Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/18/22 in all areas

  1. Pai de unde ai ma burghezule 36 de grade in casa? :))))
    3 points
  2. Validezi ce primesti cu algoritmul lui Luhn https://en.wikipedia.org/wiki/Luhn_algorithm Primele cifre iti zic ce tip de telefon e https://en.wikipedia.org/wiki/Type_Allocation_Code Mai departe sunt API call-uri la diverse servicii sa vada daca e blocat sau nu.
    1 point
  3. Intre picioare, cand i se incing coaiele.
    1 point
  4. Ce temperatura iti arata in bios? S-ar putea sa trebuiasca sa schimbi pasta. Iti scoate sunete la POST calculatorul cand il deschizi? Sunetele alea iti zic unde ar fi problema. Poti intra in safe mode / recovery mode si sa faci ceva? Ce naiba faci cu 36 de grade in casa?
    1 point
  5. Sarmale stii sa faci? Da-l in ma-sa de IT. Ca bucatar se castiga bine
    1 point
  6. Vreau si eu sa generez macar 3k dolari pe luna, asa ca hobby.
    1 point
  7. Hai în Echipa PSD
    1 point
  8. In ziua de astazi nu se mai merita, exista skill-uri care le poti invata la un nivel average intr-un an maxim doi si sa generezi 10k pe luna. Sfatul meu este sa alegi un domeniu care te pasioneaza si invata cel putin o ora pe zi (practica sau teorie). Daca te pasioneaza domeniul financiar da-mi un PM si o sa iti recomand niste carti si cursuri gratuite care sa te initieze in acest domeniu. Posibil ai sub 18 ani, majoritatea de aici au fost "tentati" de "ilegalitate" la varsta aceea dar toti au trecut peste si s-au axat sa faca ceva pe termen lung care sa le ofere o viata mult mai buna. // Btw, orice ai vrea sa faci, incepe prin a invata limba engleza. O sa te ajute in orice domeniu, mai ales in IT.
    1 point
  9. Trimite un mail pe comunicare@mai.gov.ro iti vor explica ei care sunt pasii corecti.
    1 point
  10. In ziua de azi efectiv nu merita sa faci ceva ilegal. Poti castiga bine legal. Primul pas e sa descoperi ceva ce iti place sa faci.
    1 point
  11. 1 point
×
×
  • Create New...