse acolo, link-uri, repo-uri, carti si studii de caz care va vor ajuta mult mai mult. Have fun https://github.com/cionutmihai/Philter
    1 point
  13. Sa va țină vaccinul de foame, atunci când Werner și corupții lui din Uniunea Europeană va vor pune taxe și impozite sa le cereți micul ăla pentru vaccin ca de îmbolnăvit tot va veți îmbolnăvi de murit oricum veți muri ca oricine este dator cu o moarte. Nu veți beneficia de nimic pentru ca ați fost pe val și vati vaccinat la ordinul corupților, poate doar de o muie de la politicieni și dreptul deca casca ochii in vitrine la mall dar nu veți avea bani sa cumpărați mai nimic deoarece aveți facturi mari de plătit, asigurări,etc.
    0 points
×
×
  • Create New...