Jump to content
Think

Mesajul meu pentru tine

Recommended Posts

Dacă ești cetățean român sigur trebuie să iei cunoștință despe aceste lucruri.

Sunt trei ani de când sunt torturat non-stop de niște servicii secrete care vorbesc românește și iată ce am înțeles din acest "fenomen", o tehnică militară de tortură care este aplicată, de la distanță, (din ce am aflat pe Internet) tot mai multora pe glob. Majoritatea chinuiților se află în SUA - cel puțin 10 milioane, apoi în UK și se pare că România ocupă un loc 3 la tortúri, un loc vrednic de o cauză mai bună. Este război, este stare de urgență? 
Nu. Este minciună și este sclavie generalizată, este comerț cu sclavi, este un "sistem ticăloșit" construit cu această tehnologie, este o sclavie torționară activă 24/7/365, un cancer în metastază la care se păstrează cu mari eforturi aparența de țară normală.

Celor care știți câte ceva, vreau să vă spun că este un sistem 100% criminal. Nu vă lăsați înșelați de alte sugestii. Iar celor care nu știți, vă spun: documentați-vă! Aveți încă posibilitatea să fugiți. Speranța că poate se rezolvă cumva nu vă mai poate ajuta. Speranța că voi veți scăpa este nefondată: este UN JOC PIRAMIDAL ARMAT care nu se poate sfârși decât în genocid.

 

Acum, după 1989, românii au libertatea nu doar să voteze pentru mai bine și să vorbească adevărul, dar o au și pe aceea, fundamentală, de a renunța la speranța lor dovedită deșartă în această țară și de a părăsi munca pentru un sistem ticăloșit, mereu mai torționar, ajuns pur sclavagist, criminal, obsedat de spălarea generalizată a creierelor, de manipulări, de calomniere, de experimente dezumanizatoare în masă!

Este un sistem care nu mai face aceste grozăvii doar în țară ci le face și în alte țări pe care le minte cu parteneriatul economic, politic sau militar. (Pe când această "clasă politică" nu mai poate fi nici măcar partener de specie umană). În esență, SUA plătește pe militarii români ca să corupă și să destabilizeze tot, inclusiv Europa.
Cum poți să fii și tu, cetățeanul obișnuit, părtaș la așa ceva?

Acum poporul român nu mai poate da vina pe Securitate și pe DIE ca pe un fel de minoritate mai rea dintre români, care a fost înarmată de URSS și în fața căreia majoritatea românilor nu mai are ce să mai facă, altceva decât să se supună și să joace teatru penibil.

Nu te-ai săturat de ideea că "se mai poate", că "se va schimba în bine"? Chiar știi în ce fel de țară te afli și pe cine slujești? Chiar știi dacă poți cu adevărat să faci ceva?

Știi, popor român, care îți sunt stăpânii? Știi că ei ațâță cu tehnica militară oamenii unii împotriva altora ca să fărâmițeze orice familie sau grup sau țară sau alianță care nu le convine lor? Ai idee de ce ar face asta? Ca să câștige ei mereu din alianțe secrete cu ambele tabere pe care tot ei le-au creat în jurul unor conflicte false.

 

Iată că mă torturează non stop ca să mă supăr pe România.  Și nu am încotro, sigur că mă supăr. Da, tu, cetățeanul român, chiar ești vinovat, pentru că i-ai votat, îi slujești ȘI NU ÎȚI PASĂ SĂ ȘTII CE FAC EI DIN BANII TĂI. Ai crezut că fac chiolhanuri. Nu. Fac show-uri cu tortură nesfârșită, fac asasinate, fac distrugerea cimpletă a justiției. Fac spectacole mafiote cu circuit închis. Eu îi plătesc să mă tortureze sau tu, românul de bună credință?

Poate îmi vei spune că trebuia să "mă sacrific pentru popor", cum au făcut mulți alți înaintași? Dar de ce aș sluji un popor care face crime împotriva umanității?
 
Servirea acestui sistem în orice fel, adică nu numai ca torționar, calomniator sau ca simplu șmecher - dublu - vorbitor (unul care mai mult acoperă crima decât o dezvăluie) dar și prin orice fel de altă muncă, prin plata de taxe, ba chiar prin simpla ta prezență în țară (care adaugă sistemului torționar obrazul tău uman, o credibilitate nemeritată) este, frate om, o trădare! Este trădare și față de națiunea ta și față de alte națiuni și față de specia umană. Nu este un serviciu adus țării, nici onoarei și nici măcar un servicu adus propriei familii. Orice familie, cu bani sau fără, va avea sigur nevoie mai întâi de o țară, de specia și civilizația umană și de resursele planetei, lucruri pe care statul mafiot nu i le poate nici păstra și nu i le poate nici reconstrui vreodată.

România este o țară ale cărei elite nu se pregătesc pentru a o apăra, ci ca să facă poliție politică, adică să se asigure că cetățenii ei rămân sclavi fideli (în gândire) unei minciuni uriașe numită "new world order" sau "ordinele lumii noi". Și este chiar "lumea nouă" cea care afirmă în public că s-a apucat să facă "homeland security" adică "securitate" cu "pământul de origine" - adică cu Europa?

 

Dar noi, românii, știm deja prea bine ce este "securitatea". Iar acum vedem și de unde "ni se trăgea" și de unde ni se trage în continuare.

 

Voi nu trebuie să vă lăsați înșelați de niște umanoizi cu "sânge rece", cum că fac ei "pentru voi" și "în locul vostru" "ce trebuie" și "nu vă place vouă". Nici să vă angajați în locul lor și apoi să vă pară rău despre ce ați ajuns să faceți. Se prea poate ca securiștii voștri să fie lipsiți de inteligență, iar faptul că și-au vândut țara pentru arme "deștepte" nu îi face automat inteligenți. Nu cred că vreți să fiți cu ei.

Analizează și istoria României, regim după  regim: acest stat nu a fost niciodată de la înființarea lui din 1859 o casă pentru poporul român ci a fost mereu o cripto-crație în care românii au fost persecutați și au fost selectați doar întru obediență. Oricât de mare ar fi fost crescută în mintea ta gogoașa cu "patria", te invit, frate om, român sau de altă etnie, să îți vinzi pământul din România (la câtă valoare i-a permis neglijența națiunii să mai păstreze), să îți scoți drepturile pe care încă le mai ai dintre ghearele neoamenilor ce "conduc" (și pe care nu ai putut niciodată să îi domini) și să te duci unde vei crede că poți activa cu onoare printre alți oameni. Complicitatea ta la crime împotriva umanității nu își mai are niciun fel de scuză pentru a putea fi iertată. Nimeni în lume nu va avea vreun motiv să te înțeleagă și să te ierte, când tu ai putut refuza colaboraționismul cu sistemul criminal și...NU l-ai refuzat. Colaborezi.

 

Este atât de simplu: dacă nu poți învinge o organizație criminală, măcar nu o sluji.

Link to post
Share on other sites


...V-am spus ca să știți și să fugiți înainte de a fi atacați, căci sunteți secerați pe rând. Și apoi nu urmează decât sclavia, crâncenă, și de scăpat nu scapă nimeni.

Vreau să vă informez, nu vreau să las pe dușmanii Europei să vă dezinformeze și să vă facă sclavi folosindu-se mai întâi de minciună și manipulare.

Tehnologia sclaviei prin microunde este deja perfecționată și instalată, are acoperire totală, dar este încă discretă: vă "seceră" selectiv, gradual, mai întâi "pe ici pe colo, prin punctele esențiale", funcție de agenda stăpânirii, care în final nu acceptă decât sclavi și cobai.
Orice control mai aveți este o iluzie care va cădea bucată cu bucată. Timpul trece în defavoarea voastră. Mulți încă speră că vor primi sau vor fi lăsați să aibă drepturile înnăscute sau ceea ce le aduce inteligența, munca sau fidelitatea. Dar sunt înșelați: este o chestiune de timp până când vor fi și ei trădați de această dictatură militară mincinoasă.

Aluzii circulă, dar se dovedesc să nu fie tipul de informație care să dea românilor putere. Mai degrabă câștigă tot sclavia din acest circ lung, decât să se realizeze vreo verticală socială inteligentă.

Este păcat de românii care nu merită așa ceva și este păcat și de europenii care nu merită așa ceva.

Este în joc întreg viitorul; doar legea îl poate salva; puteți servi legea și puteți fi serviți de lege doar într-o țară unde există respect pentru lege. Dictatura militară poate și ea să scornească așa zise legi dar este un sistem iluzoriu, disfuncțional, distructiv, în final pur și simplu mincinos și ucigaș.

Link to post
Share on other sites

Când faci pușcărie, nevinovat, și ești torturat zi și noapte, se întâmplă că, după niște ani de suferință, nici nu mai știi pe cine să blestemi primul. Aș începe cu mama și cu tata pentru că ei aveau o datorie față de mine și totuși m-au lăsat pradă unui stat torționar criminal. Cum au putut? Ce-o fi fost în capul lor? Întru totul sănătos nu mai era căci, deși "posedați" și aflați în oarece cunoștință despre cauză, nu mi-au spus nimic, în schimb s-au lăsat pe mâna statului care i-a și ucis. Și m-au lăsat și pe mine. De unde atâta înceedere?

La care eu, încă viu, fiind totuși într-o închisoare de microunde și nu într-una din ziduri, având chiar și acces la Internet, încă nu total cenzurat, fac ce n-au făcut părunții mei pentru mine: vă spun în ce fel de stat vă aflați ca să gândiți ce șanse aveți.

Știu că este greu să vă imaginați cum s-a ajuns așa jos dar, dacă înțelegeți tehnologia de control mental și tortură la distanță (5G?), armatele formate din "profesioniști" dezumanizați sau insensibili, secretomania guvernanților din toate țările cât și cantitatea uriașă de bani care poate fi emisă de unele guverne pentru a cuceri planeta prin corupție, acceptați că se poate. Iar eu vă spun sigur: așa arată realitatea.

 

Nu am avut niciodată contracte, înțelegeri sau pact pe la spate cu armata sau serviciile militare. Nu am avut jurăminte masonice, mafiote etc. Nu aveți niciun motiv să credeți în dreptate.

 

Tactica de cucerire este să ne facă sclavi pe rând, nu contează pretextul. Dacă n-au ajuns încă la voi este pentru că mai au încă "de muncă" la unii ca mine. Timp mult nu mai este. Formați un stat onest cu cine se poate, unde se poate, alte variante de salvare a vieții nu aveți. Sclavia nu este viață.

Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Think said:

Când faci pușcărie, nevinovat, și ești torturat zi și noapte, se întâmplă că, după niște ani de suferință, nici nu mai știi pe cine să blestemi primul. Aș începe cu mama și cu tata pentru că ei aveau o datorie față de mine și totuși m-au lăsat pradă unui stat torționar criminal. Cum au putut? Ce-o fi fost în capul lor? Întru totul sănătos nu mai era căci, deși "posedați" și aflați în oarece cunoștință despre cauză, nu mi-au spus nimic, în schimb s-au lăsat pe mâna statului care i-a și ucis. Și m-au lăsat și pe mine. De unde atâta înceedere?

La care eu, încă viu, fiind totuși într-o închisoare de microunde și nu într-una din ziduri, având chiar și acces la Internet, încă nu total cenzurat, fac ce n-au făcut părunții mei pentru mine: vă spun în ce fel de stat vă aflați ca să gândiți ce șanse aveți.

Știu că este greu să vă imaginați cum s-a ajuns așa jos dar, dacă înțelegeți tehnologia de control mental și tortură la distanță (5G?), armatele formate din "profesioniști" dezumanizați sau insensibili, secretomania guvernanților din toate țările cât și cantitatea uriașă de bani care poate fi emisă de unele guverne pentru a cuceri planeta prin corupție, acceptați că se poate. Iar eu vă spun sigur: așa arată realitatea.

 

Nu am avut niciodată contracte, înțelegeri sau pact pe la spate cu armata sau serviciile militare. Nu am avut jurăminte masonice, mafiote etc. Nu aveți niciun motiv să credeți în dreptate.

 

Tactica de cucerire este să ne facă sclavi pe rând, nu contează pretextul. Dacă n-au ajuns încă la voi este pentru că mai au încă "de muncă" la unii ca mine. Timp mult nu mai este. Formați un stat onest cu cine se poate, unde se poate, alte variante de salvare a vieții nu aveți. Sclavia nu este viață.

 

Hai bre, muie! Deja devii penibil cu incercarile astea de troll

Link to post
Share on other sites

De ce menționați masoneria? Sclavia nu este masonerie, nici în România nici în alte țări.
"Franc" / "free" este opus sclaviei.

Regimul socialist a încercat să coopteze masoneria  din România și a fost refuzat. 
Cei ce "conduc" azi sunt mai răi decât securiștii "comuniști", iar Masoneria s-a delimitat deja de ei prin faimosul "retragem sprijinul acordat instituțiilor Statului".

Dar un popor care afirmă că ar conduce un stat de drept și, dimpotrivă, este exploatat de o armată sclavagistă...și nici măcar nu fuge, ce vom spune despre acest popor? 

Sau așteptăm ajutorul cuiva? Despre "ajutor extern" s-a vorbit, de exemplu, în dosarul Revoluției, unde această idee a fost echivalată cu trădarea națională. 
 

Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Think said:

De ce menționați masoneria? Sclavia nu este masonerie, nici în România nici în alte țări.
"Franc" / "free" este opus sclaviei.

Regimul socialist a încercat să coopteze masoneria  din România și a fost refuzat. 
Cei ce "conduc" azi sunt mai răi decât securiștii "comuniști", iar Masoneria s-a delimitat deja de ei prin faimosul "retragem sprijinul acordat instituțiilor Statului".

Dar un popor care afirmă că ar conduce un stat de drept și, dimpotrivă, este exploatat de o armată sclavagistă...și nici măcar nu fuge, ce vom spune despre acest popor? 

Sau așteptăm ajutorul cuiva? Despre "ajutor extern" s-a vorbit, de exemplu, în dosarul Revoluției, unde această idee a fost echivalată cu trădarea națională. 
 

 

Muie!

  • Haha 1
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, QuoVadis said:

 

Muie!

Frate, asta e a doua oara cand ii zici muie, probabil ca ii place si de-aia posteaza asa, ca sa te faca sa il injuri, fiecare cu ce ii place, nu judec.

Link to post
Share on other sites

Serviciile secrete v-au lăsat americanilor pe post de "indieni". Românii sunt un fel de cobai pentru experimente naziste. Unii, ca să scape, vor căuta să "urce" în grad militar sau masonic dar astfel se vor alătura lui "Dr Mengele" măcar prin tăcere, taxe și minciuna că aveți lege, când de fapt voi trădați pe oricine se încrede în lege. 
Dar unii vor pleca din țară, cei care gândesc ca mine. Vreau ca ei să știe ce știu și eu. Altă soluție nu este.

Acest mesaj se referă direct la securitatea dvs. și este potrivit cu scopurile acestui grup. Toată munca de securizare a datelor este în zadar dacă cei cu drepturi superioare de acces la informație își trădează funcția în Stat.

Ei încalcă legea, o încalcă în mod grav, o încalcă constant, sistematic, masiv, greu demonstrabil în Justiție, o încalcă fără niciun motiv legal.

Serviciile secrete depun eforturi uriașe, posibile doar cu tehnologie și fonduri americane, de a distruge orice mecanism util funcționării legii.
Americanii au o agendă clară: supunerea Europei într-un sistem marțial fără lege, complet sclavagist, absolut inuman. Este un sistem steril, sinucigaș.

Părtășia la un sistem cu scop vădit sclavagist și la genocid vă face chiar mai vinovați decât au fost germanii în al doilea război mondial. 
Măcar germanii aveau motive serioase să se considere persecutați de o rasă anti - umană și măcar au fost destul de expliciți în privința a ceea ce făceau.
Dar dvs, pentru ce faceți asta?

Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, Think said:

Românii sunt un fel de cobai pentru experimente naziste.

Ar fi bine, lol. 

Pentru a pastra ordinea, disciplina si frumusetea naturii, societatea ticaloasa si viermanoasa ar trebui epurata la fiecare 10 ani. Amin

 

Azi e 14 mai. E zi de doliu. La 14 mai 1948 a fost arestat parintele Justin Parvu de catre aceiasi ciuma rosie ce conduce tara aia de cacat.

 

 

 

  • Haha 1
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...