Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/22/18 in all areas

  1. Vrei să iei simulările de la bac cu cheaturi băiatu'?
    2 points
  2. Ai venit sa te lauzi sau care e treaba? Si eu imi primesc salariul pentru munca mea, dar nu postez nicaieri.
    2 points
  3. Aici vezi cand Facebook iti mai transfera niste date din computer: https://blog.mozilla.org/blog/2018/03/15/prepare-to-be-creeped-out/?utm_source=desktop-snippet&utm_medium=snippet&utm_campaign=DataSelfie&utm_term=8040&utm_content=REL&sample_rate=0.001&snippet_name=8040 Aici ai "siteuri de tip site builder" ce iti permit sa urci continut si iti dau si subdomeniu, bun pentru SEO incepatori. http://jigsy.com/ https://www.bravenet.com/ https://us.webnode.com/ https://www.doodlekit.com Aici mariti imaginea fara sa pierdeti calitatea (folositi dimensiunile nu procentajul) bunicel dar nu foarte bun. http://www.simpleimageresizer.com/ Aici vedeti serverul din spatele domeniului protejat cu CloudFlare (isi schimba des portul poate fi 80/81/82/83/...) http://www.crimeflare.org:82/cfs.html Aici gasiti subdomeniile unui domeniu si serverele aferente: https://pentest-tools.com/information-gathering/find-subdomains-of-domain Aici intrati cand va simtiti singuri si cautati o persoana/companie cu care sa discutati https://transparencytoolkit.org/tools/ Voi mai adauga pe parcurs aici link-uri.
    1 point
  4. Vrei ca medicamentele sa te ajute cu informatii?
    1 point
  5. Dupa avatarul tau, estimez ca tie iti vor ramane maxim 100 de roni. Restul ai va cheltui nevasta-ta, probabil cu amantul. Te compatimesc.
    1 point
  6. Aerosol: eu sunt pentester, prietene... welcome
    1 point
  7. Salut, Am decis sa inlocuim vechiul vBulletin 4 cu o platforma mult mai moderna si mai utila: IPBoard. Mentionez faptul ca este posibil sa apara probleme pe care insa o sa le rezolvam. Orice problema intampinati, postati aici sau trimiteti-mi un PM. Upgrade-ul a inceput in ianuarie, asadar tot ce s-a postat in ianuarie a disparut. De asemenea, au loc mai multe schimbari de care va rog sa tineti cont: 1. Nu se mai permit lucruri ilegale ca: root-uri, vps-uri, smtp-uri etc. 2. Au disparut cateva categorii: Club ShowOff, Games Hacks etc. Am facut putina ordine. 3. Exista un sistem de Downloads insa nu se permite upload-ul fisierelor cu drepturi de autor. 4. Accesand acest website necesita acceptarea termenilor si conditiilor. Ar fi bine sa cititi acel text, nu este lung. 5. Free stuff va fi limitat, nu se va mai posta orice cont furat. 6. La RST Market se va modera fiecare topic postat. Inca nu stim ce sa facem cu el. 7. Nu mai exista niciun VIP. Cine va fi util de acum inainte va primi VIP. 8. Nu pot oferi o lista completa de modificari, o voi actualiza cu timpul. Scopul acestui forum este sa ajute comunitatea romaneasca in domeniile IT security, programare si multe altele. Odata cu aceasta schimbare, vrem sa scapam de cei care intra aici pentru mizerii: scannere, root-uri si alte prostii care le pot aduce probleme. Daca ati venit aici pentru asa ceva, acesta nu este locul potrivit. Va vom bana pentru orice apropiere de aceste practici. Nu sunteti utili pentru comunitate si nici comunitatea nu este utila pentru voi. Am investit atat bani cat si timp in acest forum (cei din staff + altii). Nu vreau sa vorbesc in numele lor, eu vreau sa continui acest proiect deoarece acum multi ani stiam doar Counter-Strike, insa dupa ceva timp petrecut in aceasta comunitate, cu persoanele din acele timpuri, m-a ajutat si acum lucrez in domeniul IT security. Scopul acestui forum este sa ii educe pe cei noi si sa nu ii duca pe cai gresite, insa fiecare este responsabil pentru actiunile sale. Nu inseamna insa faptul ca forumul va fi complet whitehat :). Tehnici blackhat, exploituri si alte lucruri interesante sunt prezentate de catre nume mari in domeniu la conferinte internationale, deci nu ne vom feri sa le publicam aici. Incercati sa faceti si voi cate ceva, o sa vedeti ca va va ajuta mult pe viitor. Incercati sa ii ajutati pe ceilalti si veti vedea ca veti fi de asemenea ajutati. Mai multe, cu timpul. // Staff-ul RST
    1 point
  8. 0 points
×
×
  • Create New...